..

Försök inte vara perfekt för någon. Vänta på den som älskar dina fel!


usch vad trött jag blir. Har fått en ny mobil, och jag förstår mig inte på den. Och jag kan absolut inte skriva på den! hahaha, hatar touch... Sitter och pillar med den nu, men gav upp! har inte tillräckligt med tålamod för sånt xD fick den i födelsedagspresent av mamma & pappa :) ♥
Så de närmsta nu kan det hända ni får konstiga sms med felstavade ord -.- haha!

Nu ska jag snart krypa ner under mitt goa täcke och sova! det förtjänar jag efter den här dagen.. haha har varit lagom sleten hela kvällen på jobb ;P
imorgon blir det nog inte jobb eller kanske drar dit ett par timmar, får se. Ska till Lärcentrum och fixa med det sista inför skolan :)

Bebis fick bli tvättad igår , alltid lika kul. Slutar alltid med att hon sitter på golvet och att jag står i duschen och är lika blöt som hon , och luktar lika mycket blöt hund xD men fiiiin blev hon ♥


puh!

Gomorron!
jag är en slagen hjälte idag! hahahah
Men det börjar bli bättre nu :) mhmmm, detta får bli 3:e dagen gillt ikväll , sen imorgon blir det sängliggande heeeela dagen med massa mys och gott :) eller ja nästan hela dagen iallafall, ska jobba en stund också faktiskt ;p puh!
fast inte på morgonen som väl är ;D!

ciao!

nog lönt?

sur jag är och trött för den delen! mår som man förtjänar kanske det heter? Nejdå det blev ganska lugnt igår ändå :) skulle ju upp tidigt, för och lämna in ansökan till skolan idag. Yeah kul, pallra mig upp kl 9 tog tåget 10, fick åka hem med bussen 11 för dom som skulle ha den inte hade öppet idag, dom va iväg på ngt. fifan vad surt. hade kunnat ligga kvar i sängen dessa timmarna istället! så nu kallar soffan, ska vila ett tag till :) så jag är i form ikväll igen :) hihi

kvällen igår var riktigt trevlig! blev en hyfsat lugn utgång med trevligt sällskap :) va på bakom och tempel en liten runda. Dock tog jag taxi hem vid halv 3 eller något behövde min säng då ;D hahah nej men det var ju bara torsdag. och klen som jag är och knappt orkar flera dagar i rad längre , tyckte jag att jag skulle spara mig till idag istället :) wohoo!

ikväll blir det lite hemmafest, dock lite ändrade planer på vart den blir av så återkommer med mer info senare xD hahah, får se om det blir vi drar ut eller inte, helst inte tycker jag, det börjar bli tröttsamt att dra ut i helsingborg. tror jag ska börja vidga mina vyer till att dra ut på krogen i malmö ngn helg, har ju varit en del påtryckningar på det xD vi får se - vi får se :)

får se om jag hinner inom stan sen och köpa mina skooor, love them! men ska iaf vila nu. det är viktigast hahaha.
Godnatt.

it's hard to wait around for something you know might never happen, but it's harder to give up when you know it's everything you want.

MMMmmm om 10 dagar fyller jag år! shit så snabbt tiden går alltså :O


Får bli en gammal bild på mig & hampus som jag hittade när jag rensa datorn på bilder :) träffade faktiskt han ett par minuter häromdagen. Längesen nu :) Såg först inte det var han som kom, han kom på motorcykel ju :o Fin var den iallafall :)






Aldrig!

im doin'things that i normally wont do
the old me's gone i feel brand new
and if u dont like it then fuck u.


igår blev det massa rännande ute i regnet -.- SUCK! var plaskblöt. iallafall, sen upp till elineberg bort till uffe. Hämtade mitt pass, orkade inte bära runder på mina grejer så dom fick stanna där ;p tar dom idag istället. Sen bort till bussen igen, som tur va kom den rätt snabbt. Sen bar det av neråt stan och mötte upp Mia och Andre på catflash. Så stal jag mia från andre så gick vi på våra ärenden istället ;) höhö. Plaskblöta och med stelfrösna tår efter långt om länge så tog vi skydd inne på söderpunkten, ( ooooh har hittat ett par skor jag måste ha! ) graow! får nog ta och inhandlas innan helgens bravader ;) hihi :*

iallafall, några timmar senare drog vi till maria park då då , fick låna ett par varma goa strumpor till mina stelfrösna tår! fifan.. pissväder! hahah
vid 10-tiden drog jag ner till stan igen :) som väl va hade det slutat regna iallafall xD mötte upp Besart där som höll mig sällskap for a while! tjatade hål ihuvet på mig att hänga med ut, men nejfan ingen utgång för mig igår! xD
det räcker det räcker!

och så blev det torsdag, ledig idag. skönt som faen! snart helg det gillar vi !  jag ska snart hoppa in i duschen och bli färdig :) ska bara hitta orken haha..

har en massa att hinna med idag innan ikväll. det är i såna här tillfällen jag önskar jag hade körkort! :P aja, det kommer :)

nu ska jag slänga mig i duschen! och äta lite sen ut i detta pissvädret och ta bussen -.-

blää

det borde verkligen vara förbjudet att känna såhär. Mår riktigt illa, och kan inte sova. få det att försvinna :(

imorgon blir det upp tidigt och cykla hem. sen blir det jobb 14-21.

och ja just btw. trots att jag mådde så illa så det fanns inte, så pallra jag mig bort på mitt studiebesök idag på victum. Blir antagligen att jag söker in & börjar plugga får se :) men det lutar åt det. Måste ta tag i allting lite nu. och det är en bra början! heja mig.

usch jag bara fryser, sitter här med hur många tröjor som helst. & fryser så jag skakar ändån.. ska krypa ner nu och hoppas på att jag kan somna.. HATAR VERKLIGEN DET HÄR!!

& till råga på allting, när man ordnat upp allting och såg framåt och hade framtidsplaner , så kommer det såklart alltid ett bakslag som sätter en på ruta 1 igen.

just precis NU hade jag behövt din famn som mest som tröst ♥

Men får nöja mig med att kramas med Linda inatt. haha men oh vad skulle jag gjort utan min fina fina lillasyster!

onödigt ont.

Vad är det för slags personer som kallar sig vänner, men som försvinner en efter en? Jag är så trött på allas bullshit hit och dit. Jag är trött på att tro det bästa om alla hela tiden. Jag måste sluta vara så naiv! ingenting är äkta. har många ytliga vänner, men har svårare för att släppa in ngn närma. För alla personer jag låtit komma inpå mig har svikit eller försvunnit. Jag är för godtrogen, det spelar ingen roll hur många gånger en person kan ljuga för mig, så väljer jag ändå att alltid lita på dom igen! varför är jag så dum?! varför låter jag mig bli lurad.

och personer som ändrar sig beroende vem dom är med. hur sjukt är inte det? orkar inte.
& folk som ska vara så häftiga inför sina vänner och spela så kalla och coola? bara patetiskt.
Personer som inte står för sin åsikt inför sina vänner utan bara lyssnar på andra? hur orkar ni?

Jag trodde jag funnit något äkta. en äkta vänskap. inte sån ytlig som allt annat är nuförtiden.
så fel jag hade , ni alla kan hoppa och skita.

Jag är hellre ensam än med folk som kallar sig vänner men som ljuger och sviker mig.

Det har varit så bra tills nu.



*

I belive everything happens för a reason!
People change so you can learn to let go,
things go wrong so that you can Appreciate them when they're right.
You belive lies so that you will eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall appart ,so better things can fall together.


!

I'm blind to you fucking haters,

Can't touch me rumor creators!

så skönt jobbar imorgon med 7-15 , sen är jag ledig till måndag! :)
ska bli fruktansvärt skönt :) trivs väldigt bra, men det har blivit många dagar i rad nu. är helt slut ;p och nästa vecka blir en lika jobbig vecka. men nog tradat om jobb xD haha.
idag har de blivit massa mys hos farmor o farfar med god mat osv :) ♥  & nu väntar ännu mer mys med en snorig systeryster xD haha. hon är så söt när hon stoppar upp papper i näsan för att det inte ska rinna ;P hahahah! man kan inget annat än älska henne! :) blir till att glo DH ikv. Fixa lite med tvätten och sen sova tidigt :) brukar låta så, men ändå somnar jag inte förrän sent -.-
Har köpt vinterjacka nu, är ju svin kallt på mornarna när jag cyklar till jobb, brrr! får den om några dagar iallafall :) melike.
ehm och så var de det här att jag undrar hur man får upp en länk här i bloggen? :P haha need some help xD

Hejsvejs.



18 oktober.

himmel och pannkaka vad trött jag är! och cpont i fötterna har jag. Behöver bättre skor när jag jobbar..
jaha då var det måndag igen, det går så snabbt ;p hinner inte med. iallafall min helg var helt okej :) i fredags tog jag det lugnt, va först bara hemma med malin & linda, sen körde fitim & Luta oss till landskrona. vilken bilresa säger jag bara -.-  men jag lever! hahah sen åkte jag hemåt trodde jag skulle få sova gott , aja ändrade planer blev sängen vid 05.00 sen upp 06.20 (y) skulle jobba, lyckat!  haha men det gick bra :) sen lördagkväll blev det stan! massa farande hit o dit dock men annars helt okej :)
nu jobbar jag varje dag fram till onsdag 7-15 , sen är jag långledig bara för jag har jobbat varje dag hitintills ;p ledig från onskväll - Mån lr tisdag :) asgott.

nu blir det snart mat, sen blir det mys framför tvn med massa gott ikväll :) yes jag är godisberoende men WTF :/  ♦


i belive in karma, what u give is what u get.

det börjar tråka ut mig också det här. Jag ger snart upp..

aja iallafall, så igår jobbade jag till halv 2 , sen in till stan direkt och byta skor. Sen hann jag inte mer än hem sen körde min kusin mig till uffe :)  så va vi bara hemma hos han. Käka pizza och lite så bara , tog det bara lugnt. idag vaknade vi tiiidigt, på min lediga dag -.- suck haha. Gjorde inte så mycket , sen kom riki,david och silvio på eftermiddagen. Sen hämtade min pappa mig :) ikväll vet jag inte vad som händer.. funderar på att bara ta det lugnt, är inte särskilt festsugen. Men man vet aldrig, lär säkert bli uttråkad snart så blir det väl bli några öl iallafall xD haha. Ska jobba imorgon dock. på morgonen så det är lite jobbigt.. börjar 7 ;b men imorgon får de bli fest iallafall :) höhö!
oooh sitter och väntar på att vampiries diarys ska börja. reprisen, för missade det igår :/ men lucky me det går i repris :D sen blir det en runda till Landskrona iallafall , lite gott måste jag ha om jag ska va hemma! :)

Ska glo VD nu :) ha så kul ikväll suckers!

love is what I'm looking for
If you wanna keep me, baby gotta love me more
All that talkin', boy, you better walk it
I'm not easy, yeah, you gotta work for it
I'm the real thing, and baby gotta please me

tröttttt

jaha då var första dagen avklarad, gick hur bra som helst :) är helt slut nu iallafall. & ont i fötterna dessutom! va en lång dag idag, sluta 9 , så nu kallar sängen. sen ska man upp kl 6 & jobba igen. 7-14 imorgon. sen lediiiiig igen ;D haha. det bästa av allt : om jag trivs där och sköter mig så får jag antagligen fortsättning efter dessa 8 veckorna sa dom! :)) alltså inte fortsättning med praktik utan som jobb, hur bra som helst.
nu är jag dötrött så nu ska jag krypa ner under mitt täcke och mysa i min ensamhet, fast gör inget lär somna DIRR. haha

Godnatt! ♥



praktik

börjar jobba nu kl 14.00 :)  vet inte hur länge det blir idag eftersom det är första dagen. Annars har jag fått ett provisoriskt schema nu en vecka. Sen får jag schema i nästa vecka igen :) i 8 veckor ska jag vara där och praktisera.. får väl se hur det går om det är ngt som passar mig ;p hehe
det är skönt att det ligger så nära iallafall ;P haha. enkelt och bekvämt.

alltså ooh, jag ligger en dag före hela tiden. igår trodde jag det var onsdag hela dagen! och idag tror jag det är torsdag. skitjobbigt när jag kommer på att det bara va tisdag och idag är det bara onsdag! jag vill ha torsdag, haha.
nej nu ska jag slänga in en tvätt och äta lite frukost :)
hörs ikväll.

puss på er.

:)

det är så skönt att sova vidare när älskling springer till jobb xD hahah! vaknade några timmar senare igen, och klädde på mig och tog bussen hem. Så stack jag till farfar och målade ett par timmar :) helt klar med en gaveln nu. Nu ska jag börja på takkuporna. Gott med extra pengar :) huhu. Sen gick jag långrunda med Vicky, riktigt härligt väder idag ju! JAG ÄLSKAR HÖSTEN ♥  Nu ska jag snart åka in till stan med syster och sola :) efter det åker jag hem till baby och sover där. Ska upp tidigt imorgon och gå på möte, så imorgon är det han som har det gött när jag ska upp tidigt :/ , sen på onsdag börjar jag på min praktik!  puh..
well well, nu ska jag gå & klä på mig så jag kmr iväg ngn gång :)

pussssss!


söndag :)

Hej! sitter hemma hos hjärtat i min ensamhet nu, vaknade typ 8 imorse för han skulle upp och jobba sen kunde jag inte somna om ;p dock kom han inte upp förrän två timmar senare typ xD haha bättre sent än aldrig kanske ?! Legat och kollat film och nu börjar rastlösheten att infinna sig :/ ska städa undan här på rummet tänkte jag :) gå & slänga i mig ngt o äta också kanske haha. Sen drar jag nog hem en runda kanske ska jobba lite jag också ;p
skönt är det att inte vara bakfull idag :)
igår satt vi bara här och drack lite sen ner i stan. Sen tog jag & älskling bussen hem vid 1 tiden tror jag. Rätt lugnt. & i fredags blev det utgång med sarah :) senare mötte vi upp dom andra nissarna :)
så helgen har varit helt okej ;P synd dom är över så snabbt. haha
idag vet jag inte vad som händer. Är sugen på att bara sega med massa gott , chips godis & läsk o film , mmmm låter finfint! haha. Drar nog och solar en runda också, evigheter sen nu! -.-
och från det ena till det andra, så nu ngn dag i veckan som kommer tror jag. Så börjar jag praktisera på Borgvalla, ålderdomshemmet i vallåkra ;p alltid något :) fick höra det fanns goda möjligheter såfall sen till timanställning efter min praktik tagit slut. Så det är ju bra iaf :) dock får jag se om jag klarar av det. Har alltid sagt att ALDRIG jag skulle börja arbeta på ålderdomshem, men men. man vänjer sig förhoppningsvis? ;p
aja det är en bra början iallafall :) jag har mina planer jag har mina planer! :D

Nej nu ska jag äta frukost & städa undan här.
PUSS PÅ ER.

happy happy ♥

People that are meant to be together always find their way in the end

Spenderat några timmar på väla med syster :) Fick köpt en hel del faktiskt : en blus, två tröjor , lite smycken , och tjusiga underkläder :) hihi. så fint så!

nog kul att jag gick in i duschen när jag kom hem så blev det strömavbrott, så stod jag där med shampoo i håret o kunde ej skölja ur det -.-  då blir man väl glad? haha. Den kom efter 20 minuter igen , yey! men men , fick duschat klart tillslut iallafall xD så nu sitter jag och väntar på att Niklas och dom andra ska komma och hämta mig :)

Pain is temporary - pride is forever!

BYE!


She loves the night scene, bar queen, living for the fun!

usch, varit hos vetrinären igen med bebis :'/ .. Hon har fått en stor knuta där hon blev opererad för några månader sen. Dom vet inte vad det är om det är juverinflammation eller om det är bröstcancer som brutit ut igen. Vi får vara beredd på det värsta :'/  ..Hon fick iallafall medicin som skulle ta bort inflamtionen osv, så skulle hon in på torsdag igen o kolla hur det blivit. Så usch jag hoppas verkligen att hon blir bra. Det är hemskt att se henne ha så ont! mitt lilla hjärta. ♥

Helgen som var så blev det festande i fredags. Drog hem till sarah först o fixade oss tillsammans, sen kom även Viktor dit. sjukt kul att se det huet igen! xD vi tre satt o babbla om allt mellan himmel o jord , sen vid 8 tiden drog vi till dalhem , mötte upp Gabbi och drog hem till Ivan & förfesta. Sen drog vi till Magnus (?) ja så hette han kanske xD hahah! riktigt nice kväll iallafall :) Efter det drog jag till Ga och träffa Uffe & Riki, så drog vi hem till uffe.

Lördagen blev lugn för min del, jag drack inte xD Uffe och Riki gjorde däremot sen kom även Möller, och Robin. Sen även Kelly och Chloe en runda. Dock somnade jag rätt tidigt ;P

Och söndagen blev det bara massa mys & filmtittande :)

min fina bebis ♥ kolla knutan som hänger bakom frambenet typ :'/


Rödhårig.

Blivit ännu rödare ;P




RSS 2.0