,

If you were happy before you met someone, you can be happy after they're gone.

 

Hejhopp :)

lekt med Mia idag :) ♥ wie, längesen! var även på skolan & fixade med papper.. Nu ska jag bara slappa och mysa med min fina lillasyster till en bra film. ( förhoppningsvis är den rolig så den kan muntra upp mig ) är den sorglig stryper jag henne ;) haha.. Jag måste sova denna natten, upp tidigt imorgon och ha muntligt. Jag hatar nätterna, jag hatar den här känslan, jag bara vrider och vänder mig. Synd om min lilla max som försöker sova tätt intill mig ;p haha..♥   Nehejj nog tradat här har inget mer att skriva -.-

 

Godnatt.

 

I really do miss my best friend. ♥


Now I cry myself to sleep.

Hejhopp.
vilka sköna dagar det har varit, legat på stranden & stekt 3 dagar i rad nu. Hann även med att träffa Jossebabe igår en runda, alltid lika kul att catcha up allt :) ♥ igår blev det stranden med uffe ( yes vi har bestämt oss to try again..) får väl se hur det går.. Men igår var en mysig dag iallafall på stranden & råå's bassänger. Vetifan dock hur det blir med resan till bulgarien vi hade tänkt göra tillsammans, det har förlorat tjusningen, så som jag såg framemot det, gör jag inte längre,och det har sina anledningar -.- ...många om och men från min sida.. yeye we'll see! :) vill ju gärna resa!! är ju min första resa ;) så i vilket fall som helst på det ena eller andra sättet så tänker jag dra från detta landet. :)
Nu ska jag grilla med pappi ♥ det är allt som händer ikväll, kanske plugga lite också eftersom jag ändå bara är hemma och dör. Imorgon blir det en sväng till skolan, efter det ska jag banne mig hitta på något kul! trött på att va hemma, trött på att göra ingenting om kvällarna. ;p

Crying constantly
Runnin' out the reasons



Midsommar

Ja vad ska man säga? det som verkade bli världens sämsta midsommar visade sig bli väldans rolig ändå :D .. egentligen hade jag settt framemot dom första planerna som var att äta på Sams med gänget. Men då jag & uffe inte är vänner kändes det inte så lockande.. :/  så jag bestämde med viksson :) then it was partyyyy!

Nu är jag hemmis.. Vilat en stund och är HUR pigg som helst igen ( vilket är ovanligt nuförtiden när jag festat dagen innan ) hahah.. så har redan andra planer ikväll igen. Ska slänga mig i duschen nu och fixa mig.. men får se kanske inte åker förrän lite senare ikv dit.

aja, för övrigt så är allt kaos, all of the plans are crushed. the end is disgusting. over and done.

I should just be my own best friend

not fuck myself in the head with stupid men.

Go Go leave..

jappppp så ni förstår säkert vad allt handlar om :(  det blir inte alltid som man tänkt sig.. ♥

tråkigt men sant, men vi är vänner iaf.. :)  iallafall från min sida -.-

Nu ska jag iväg och glömma problemen för en stund ikväll. 8 tåget it is.. Ha en trevlig lördag! :)

 

 



tröttis

gässspp.. nu vill jag krypa ner & det ska jag banne mig göra.. :) blöh tråkigt detta är 3e natten det är ensamt i sängen ( van att alltid nanna med älskling nu ) .. idag är han iväg och festar, jag pallade itne trycket idag sparar mig till imorgon istället ( börjar bli gammal ) hahaha. dom andra nätterna så har jag behövt vara hemma & plugga en jävla massa så har ej varit hos han :(♥

idag blev resan betald så nu är allt klart till att bara åka ;) LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTARRRR!

var på skolan idag för att få papper påskrivna av min lärare, gick väl sådär- han hade inte tid.. så blev bara lite tradande med viktor sen hem igen, lr hem o hem upp till uffes jobb först en snabbis. Hemma gjorde jag klart mina psykologi arbeten (y) 3 stycken.. sen åkte jag iväg med farmor till råå. Banken-apoteket sen storhandla vi :) tog några timmar som vanligt för hon är INTE snabb..

När jag kom hem hann jag typ bara äta innan Linda drog iväg mig på solning :p then hem till mamma och sydde upp min långkjol o lite sånt :)

NUUUU är jag tröttis!

busy day.. så GODNATT!


I'm is always right ;)

Jappjapp! ;D haha.. skämt åsido. Men idag hade jag iaf, lönar sig att skälla på lärarna, först visde det sig att min lärare hade "hjärnsläpp som han sa" när han rättade mina psykologi arbeten, så en del av dom va faktiskt godkända ;) bara ytterst lite jag behöver arbeta med. Sen gick jag till min andra lärare och gnällde på han ang att csn knasat mig. Det visar sig att han gjort fel och ska rätta till allting så jag får mina pengar trots allt!! :D yey, gick ner till 75% den 27e maj, enligt CSN sen vecka 1 efter nyår -.- återbetlaningsskyldig enligt dom. Men icke ;D hihi !! dock blir jag ju utan nu den 25 juni.. men får igen det i nästa månad istället :) melike.

Idag har jag gjort klart massa arbeten i medicinks grund som jag hade efter mig. snart är det ut världen iaf! känns som det börjar gå på rätt håll igen med skolan :) men nu har jag huvudvärk så nu tänker jag inte plugga mer idag. imorgon blir det in till stan på förmiddagen & fixa lite med bank, upp till skolan en sväng också. lite små tråkiga ärenden bara, ska även sola en runda också - pissväder ute ju så man börjar ju bli blek igen..

Nu ska jag snart ut med min lilla råtta i ösregnet, yeeeeeeeeeey!! ;(
Sen ska jag lägga mig och glo tv och sova tänkte jag :)

Hinna träffa lillasyster imorgon med så hon får sin present någon jävla gång, haha. lit esen är den nu. Men det är ju inte mitt fel ;)

Nej godnatt på er ! ♥


wie!

Bokat & Klart! sunny beach here we come! ;D


wtf..

vilka psykobrudar det finns.. Läste nyss ett patetiskt mejl från en på Fb - HAHAH.. psykoooooooo!

Wellwell,  jobbig natttt! usch usch. sov hemma hos baby, han somnade gott - medans jag låg & glodde film, skitsorglig och ångestframkallande :o !! somnade nog inte förrän ty 5 tiden -.- suck.. haha!
Sen upp i förmiddes, blev hämtade av Ulrika så drog vi ner i stan och käkade frukost - bagels! mums. Senhade vi en del ärende att få gjort, dels upp till min skola och skrika på min lärare. Dock hade han inte tid för mig så vi bestämde tid imorgon istället. fucking idiot. örk..
Sen lulla vi runder på söderpunkten lite till, och sen drog vi till willys & Öb och handla mat :) sen tog jag bussen hem så gick jag & pappa en långrunda med hundarna. Sen har jag bara städat. Nu ska jag gå in till Mats snart och boka min & älsklings resa! :D wie.

imorgon blir det skola, sen leka med Josefin! ♥ ska bla dra runt henne på massa ärenden ;) typ som upp på polishuset -.- och så.. :)

På fredag är det midsommar, ryktas att det blir långbord på sams bar med hela gänget & äta midsommar mat osv dricka lite sen vidare hem till Rasta lr michelle & Matte :) kan säkert bli trevligt.

åhhh jag vill så gääääärna flytta hemifrån nunununu!! till hösten ska jag börja leta lägenhet så smått i think. För då ska jag även söka jobb, pallar ej jobba nu samtidigt som skolan. Fucking skola hatar den.. stress stress stress..

Nej ha det bra fuckers!

ciao!


Lalala..

Hemma hos älskling :)
Sitter och glor lite på olika resor, lutar åt bulgarien en vecka :D! wie!!
Snart blir det bara film och mys, imorgon ner till stan och skrika på min lärare som gjort fucking fel !! :@ sne jag blir.

mmm innan idag var jag på fotvård, fyfasiken vad skönt det var! och nu är mina fossingar som bebi-fötter :} hihi,

min älskade lilla-syster blir 18 jävla år idag! :D :D :D grattis till Lillan! ♥

Nej nu ska jag inte sitta här och glo :) Puss på er.




Väla med Syster <3

Fick detta inhandlat :



Skit söt mysdress :D , rea endast 100:- ( max ville va med på fotot haha )



mmmmm kääääääär!  Gina Tricot 250:- 


Sen blev det en del underkläder bara också :)

:)

igår kom som sagt ulrika , så åt vi grillat med pappa & Linda, sen kom även uffe när han slutade vid 7, så åkte vi till asmundtorp och fixa lite, sen ut till Niklas & Wella och umgicks lite :) sen skjutsade ulrika oss till uffe.

har legat här i min ensamhet hela dagen ( han jobbar ) men nu ska jag bege mig ner i stan in på lärcentrum och fixa lite , sen möta upp lillasyster på knutan & dra till väla.

inatt blir det till att nanna hemma för baby ska jobba till 3 inatt & sova på jobb ( han börjar 6 på morronen ) :o .. haha, så ska försöka fixa klart min psykologi ikväll. eller iaf en del av det. viktor får hjälpa mig :) höhö!

nej nu har jag inte tid att sitta här, klä på mig och ta bussen,

Hejsvejs.


!"%&(I)==??=(/&%¤#"

helvete vad arg jag är! :( har pluggat som ett djur nu dessa dagar & nu kände jag verkligen att jag kunde andas ut lite , kommit ifatt med allting osv. Så bara idag får jag att min fucking psykologi inte är godkänd, dom kunde itne sagt det långt tidigare? nej kom flera veckor efter. idioter alla lärare är!! så nu har jag en hel kurs ( som dessutom är svår ) efter mig igen :( :( :( vill bara krypa ner och dööö nu.. :@

well well, hade muntligt idag - gick mkt bra. (y) sen kom Hampus en runda och drack kaffe med mig och babbla lite. längesen man såg den lilla sparven. hihi. Han var här drygt en timme, sen satte jag igång med att tvätta och plugga :) , nu väntar jag på Ulrika. Hon ska komma och leka med mig ikväll, ska be henne hjälpa mig med psykologin lite grann :* hihi. Blir grillning med Pappsen & Linda också :) mums.

Jaaa vart blir Linda av, hon har kidnappat min hund & är ute på äventyr.. haha :p

sen ikväll åker jag med Ulrika & Wella in till elineberg och nannar med baby. <3

that's all for today! ;D

Ciao.



Grekland!

Jag har ALLTID velat resa till Grekland, jag har aldrig varit utomlands förutom en gång när jag var typ 10 år och jag & familjen BILADE ner till spanien.. Men nu planerar jag & min fina uffe en tripp utomlands & jag ska äntligen få pröva på det här med att flyga! mihiii :D vet inte ritkigt vart det blir ännu, ska kolla runt lite :) lalala.. :D! im happyyyyy ♥

nu har jag precis suttit och gjort klart 2 arbeten i rehabilitering. Ska snart påbörja mitt 3e men tar en liten paus först som jag gjort mig välförtjänt av :) idag jobbar älskling över enda till kl 22 ikväll, så jag o masse är hemma idag och får lite vettigt gjort :p haha. Vi skulle egentligen nattbadat idag, men njaaa tror vi tar det en annan kväll :)

Igår blev det fotboll på elineberg med hela gänget :) haha, mycket trevligt! dock var jag bara åskådare ;) fotboll är inte riktigt min grej :p innan dess var jag & uffe ute och cyklade bara, cyklade en runda till råå-camping, tänkte bada en sväng. Men ångrade oss :p hehe.

Efter fotbollen gick vi hem och la oss och mös framför en film :) eller 2 filmer rättare sagt ♥

imorgon blir det skola + lärcentrum iaf , sen har jag inga direkta planer just nu.

See Ya!



Min fina uffe.



Möller stretcha lite innan fotbollen xD


Några av pojkarna :)  ( uffe, David & Mini )


Max kollade också fotboll :)



12 juni

omg så snabbt dagarna går! fredagen blev det staden efter vi firat Kim. Mötte upp älskling & co där, tog ngn öl på bara rock sen mot Lila :) utanför lila mötte jag Tess & angelica! som jag saknat henne ;D mihiii, sen drog vi på efterfest tsm. Lördagen så kom jag hem vid 10 på kvällen med Hampus & Robin, så fixade jag mig osv sen drog jag till Matte där hela gänget va :)

Nu ska jag & baby ner på stranden, dock e de lite molnigt men det e ju iaf varmt ändå! :p imorgon blir det upp tidigt till skolan (y) nej nu ska jag på med bikinin!

puss på er!


Student.

nej nu ska jag börja göra mig iordning inför studentfirandet :) Blir att vi först åker hem till Ida i landskrona. Är där ett tag efter det beger vi oss till vallåkra för att fira Kim ( min kusin ) - efter det åker jag till stan under natten och festar vidare! ohyeeees, Nej det finns ingen tid att sitta här iallafall!

Ciao!


disappointed again


Bildregn!



Mina mycket fula skor jag var tvungen och köpa :p



Max & jag tog en buss runda - hihi söte.



Mot köpenhamn!



in Chriss med pojkarna!



Finaste Rebekah på Landet ;) hahaha.. ♥



Jag a while ago.



LOVE HIM ♥


9 Juni

dåligt med uppdateringar här ja!
iaf.. så har det varit en sjukt underbar långhelg! asnice väder + asnice umgänge! :) torsdagen spenderade jag med Bekkis & Matilda, sen fredagen var vi hos Rasta med massa folk, på morgonen därefter drog vi allihop till stranden och softa sönder! brände oss allihop rätt så rejält! men men :p lördagskvällen spenderade dom flesta på grytan men jag åkte hem vid 6 tiden och duschade o lite så - drog sedan in till stan vid halv 12 tiden och hem till Rasta igen :) Söndagen så blev det stranden igen med hela gänget , på kvällen drog vi hem till Frida W & grillade och festade lite :) & Måndagen drog jag & Baby o Jim till köpenhamn + Chriss :) väldans trevligt! :D mihii.

Imorgon är det Student, har 2 st jag ska gå på :) Kims & Idas ;D sen får jag se vart natten tar mig! wihooo

Nu ska jag hem till mamma & sy min klänning som gått sönder + sy upp min långkjol som är lite för lång för korta mig! xD ska köpa med en pizza och feta mig! annars ikväll ska jag försöka plugga lite, klar med Rehabilitering/habilitering nu och ska börja på Geriatrik -.-

puss på er!

bjuder på lite bilder senare - har inte tid nu.

4 juni.

gårkvällen blev lyckad! :) Jag & Rebekah grillade med Niklas,Wella & Alex, sen vid 10 åkte vi och hämtade Mathilda sen begav vi oss på fest hos Rasta. idag blev det frulle på råå nakenbad med hela gänget! låg och stekte där några timmar, vilket jag ångrar mig nu med :( Bränt sönder mig! ser ut som en kräfta.. yey.. Nu sitter jag här & väntar på Ulle-Gulle, så ska vi köra och lämna Max hos tina, sen ska hon skjutsa mig till Hbg där jag ska möta upp alla fjörar igen :) dock blir det INGET drickande för mig idag! haha :p kör all in på vatten idag, ahahhaha.. nej nu ska jag gå & göra något vettigt :}

puss på er.

SOL :)

hääärligt väder har det varit idag, pappa skjutsade mig in innan till uffe. Så promenerade vi ner till stan upp på viskängen & mötte upp alla andra där. Satt och mös i solen ( snygg bonna-bränna har jag nu ) till 3 typ, sen va jag tvungen att dra hem. så uffe följde mig ner till stan och så tog jag bussen. Nu har jag precis kommit ut ur duschen ska börja fixa mig snart..För Rebekah är på stationen i vallåkra kvart i 7 och tills dess ska jag vara klar och hunnit GÅ ner dit ;o stresssss.. haha! sen kommer Niklas och hämtar oss där vid 7 tiden så ska vi grilla och börja småkröka så smått sen drar vi oss in till stan och möter upp Mathilda också :) sen får vi se vart kvällen tar oss! ännu vet vi inte om det blir utgång eller bara hemma-syppe. We'll see! tar det som det kommer :) hihi.

Ha en bra Fredag för det ska jag ha! :D Pusssssssss!


Don't get mad - Get even!

Go'kväll gott folk! ;)
Den här dagen blev ju inte alls som det var tänkt! hade sett framemot den här dagen och så bara fuckar det sig ? wihoo, men det blev iallafall rätt trevligt ändån, mys & "jag har aldrig spel" & massa skratt och babblande med tjejerna ♥ några cider slank ner också ;) , sen blev jag trött så jag och Bekkis tog bussen till ramlösa och hämtade min lilla vovve -  sen åkte jag hem. Nu sitter jag i min säng och ska snart krypa ner med Max. Taggar inför imorgon istället ;) moahhaah INTE LUGNT!!

att det är bra är inte alltid tillräckligt, det är allting runtomkring som har stor betydelse också och som måste klaffa. Och det gör det inte alls,  - only time will tell.


woop woop..

HEEEEJJJ..
gud vad trött jag är , pluggat hela jävla kvällen. men fick gjort klart ett jävla arbete till iaf :) heja mig! nu ska jag snart krypa till sängs - först ut med lillpojken förstås. gäääässppp.. igår var jag,Linda & pappa och shoppade på centersyd, fick hem lite nytt till garderoben iaf :) mihii. hittade även lite smått och gott till baby. mygoooood, vilket väder det varit idag, äckligt varmt usch usch.. hahah. imorgon ska mammi slinga mitt hår på förmiddagen , sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) ( förutom plugg dvs...) btw, valt till 3 nya kurser nu : psykiatri - demensvård - hemsjukvård. (y)  usch det är stressigt med skolan just nu känner jag.. :( ooooorkaaar inte!

nej usch GODNATTTTTT..


RSS 2.0