Freeeeedag!

Igår blev det hårdträning med Ulrika = träningsvärk idag! puh min stackars mage.. Sen åkte vi hem till henne och gjorde klart mitt arbete i Geriatrik, duktiga vi är! vi blev även barnvakter till 2 små barn ( som var livrädda för mig ) hahaha, Oliver & Amanda. Sen åkte jag hem till uffe, usch vilken kväll. Dom satt där och festade och jag kan verkligen inte sova när andra är vakna + att min så otroligt kära pojkvän låg och snarka som fan! :@ lagom arg var jag .. Lindade ett täcke runt hans huvud för att dämpa snarkingarna xD hahahahha! aww snutt..

Nu sitter jag med inpackning i håret, lagom snygg är jag med en påse över huet (y) hoho, ska snart ut med hundarna tänkte jag på en PW ;) yeeeeah,

Ikväll är det fest hos Anna, Girls Only!  ( tror nog det är första gången ever jag ska på en tjejkväll, wtf... ) Hahhahh!

nej nu får det vara nog tradat på mig..

btw jag är svarthårig igen and i love it! nu känns det som mig igen ;)


feels like ME again! :D

sov hos mammsen inatt ♥ sen körde hon mig hem nu imorse när hon stack till jobb. Nu ska jag packa min träningsväska, sen ska jag ta tåget och möta upp Ulrika. Blir hårdträning idag (y) sen ska vi hem till henne och mysa. Eller mysa och mysa - vi ska göra ett arbete till mig till skolan + ngt hemligt + en sväng om till solariumet ;) yesyes, sen ska jag hem till uffe bara, :)

thats my day today! Hejsvejs.


pengar kommer o går, roliga o fuckt up minnen består

suttit och kollat på en himla massa väldigt GAMLA bilder, sjukt kul! vilka minnen ♥

Dog lite när jag hittade den här bilden på mig & Emelie, det var bättre förr! ♥
hahahahha,



Och så hittade jag den här gamla bilden på uffe; så söööööt!
Det är från en av dom första kvällarna vi träffades för 5 år sen!  ;)


Jag vill vara svarthårig!


Tisdag

Nyss varit nere hos farfar och fixat med hans bil :) som jag kan! haha
Nu ska jag plugga psykiatri en liten stund, usch läser 2 kurser samtidigt nu Omvårdnad ( som är hur mycket som helst att jobba med ) + Psykiatri.. Och samtidigt har jag 1 tema kvar i Geriatrik, fyfan vad jag har att göra! :( Men på Ons-eller Tors, ska jag få lite hjälp av ulrika. Lite jobbigt nu med skolan liksom, jag har såna perioder.. bläää! ge mig ett jobb nu förfan.

Min älskling är på väg till Stockholm just nu, så han får jag inget sällskap av ikväll :/ haha. Tänkte ta mig en låååångrunda med hundarna istället, hur härligt väder som helst. Men det får bli senare ikväll, för först så bjuder pappa mig på restaurang mat idag ;D mums. ♥

Btw, såg friends with benefits igår med baby, fyfan vad bra !! :D den borde ni verkligen se.


!


Mamma 40 år :)

igår blev det fest för mamma som fyller 40 år idag, grattis världens bästa mamma ♥  Kul kväll, God mat + att jag och min syster blev inlåsta i ett förråd ett tag för dörren gick i baklås och kunde bara öpnns utifrån, och ingen hade mobil på sig.. Lyckat! haha, kom ut iaf till sist ;) idag blev det storstädning i lokalen -.- mindre kul. Nu ska jag slänga mig i duschen sen ta bussen hem till min älskling och mysa.

see ya!


:)

träningen igår gick super! körde ett benpass, känns i låren idag både fram-och bak ;) man är ju duktigt otränad! inte rört mig alls typ sen jag slutade med kickboxningen för 2-3 år sen,  nu ska jag snart ge mig ut på powerwalk med Max.  Fick ett samtal tidigt imorse om att dom hittat min plånbok, så jag slipper skaffa nytt ID-kort! yey. vad glad jag blev, så ska hämta det på måndag :) den var slängd uppe vid ljusekulla , weird.. pengarna var såklart borta men jag blev mest glad att jag slapp fixa nytt ID. haha,
igårkväll efter träning gick jag hem till älskling ( som bor precis i närheten sviiinbra! ) så duscha jag osv där, sen pös vi hem till Max & Amir där Robban och Krikis också var :) dom tog någon öl och tjattrade, kollade lite southpark osv, sen gick vi hem och sov! blev som vanligt avsläppt imorse vid 9 tiden, blir en tripp till väla sen med Linda och pappa.. uuusch längtar inte, löning + väla = ööörrrk...
har inga planer för ikväll, ska hjälpa mamma lite först iallafall, kanske blir att leka med uffe + company. Imorgon blir det iaf 40-års fest för mammi ♥


Nej nu är det dags att ta tag i det hela; ikväll står träning på schemat !!




Godmorgon!

uppe med tuppen idag igen, Hampe & baby har nyss släppt av mig hemma. Varit ute med min lilla buse, ska slänga in en tvätt, sen krypa ner under täcket en runda till och glo på "jims värld" awesome!


försök inte vara perfekt för någon ,vänta på den som älskar dina fel

igårkväll blev det mys hemma hos älsklingen min :) såg första avsnittet på vampiries diarys säsong3.  Sen åkte jag hem när han drog och jobbade imorse, sov ngn timme till när jag kom hem, sovit sjukt dåligt inatt, vaknat från och till hela tiden.. Ska laga lite pannkakor nu mums!

Nej nu får jag ta tag i saker o ting!
CIAO ,


the weekend :

I fredags åkte jag hem till Möller & Uffe, där dom + Mini,Cassie,lillebror, Robin & Max satt och festade. Sen blev det en liten utgång i helsingborg. Sen hem och sov med älskling. När vi vaknade på lördagen, så STORstädade uffe i x-antal timmar ( jag hjälpte faktiskt till med disk & skrubba badkaret ) annars låg jag och möller bara på soffan under tiden. Fruktansvärt ont i hals och snörvlade som faen :( jäkla förkyldning. Kl sprang iväg, det var meningen att jag & uffe skulle till Billesholm och fira en kompis som fyllde år, Men hur vi än gjorde fick vi inte tag på skjuts.. Tråkigt som fan, för hade egentligen sett framemot att få träffa dom igen.. Men men , jag åkte hem och var hemma till typ 10 innan jag åkte hem till Elin där uffe hade dragit dit en runda medans jag var hemma, hon hade inflyttningsfest. Dock var jag där bara ca 1 h kanske.. Sen gick vi hem till Uffe & Möller igen.  Tappade rösten den kvällen också haha.. den börjar komma tillbaks nu iallafall, vi vaknade sent på söndagen sov typ bort hela dagen, sen kom Lillebror & Robin också hem dit så blev det att vi kollade på filmer hela kvällen, Lejonkungen bland annat! sjukt bra.Egentligen skulle jag på tjejkväll hemma hos Anna med henne, Ina & Sandra. Men jag mådde typ röööv så det blev ingenting med det, rörde mig inte en meter. Blir förhoppningsvis en annan gång istället :) Kom hem imorse utav att Hampe släppte av mig när han & uffe skulle köra till jubb. Slängde mig på soffan och somna om igen, fan vad trött man ska va! ska ut med hundarna nu en runda tänkte jag, sen ska jag fantamig sätta mig och plugga ordentligt. behöver ha några teman gjorda :o .. det blir bara till att vara hemma hos min lilla buse idag iallafall :)

Take Care!


Rip naglar..

hade äntligen lyckats spara mina egna naglar till att bli lååånga och fiiina för en gångs skull.. Well, idag åker dom.. Jobbat idag med att Tjära ett tak, så snacka om att mina händer ser ut som rediga manshänder nu! tjära överallt, ( dåliga handskar jaaadå ) .. Snyyyft! -.-
ska hoppa in i duschen nu och skrubba mig så gott det går iallafall, sen blir det food - im starving. Väntar på att min slyna till syster ska komma hem också! hon vet iaf inte vad en telefon är för något, blir så trött på henne sometimes! var på banken innan idag och fixade med allt, så får snart hem ett nytt visa-kort.. Nästa vecka blir det till att fixa ett ID, jobbigt o släpa med sig sitt pass.

Nej nu håller jag helg ;)

Puss på er.

MMMmmm så porrig :} ♥

En helt vanlig torsdagskväll

sitter och nördar som vanligt, tur jag har min chattkompis som underhåller mig :p haha..
Har pluggat lite faktiskt :) creds till mig! kollar på "sol,fest och oroliga föräldrar.." hahahahahh shiet assså..
För övrigt så är det en rövig kväll.. låt det bli helg snabbt nu,  :)
Är så besviken på så många i min omgivning just nu så jag finner inga ord.

imorgon blir det upp tidigt och dra till banken, sen iväg och måla lite! efter det blir det väl hem och ordna litegrann osv, sen serious deep talk & sen är det fredagskväll, så vad händer? :)

Nej nu kan alla dra åt helvete nu ska jag bädda ner mig!
puss på er



!

Kom förfan inte och klanka ner på mig innan du tagit dig en titt på dig själv! hur långt har du kommit i livet ?? vad tror du att du är egentligen? du har verkligen inte kommit särskilt mycket längre, jag har slarvat åtminstone vad har du att skylla på? ruskigt trött på alla falska jävla idioter.

Innan du dömer mig: ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat. Orka med alla känslor, och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på all sten som jag snubblat på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde. Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv !!

Men tack nu har du visat vart du står iallafall och vad du tycker. Kom inte till mig fler gånger.. Jag är trött på all falsk vänskap, jag är hellre ensam. En sån vänskap finns det gott om överallt om jag skulle vilja ha..






förkyld som ett jävla helvete..

och lite feber på det , kan ju inte bli bättre! yey.. så det blev ingen skola för mig idag, hade aboslut 0 lust att gå upp imorse. Men ska slänga mig i en vaaarm och skön dusch nu, förhoppningsvis piggnar jag till. I eftermiddag blir det banken och fixa lite, jag är mega-gnällig när jag är sjuk haha, en riktigt liten bebis typ -.-  jag vill träffa min älskling och bara gosa idag.. men vi får la se :)
nej nu kallar duschen - sen om jag orkar plugga lite..

krya på mig..

haha
ciao

:')

vad ett enda litet sms kan vända hela dagen på rätt håll <3


sne jag blir

alltså fan vad irriterad jag blir ibland, helvetesjävlaskit idiot jävel gå o dö..........
bah! så trött på allt !!

Tackar gudarna för Josefin som förgyller mina dagar åtminstone ;D haha. ♥ världens bästa.
blev en sväng med henne innan idag, alltid lika skoj och catcha up allt vi missat. höhö
Är hemma nu, febrig och irriterad fyfaaan vilken bra kväll det blir ! ska plugga nu, school tomorrow sen diverse ärenden :) slänga mig en runda i solariumen får jag nog också göra, blek som ett helvete..

åhhh vf läste jag ut min bok igår, nothing att krypa ner med nu ju..  blörk. Jag vill ha imorgon nu istället för denna pissiga dagen. 


huvudvärk..

blää, andra dagen i rad jag har en sjuklig huvudvärk :( inte kul alls.. skulle egentligen träffat Josse ikväll, men har bara legat på soffan och mått skit..
Känner återigen stress med skolan dessutom, skulle behöva vääääldigt mycket hjälp känns det som.. men men,

Love is a thing for two, but there's always a slut who doesn't know how to count







5 långa jävliga år..

Har det gått idag sen min bästa vän dog i mina armar.. Jag lovade henne det skulle bli bra, det gick rent åt helvete.. Min fina ängel, det finns ingen som du! ingen som kan mig innan och utantill som du. Jag minns den jävla dagen som om det vore idag.. ingen förstår- INGEN, hur ensam jag känner mig utan dig. I miss my other part, my better part! ♥ Min fina ängel, vi kommer ses igen - someday..
Du var en del av vår familj, du togs ifrån mig alldeles för tidigt. Jag älskar dig,
hade jag kunnat hade vi gjort om den jävla dagen den 12 september - 2006..

Even though we were'nt sisters from start, God put us together to be sisters by heart.

 

Caroline ♥ 1990-11-08 ~ 2006-09-12



kaos..

haha vafan.. nog lyckat: har tappat bort min plånbok med ALLT.. bra där cindy! fan också.. iallafall så sitter jag just nu hemma hos uffe heeeelt ensam - kan inte somna för att fördriva tiden ens.. nyss varit ute med Max iaf, och nu dåå ?! helgen har iallafall varit kul ( vad jag minns iaf? ) Fredags blev det utgång med massa, och i lördes japp då det blev det väl en favorit i repris? haha nej men var hemma hos Robin och drack sen en liten runda i stan bara sen dit hem igen. hård helg = slappesöndag deluxe !! ;D
Nej nu ska jag återgå till att gräma mig över att jag slarvat bort mina saker.. & försöka pussla ihop minnena av helgen, förhoppningsvis kommer baby snart hem och myser med mig.


Jag , Chloe & Vickan!

if we're not meant to have midnights snacks, why is there a light in the fridge ?

Glad man blir när man kollar sitt konto och man inser att man har mer än vad man trott ! ;D känns annars som att jag slösat hur mycket som helst denna månaden på bara trams :p menmen
Nyss varit hos farmor & farfar och käkat, gottit. ikväll tänkte jag plugga lite & vika tonvis med tvätt.. yepp så rolig ser min kväll ut! imorgon är det åtminstone Fredag, vi får la se vad som sker :) har inga planer, men har ett flak cider som väntar på att drickas upp iallafall :) satsar på en BÄTTRE helg den här helgen! ska hinna med stan en runda imorgon också och hinna hem till mammi så hon kan fixa min ögonbryn ;) she's the best!

förresten så har jag jobb 3 veckor ( bättre än inget ) lite extrapengar som rullar in iallafall ;) ska jobba istället för Josse när hon är sjukskriven.  jappjapp, gillar vi. ( inte att hon är sjukskriven då alltså men ja ni fattar ) HAHAHH..

Nog tradat, puss på er.


..

Someone asked me if I knew you. a million memories flashed through my mind and I answered;
No I don't , not anymore.



,


quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love - never return..

igår var det myskväll med min älskling. Skönt efter en rätt kaotisk helg om man säger så! <3 vi kollade "mr. poppers penguins" SJUKT ROLIG! som jag skratta :) lätt sevärd så ni vet xD hann även med att träffa jossebabe såklart en runda. Idag blev det långrunda med hundarna, sen ner till farmor & farfar en sväng och hälsa på, sen hemoch storstäda tillsammans med Linda, fyfan skrubbat varenda vrå nu typ.. tjusigt värre! nu blir det snart lite mat i magen, sen ska Linda leka sminkdocka med mig -.- hon tycker jag använder för lite smink när jag gör ve mig, så hon ska exprimentera lite med mig idag! hahah, aja vi får la se hur det blir.

höhö, kolla lilla blåmärket jag kom hem med i helgen !!  xD hahah


sleep-over party xD

igår hade jag,min syster & uffe lite sleepoverparty xD hahaha, vi trängde ihop oss i hans säng, kollade film och sen nannade vi. Imorse blev det till att gå upp tidigt och ut i regnet med Max, var ute kanske 5 min sen plaskblöööt.. Sen drog jag & Linda till sjukhuset, hon skulle göra enmindre operationpå sin näsa pga att den är för trång.. och jag fickoturen att följa med, FYFAN vad äckligt det var.. -.-
Nu är vi hemma igen , ska vila lite nu. Sen ta itu med tvätten :)

puss på er.

Helgens bravader..

i fredags var jag först på kalas, tog sen bussen in till stan hem till Max & Amir.. Sen blev det utgång :) dock slutade kvällen inte så bra -.- haha.. På lördagen sov vi i princi hela dagen sen åkte jag bara hem om och bytte om sen hem till robban och firade hans & lillebrors födelsedag! trevligt, sen lev det utgång IGEN , haha usch mina pengar :( leva fattigt nu jaaaadå. Är nog lite bakis idag tror jag , litesmått halvseg. Nyss krängt donken, yummie. Kl 9 ska jag & Linda ta tåget och sova hemma hos uffe ;p hon ska till sjukhuset tidigt imorgonbitti så enklare att ta sig därifrån :)

mitt stackars huvuuuud.. HEJDÅ!


heartache

Snart kommer Josse så ska vi en runda till Caro & Alex's grav.. usch vad tiden går fort - 4 år sen Alex gick bort nu.. Jag saknar dig så det gör ont i mig ♥  min fina vän!



JOSEFIN <3

oj vad saknad du har varit ♥ alltså våra samtal borde gå till historien HAHAHH ;D massa kärlek till dig gumman.

Jahaaa, varit på väla och spenderat pengar med farmor idag xD gaaanska mycket ångest över pengarna jag bränt :p men vafan.. Och visst är jag VÄRLDENS bästa syster som köpten en PRESENT till Linda fastän hon inte fyller år förrän i juni ?! ♥ hihi, efter väla var jag hemma hos Mamma & åt och lite så, sen drog jag, pappa-linda och handla, har köpt MÖRK hårfärg nu.. ojoj - nu kommer beslutsångesten igen! dumma josse.. nu ska jag städa & tvätta! wiiiie, men det behövs. Sen är det ÄNTLIGEN fredag imorgon! :) nej nu får jag sätta fart,

puss på er.


Det är något som inte stämmer..

bad feeelings today,

jaja det tar vi då, nu blir det frukost sen väla en runda med farmor. Hinna träffa Jossebabe idag också på någon vänster innan eller efter hon börjar jobba :p ♥  sen blir det en runda till solariumen.

Ciao!



RSS 2.0