18 Juli

Efter en hel dag på väla med farmor & syster är man helt slut både i kroppen och huvudet. Kom iallafall hem med ett par ljushållare, ett par nya byxor och hårfärg. Finfint!
fick även inlämnat en långklänning som behövdes sy upp :)
 
 
Nu ska jag glo lite criminial minds, sen krypa ner hos älsk.
 
 
Natti <3
 
 

Godmorgon!

Ouh ligger och drar mig i sängen, ledig idag så det kan jag gott unna mig :) Idag blir det väla med farmor & Linda bara, annars inget planerat. Take care!


:)

En riktigt skön söndag. Först kom Yasmina i förmiddags med kanelbullar till frukost, snacka lite skit och så innan hon drog upp på jobb. Sen tog jag en PW med maxe upp till mamma och hälsa på, där kom Uffe & Hampus och hämta mig så blev de en runda till stan. Nu under kvällen grillade jag,babe och Linda. Supergott! Sen bädda jag och Linda ner oss i sängen till dom sista Vampire Diaries avsnitten på säsong 3.. Omggggg, Snutt har fått bänka sig på soffan inatt hihi <3


Denna lördagen kan suga..

Åhh, riktigt tradig lördag är vad detta är! Är ledig men finns inte ett skit att göra. Sitter och segar sönder i min soffa.. FML. Åskväder är det så maxe är rädd och jobbig.. -.-


tristess

dryg denna dagen har varit.. inte gjort alltför många knop.
nu börjar jag bli sugen på något gott.. ( kanske är bra man inte bor i stan, annars hade jag varit smällfet och handlat gott varenda kväll jag blir sugen på ngt, nu är allt stängt här i närheten så får bli utan ) haha.
 
Nu blir det mys framför criminal minds :)
 
pusss
 

Måndag 9 juli

Gud vad seg jag är idag! halv 1 känns som om jag inte vaknat ännu -.- ovanligt. brukar vakna pigg tidigt på morgnarna annars..
idag är jag ledig :)
har ingen aning om vad jag ska hitta på, älsk ligger hemma och är sjuker..
 
har beställt mina betyg nu iallafall :) hoppas dom kommer snart.
funderar på att plugga upp min datakurs.. Men njae, kanske till hösten?
tiden får utvisa ;D haha
 
vädret kan ju ta och bestämma sig om det ska vara molningt och mörkt eller soligt.. -.-

Mitt hjärta!


Fredagsmys!

Hejhopp,
efter en vecka med natt-jobb så har jag på min lediga fredag, spenderat den med att tvätta hela dagen, haha! nog kul. aja, har även varit iväg och fått köpt gardiner och lite sånt, dags att få ordning på det hela här hemma :) imorgon åker dom upp, ska pallra mig iväg till ikea oxå och handla lite hyllor.
Man får helt enkelt ta lite i taget :)
 
ikväll har jag fredagsmys med mig själv, min fina ska vara iväg hela helgen. Men jag har ju maxe som håller mig sällskap :)
 
inget jobb förrän söndag, skönt!
 
vill bara tillägga att jag har världens bästa familj! <3 loveu.

RSS 2.0