hemska söndag!

herregud , mitt huvud dödar mig! mår som ett jävla helvete, och WTF hände ?! hahahahha
För mycket alkohol & sedan en utgång på det (y) haha! hur kom jag hem?
aja iallafall, det blev förfest hemma hos mig, tillsammans med Niklas,Oscar,Råttan,Annie,Bea & Korndal & valpen :P mkt spelande o mycket skratt (y) sedan åkte vi på äventyr i Landskrona xD fråga mig INTE vart vi var någonstans -.-  men ja det var sjukt kul iallafall. Hemvägen är lite i dimma haha men vet jag fick gratis natta-mat på milan av anna ;D hehehehhe. aldrig fel! kanske borde ätit innan jag spelade ölspelet också så jag ite hade fått en sån karatefylla -.- lätt o vara efterklok. Nej fy nu kan jag inte skriva mer, varenda gång jag skriver på tagenterna så exploderar mitt huvud sååå jag säger GODNATT jag går & sover bort den här dagen!
lite godis hade INTE varit fel dock!


Lördag *

There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore, and who always will. So, don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your present or future.

Jag är inte svarthårig längre !! det känns skumt , har varit det såpass länge nu xD hahah , fast håret är ju iofs fortfarande mörkt :) men jag tkr det känns ljusare bara för jag har varit så van vid mitt svarta xD höhö.
Nu blir det massa inpackningar som gäller, avfärgningen är inte snäll mot håret.. Jag som nyss fått ordning på det efter det varit så skadat som det har varit ;o
Spenderade kvällen igår med Oscar & Danny :) träffade även Cookie en runda & sen va vi fylletaxi till martin o sarah & jokkinen också. Sen va vi lite här o där o överallt , kom hem inatt någon gång och somnade som en stock! vaknade idag & mår hur bra som helst trots ölen igår ;D så ska bege mig och sola snart :) sen får jag se vad som händer ikväll! ta några öl iaf ;) hmmm.. Oscar påpekade för mig att det är minst 2 månader sen jag inte drack på en helg.. jag som tkr jag har dragit ner på det ordentligt! hahah -.- Men nejdå han räknade ut att han kört mig så många helger i rad osv xD såå snart ska jag ha hålla mig en helg! mohahah.. duktiga jag (y) haha!
Nej nu ska jag dra & sola!

seeeeeeeeeeeees!



inte helt okej?

Hejhopp!

idag gav jag mig på med att färga mitt hår RÖTT som jag sagt jag skullat göra nu i flera månader men aldrig gjort xD men ja det blev inte så mycket med det ;D hahah! det blev bara mörkt ändån xD aja är väl lika bra det. så det är iaf ingen skillnad på då & nu WTF?! :b aja får göra om det en annan dag. Ooh jag har beställt sjukt snygga skor idag! wow love them! hihi, ( inte dom jag la in igår på bild ) sen en klänning också! (y) och lite annat smått & gott bara :) vill att de ska komma på dirr! xD graow!
Fixa tid till att göra ve mina naglar också nu någon dag :) verkligen på tiden nu. & snart fredag det gillas!  då blir det fest :) hihi. Nej nu ska jag slänga mig i soffan & glo film tills jag somnar :)  upp imorgon och dra till helsingborg och fixa nytt busskort & byta en body på gina o lite sånt , sen upp till mia en runda säga grattis till julan som fyller år :) stora tjejen nu! oh & nu har jag äntligen fått se karate kid! :D höhö. jag bara älskar will smiths son, sötaste ungen EVER! Näää Godnatt på er! :*

everywhere i are , you stop and stare
you think i care , i DON'T
you talk real loud , but you're saying nothing cool.
you can try and try you can't be ME.
but it's alright , i don't give a damn
i don't play your rules i make my own


gammal bild på mig&josefin. heheheh



oooh Ge mig <3


it's all about m e.

MMMMMmmmm total lycka !!


Mickael - How she is <3

She likes to sleep on your shoulder
With her legs on top of you
She loves to walk on the beach
She'll take you to places you can't even reach
She loves when you tell her you love her
Cause she would do anything for you
Don't you ever push her away, even when you're mad noo
She'll remember, it wont go away and she'll be so sad
in her eyes you can feel the pain

She will write you poems ( You'll never get to read them )
She knows how to get your trust ( And that you will never sting )
She will always put your first so you should do the same
'Cause she'll leave you if you don't, trust me he know

You must confess you know how he feel
When he kiss her and he love her
'Cause you've been right where he are
And you have been askin' what's the deal
How do you know all about her
It's been so long ooh
It's so far

You know I'm telling you that's her
You can treat her right, she deserves it
Man, don't make the same mistake he did
Cause you gotta know a long time ago, at one point
She was your baby

helt kär i låten xD




sorry, im not rihanna i dont love the way you lie

jaha då va vallåkra-träffen över. Haft en helt underbar helg. Hann även med Halmstad igår xD haha! ideér
usch jag är trött idag.. idag blir det film & mys bara kanske med sällskap :)) nu ska jag iaf gå & äta lite frukost sen duscha & sen lägga mig på soffan , va inte hemma förrän imorse! så lite sleten är man. Gled cabbe med oscar och co efter jag stack från campingen inatt.
Oh skönt jag är ledig en vecka nu! :D sen är jag bara en vecka kvar i stallet :( sen slutar jag där o börjar i butik istället..Lite synd men men :) ska kolla på en lägenhet också nu faktiskt. Men får se hur de blir med den :) hehehe. Nej nu ska jag få i mig lite mat iallafall :) & försöka få tag i min syster som jag såg försökte få tag i mig 8 imorse :S

~Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
~





kräker på det!

jag orkar fan inte xDD! att det fortfarande är på samma barnsliga nivå, falskhet dit skitsnack dit bla bla bla bla. ÄEE ni är fan skrattretande. ALLT är egentligen! 
Jag är så fruktansvärt glad att vara ifrån allting & allihop, men nog fan blir man inblandad ändå, sådär År efter -.- blir jag trött eller vad? det kommer aldrig bli någon skillnad på någon av er skyller inte bara på en eller två utan alla är likadana. Lär aldrig bli någon skillnad! men håll det ifrån mig NU -.- jag vill inte ha med det och göra. Jag står för VAD jag gör, jag står för VAD jag tycker, jag står för HUR jag gör. Jag är Ärlig,oavsett om man gillar det eller ej. Orkar inte med några konstigheter! så trött på det. LÄMNA MIG UTANFÖR. ni kan behålla det inom ER.

Vill inte ha med något fejk och göra längre,ring inte mig, smsa inte mig, prata inte med mig -.-

aja, nyss varit & solat .Träffade Ricky också på miatorp så blev en pratstund med honom :) annars idag har jag inte gjort alltför mycket, tvättat en himla massa osv bara. blä.
Helg imorgon! gillas :) nästa vecka är jag långledig! lr ja iaf en vecka xD haha.

pussss!

i love you til the day i die!



don't you forget who has been there all along no matter what

trasig? Ja jag känner mig helt ekande tom & slutkörd i hela kroppen.. Jag tror jag ska ta & krypa ner under täcket och titta på en film tills jag somnar. Känns oerhört lockande just nu.

har inte gjort så mycket idag, varit hemma från jobb då jag mådde illa tidigare, men det gick över sen så mådde jag bättre så har tvättat en massa - varit hemma hos farfar - & hann även med stan en runda med trevligt sällskap :) Men sen hem igen för började må dåligt igen.. suck! jag hoppas på att inte må dåligt imorgon, så jag kan åka till jobb. miss it. haha
Det blev inget jönköping igår & inte idag heller, men kanske imorgon. vi får väl se. Måste hämta hem all min packning också ifrån niklas ;b haha. passa på och sola också kanske imorgon. färgen börjar försvinna. blä.
Sen funderar jag starkt på att bli rödhårig snart, eller ja inte knallrödhårig så att ni vet. det ska bara skifta i röda nyanser. Dvs om jag vågar, är så feg när det gäller förändring utav håret ;b haha.

" alla sagor har sitt slut, men i verkligheten är varje slut en ny början "  pusspådig.  :*

Seeing people change isn’t what hurts. What hurts is remembering who they used to be.


!

a real man doesn't love a million girls , he loves one girl in a million ways..




im a sucker for lust no intention for love!

Besviken, så jag inte ens finner några ord xD

blev en tur till familia idag, shoppade lite smått och gott :) höhö. 2 tröjor + smycken + skor + underkläder ;) ohlala.. haha! ibland får man unna sig något gott! :)

imorgon är det fredag! det gillar jag skarpt, har längtat efter den här fredagen sen förra helgen nu ;D det blir inte lugnt!  - all in

" leende guldbruna ögon nanana osv.." Haha Linda kommer du ihåg? :D

internt skämt , men fint ska det va! haha

Nu ska jag krypa ner i min säng, och försöka sova. jävla åska -.- 
Godnatt! :*




:*

ärlighet varar längst :)

rubrik?

blev bio ikväll med mammsen & Linda :) glodde Eclipse , och är egentligen inget jättefan utav twilight-filmerna, men den var mkt bra! :) blöh ätit så mycket godis så att jag mår illa nu! proppmätt..
Nyss tagit en snabbdusch & snart ska jag bädda ner mig under mitt täcke och sova! jobb imorgon igen :)
varit ledig idag ju, fast varit på en massa ärenden hela dagen typ.
& för övrigt så är jag trött på alla falska idioter xD och menar inte bara dig, utan dig också :) + några andra & typ dom flesta! hehehe xD

if payback is a bitch,and revenge is sweet, then im the sweetest bitch you will ever meet :)

jag tänker vara glad oavsett!

mmmm! & jag längtar till helgen :}

iiih vilka minnen denna bilden väcker!
satt & lekte med uffes dator minutrarna innan Tina o thomas kom och hämtade mig då vi skulle åka o hämta uffe på flygplatsen när han skulle komma hem från usa, minns så glad o förväntansfull jag var då xD haha! sen kom han vinglande xD
det är kul med gamla minnen ibland ;D haha

my head says, "who cares" , But then my heart whispers, "you do stupid"

Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med ,utan att hitta den man inte kan leva utan. För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen..

hihih ;}

Längtar!

det handlar om att tappa bort sig i någons famn & aldrig vilja hitta vägen ut


!

you only have one life to do whatever you want with. In 100 years nobody will remember the stupid mistakes you made , so make a fool of yourself while you still have the chance. Because if you spend all your life trying to be the coolest kid around you will never be happy with yourself.


lalala..

Hej :)

idag blev det jobb 10.00 -15.00 :) efter det blev det långritt tillsammans med Linda & Linnea :) riktigt härligt! blev även en sväng nere i havet ;) höhö hade jag haft badkläder hade jag fan också hoppat av från hästryggen o badat! Men hästarna fick sig ett bad iaf :)

Sitter hemma hos pappa nu, men ska snart bege mig till Mamma, eftersom jag passar huset där från ikväll till söndagkväll :) ska bara hänga tvätten sen pallra mig dit bort.

Snart tatueringsdax ;) höhö

Fredag imorgon! yay :)

Linnea & Orion :) samt  Ramilias halva huvud ;D haha

Sometimes you have to forget what you want & remember what you deserve

Söndag - & jag är lagom sliten. haha! men det har varit en underbar helg fyfan vad kul jag har haft. bakfull som aldrig förr va jag i lördes när jag vakna, så bara till att börja om igen xD o rätta till det, sen blev det förfest hemma hos Tanja , vi 5 tjejer hade kul o trevligt, sedan begav vi oss in till Helsingborg, haha åkte karuseller också minsann! hahah. Sen splittrades vi på natten & jag va med Bobban istället :) hihi. Vi drog till krogen o sen Skulle vi egentligen hem till han o efterfesta med dom när krogen stängde, men Oscar kom & hämtade mig istället :) så åkte vi till billesholm o lämnade folk så jag va inte hemma förrän 5 i morse, så den här söndagen har jag spenderat i min säng! ljuvligt xD

Moi innan festivalen *


RSS 2.0