if you love me - prove it

idag har det varit full rulle.. :) hur jag hunnit med allting , det undrar jag själv. Men nu när jag kom hem och satt mig kände jag hur all luft gick ur mig typ, helt slutkörd och hade helst av allt velat krypa ner under täcket och sova! men nej har tvätt igång så måste vänta på den först. har färgat håret rött igen också idag, sitter och väntar på att håret ska torka så jag kan se resultatet :) hoppas på det bästa ;p hahah. Hann även med väla en sväng idag, köpte en skjorta och hårinpacking och lite annat smått o gott :)
imorgon är det fredag :) det gillas! den ska jag spendera tillsammans med Sarah :) det blir fest såklart ! sarah har låtit mig gå och vänta på planerna hela veckan -.- , men idag fick jag faktiskt ur dom från henne ;) höhö

Nej nu kallar tvätten! Ha en bra helg allesammans :)

& tack för den här dagen/kvällen med trevligt sällskap ♥

PUSS

Du kan aldrig göra någon nöjd, aldrig.

Om du äter så är du fet, om du inte äter så är du störd. Dricker du så är du alkoholist, om du inte dricker är du tönt. Om du läser är du en nörd, om du inte läser är du korkad. Berättar du en hemlighet är du en uppmärksamhets-sökare, om du inte berättar en hemlighet är du ändå det. Om du låter någon komma inpå ditt hjärta är du lätt, om du inte låter någon komma inpå är du torr. Om du röker tror du att du är cool, om du inte röker är du en nolla. Om du har haft sex är du en slampa, om du inte haft sex är du en 'miss perfect'-bitch. Har du smink är du för mycket, om du inte har smink är du ful. Du kan aldrig göra någon nöjd, aldrig!

Var dig själv. Livet är för kort för att spela någon annan.. 

Planer :)

yes nu har jag stora planer på gång! :) det känns riktigt bra. jag kan om jag vill!

och måste bara säga att jag älskar min pappa! han är bäst. inte konstigt att jag är pappas flicka :) hihi. Är ju utslängd hemifrån, men legat inlåst på mitt rum ändån när jag varit hemma och bara rört mig i resten av huset dom gånger det inte varit någon hemma. Pappa kunde inte hålla sig längre utan öppnade min dörr och kom in med mat han hade köpt, räksallad med räkor & kräftstjärtar! mums. och det bästa är att vi bara kan börja prata som vanligt igen precis som ingenting har hänt.  det tycker jag är sjukt skönt iallafall. Eftersom jag inte är en person som tycker om att prata om ut om saker. Men dock är jag fortfaradne utslängd, men inte lika bråttom. Utan slipper vandrarhemmet i bjuv som min soctant försökte sätta mig på ;p så nu letar jag lägenhet men är kvar hemma eller hos farmor tills vidare :) skönt.. Det fungerar inte att jag bor hemma längre , vi går varandra på nerverna. Sen jag flyttade ifrån mamma har jag & mamma blivit riktigt bra kompisar och har en mega bra relation. Vi kan helt enkelt inte bo ihop bara. Likadant med pappa nu. Så en lägenhet står högst på önskelistan! så om ni vet någon som ska flytta eller något så får ni gärna höra av er ! :)

Nu har pappa åkt till sin flickvän och jag har huset för mig själv ikväll :) skönt. ska städa mitt rum nu & göra i ordning med alla mina papper, slänga in en tvätt får jag nog också ta och göra. så det är min onsdagskväll :)
Ledig imorgon dock bara in till stan och fixa med en massa :) sen får jag se vad som händer. Köpa hårfärg och bli ännu rödhårigare tror jag också ;) och sola o lite så.

iih snart 5e oktbober då har DH premiär :D som jag längtat!



sista sekunden

varför ska jag alltid komma på att göra mina uppgifter i sista sekund ?? blir så trött på mig själv. Ska ha allt klart tills kl 14.00 och ska ta bussen nu om 30 minuter! nog lyckat..
Men har inte varit så lätt eftersom jag inte kan öppna dokumenten på min cp dator :S !
och för en gångs skull när jag har sovmorgon så såklart ska traktorn köra härutanför på åkern !! idioter.. haha, well well , så nu blir det ingen mer svamp-plockning här utanför iallafall ;D haha!

Nej nu ska jag ta tag i lite :) bege mig på mitt möte, sen blir det antagligen och hjälpa Uffe & Tina och flytta senare idag.

PUSS

Är det inte det ena så är det det andra :)

* min dator krånglar igen går inte o starta med jämna mellanrum, kan inte göra mina uppgifter som ska vara klara tills imorgon. tummen upp för det.

* min telefon funkar typ inte alls längre så att ni vet. Går inte att prata i den alls nu längre typ. så inte lönt & ringa mig. haha.. skitjobbigt då jag väntar viktiga samtal !

* jag är i stort behov av ett ställe att BO på!!

Utslängd hemifrån, yeah kan det bli bättre ? pallar fan inte det här alltså.


Helgen :)

i fredags hände inte alltför mycket. Va hemma bara , sen kom uffe på kvällen, så glodde vi film tills vi somnade :) sen väckte jag han morgonen efter för jag skulle iväg till väla med Mamma , hon fyllde år , så hade Niklas & Linda och jag planerat en massa :) så jag skulle hålla henne borta hela dagen , så vi gick på väla o slösa pengar xD haha. fick iallafall en jacka och en halsduk typ :)  medans vi gjorde det så fixade niklas och linda överrasknings middag osv där hemma :) så fint o mysigt så. Efter det blev det bowling . och jag blev tvåa! hehehe. sen drog jag & Linda ner i stan. in på Crom eftersom de e enda stället min syster kmr in på, o mötte Rocky där :) så vi tre satt o dividera en massa bara o tog de lugnt med varsin öl,sen kom även jokkinen med flera och sen uffe också :) sen tog vi taxi hem till uffe o sov ;b

Sov bort hela söndagen, sen åkte vi hem till mig på kvällen & köpte massa godis o chips o läsk o kollade film :) sen somnade jag visst? nog trevligt sällskap jag är! haha. Eller försökte för där va ju ngn som inte va trött så han väckte mig varje gång o inte på snällt vis ;o som sagt hämnden är ljuv tills ngn gång han är trött ;) PUSSSSS!

idag är en mindre rolig dag.. :( blää..vill bara härifrån.. så snabbt som möjligt helst. åt helvete med allt.. :/

Nej nu ska jag krypa ner , upp tidigt imorgon.. Godnatt!





Hejhopp :)

Sitter och filosoferar med Ulrika under min lunch nu ;P hehehe. Hon har gjort klart mina uppgifter ;D hihi. Ska snart bege mig tillbaka till min handläggare på möte bara lite snabbt och lämna grejorna och babbla lite. Sen slutar jag, så blir det att åka hem och sen har jag inte en aning ännu vad jag ska göra ikväll..
vi får väl la se.

Igår blev trots allt en lyckad kväll , trots alla tråkigheter först. suck,
Men iallafall , Niklas och Emil hämtade mig hemma , sen åkte vi till bårslöv träffa någon nisse där. Sen åkte vi in till stan ( landskrona ) och mötte upp Henke, Korndal, Jocke, Sebbe & Oscar :) Spendera kvällen i stan med dom fjörarna , hade sjukt kul ändå. Dom är så störda så det finns inte! hahah.
Sen blev jag hemkörd inatt någon gång, somnade inte innan 4 iallafall, sen upp vid 7 - yeeey! :/ haha , men kom upp iallafall :)

Nej nu ska jag stänga ner här och göra mig i ordning inför mötet :)

En helt vanlig tråkig tisdag..

ligger och kollar idol nu , hade inte varit fel med lite sällskap ;b  Jag är glad idag, väldigt glad dessutom! förutom att jag har ont i magen och är sugen på något hela tiden..Nyss ätit en hel påse kanelbullar! yes jag är ett kräng!
imorgon blir det till att gå upp tidigt , gå på föreläsning - jippie! NOOOOT. dock slutar jag 12 igen, men då efter det ska jag jobba ;b
oh min mamma fyller år på lördag , och jag har inte en aning om vad jag ska köpa !! :s några förslag?

Nej nu ska jag krypa ner & fortsätta på min spännande bok xD haha!

ses!

stupid in love.

blää..

skulle försöka sova.. Men har så sjukt ont i magen och svanken.. jävla mensvärk!! det suger kuk att jag alltid får så ont dom dagarna.. Så här blir inget sovande :(  så sitter här o nördar istället.. suck!
det är hemskt..
tur jag har sovmorgon imorgon iallafall :) det blev inget att niklas kom idag. Vi skulle leka imorgon istället. för jag tyckte det blev försent + jag hade så ont. heheh :/
imorgon är det ny dag & nya tag!  har försummat så många den här tiden och levt i min egna lilla bubbla konstigt nog.. jag är ledsen för det. haft huvet uppe bland rosa moln eller ngt ;) HAHAHA. kom på mig själv med det idag , suttit o varit väldigt tänksam idag ;b haha!
såna dagar finns det också xD
Nej nu ska jag gå & krama min vattenflaska med skåll-hett vatten i , och krypa ner under täcket jag har fått nog för idag :b

Godnatt!

Skratta så mycket du kan och älska som du aldrig har blivit sårad, för varje sextionde sekund du spenderar upprörd är en minut av glädje som du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, förlåt när du borde och släpp taget om det du inte kan förändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara någonting annat än lycklig.


20 september..

varför går jag och väntar på förändring? varför har jag inte gett upp fastän jag inte orkar det mer? Är det något jag har dåligt med så är det tålamod.. & jag börjar känna av det nu :/ usch fy & blää.. VAFAN ÄR DET HÄR? vad liknar det här?

igår kom Mathias hit en runda och pratade lite :) det va längesen, så det var skoj! Nu sitter jag och väntar på att Niklas ska komma :) skulle klippa han lite.
Alltså delar ju rum med min lillasyster.. & hon sitter också borta i sängen på sin dator o nördar nu.. o herregud man blir helt hjärntvättad, vad lyssnar hon på ?! -.-  haha..
Nej nu ska jag gå & äta kanelbullar - mums :} 

pusss!

jag vill resa! bah jag tänker banne mig slå slag i saken nu :)


i'm done!

Jag hoppas verkligen det var värt det nu :)

Nice fredag , tråkig jävla lördag , nu är det söndag - jag ska gå & slänga i mig lite frukost sen gå ner och måla lite :)

bye!

Fredag! :)

Denna veckan har varit hemsk :(.. Så jag är glad det är fredag iallafall :)  igår var också ännu en skit-kväll, men som tur är så kom Oscar & Danny och hämtade upp mig. Sen blev det in till landskrona en runda , träffade Råttan osv också :) Dom fixade till mitt usla humör! :) sen kollade vi film i bilen som dom hade hyrt haha. Kick-ass blev det ;b en komedi så blev jag lite gladare :) haha. sen blev jag åk-sjuk så blev hemkörd inatt.
Varit hemma hela dagen idag , skönt.
Ska hoppa in i duschen nu snart , sen hem till Sarah :) käka och dricka lite där ikväll , sen vet jag inte vart vi hamnar ännu ;p sarah hade väl några planer :)  vi får se , vi får se!

Hejsvej.


dance like nobody is watching, and love like you never been hurt

mmmm nog kul att min dator typ har rasat, går inte att starta. suck , men fick igång den igår o har inte vågat stänga av den igen för vem vet om den startar igen? :( & min mobil fungerar heller inte typ! varför kommer allt på samma gång?! trötta mig...
ooh jag var uppe i stallet idag , som jag saknar det! haha och aw, hann inte mer än o sätta min fot där så blev barnen glada och drog i mig att jag skulle hjälpa dom. puh vill verkligen vara kvar där :/ men men.
Och kuuul jävla väder det är då? jag som skulle jobba idag.. men icke. :@
Bah, och jag funderar på att slänga i extensions i mitt hår igen. Saknar mitt gamla egna tjocka hår som på bilden :(! haha fan skulle man på o pilla på det för? -.- . men dock ångest då jag äntligen fått ordning på mitt egna hår efter att det varit så skadat :/  jävla problem allting ska vara xD hahah.
Jag vill ha helg. suck.. det är onsdag. blää
iiih mina grejer jag beställt har kommit :D melike.
Linda Jenny Anita Svensson - du är min syster men också bästa vän & den enda man kan lita på till 100%!

I can't take the up and down,
take my hand say you'll turn it around
.
baby show me


bla bla bla

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine

But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano


Hej hopp :)

fyfan för idag, gick upp tidigt. Orkade inte äta frukost , tänkte jag bara skulle in snabbt på möte med Emil.. jovisst, blir hungrig redan på bussen till norrehed. Hoppas på att mötet ska vara över snabbt! ja allt klart o jag är redo att gå igen o köpa mig ngt att äta, då stoppar emil mig i sista stund "oh vänta förresten cindy jag har en föreläsning du måste gå på nu direkt, den har nyss börjat" HELVETE ! så fick sitta vrålhungrig i ytterligare 2 timmar och lyssna på en tradig gubbe som babbla & jag fattade INGENTING , hatar att bara sitta rätt upp o ner.. wellwell, kom hem till slut iallafall & fick min efterlängtade "frukost" :) efter det gick jag ner till farfar & har målat där hela eftermiddagen :) aldrig fel med extra pengar. & efter det gick jag proppmätt hem igen , farmor har alltid en massa gott hemma ;D höhö. & nu blir det film "ryktet går"  , sen sova , sen på föreläsning imorgon igen ett tag, sen fortsätta måla om vädret tillåter! :)



12 september..

söndag! sitter & väntar på att mammi ska komma hem och förhoppningsvis har hon med sig en cola! är verkligen i behov av en iskall burk-cola just nu :)
i fredags blev det som sagt att jag åkte till Sarah vid 8 tiden :) drack o försökte bestämma oss vart vi skulle ta vägen ;b hade tre olika alternatív där alla tjatade xD haha what to do , what to do ?! Men iallafall vi struntade i simon & åkte istället hem till Möller, där riki & uffe & david satt, anna & tim kom även också sen, va där väl en timme som högst :b sen drog jag & sarah till miatorp hem till Tom , där Kim , silvio & ngn annan också va :) Men blev inte särskilt långvarigt där iheller xD haha! Sen blev det stan :) mötte Tessie & angelica där också :) skulle egetnligen mött upp carro också , men blev nog aldrig så :b haha. hade väldigt trevligt , tills slutet menmen shit happens. Ulrika kom & hämtade sen :) tack :*
Lördagen
blev det bara myskväll! rätt skönt det med :)
skönt & vakna och må bra en söndag iallafall :b haha,

4 år sen idag jag förlorade min allra bästa vän. Jag kommer aldrig glömma dig caro. Du är & förblir alltid den Bästa Vän jag nånsin haft. Du fattas mig enormt mycket. I love you til the day I die ! <3


Fredag ffs! :D

Blev inget målande i det här höst-vädret -.- så istället har jag städat ordentligt! duktiga jag ;D
men tog mig en paus nu :) & jag är så fruktansvärt ARG! gud alltså vilka idioter det finns helt jävla seriöst..
Jag behöver iallafall inte såna idioter i mitt liv! så stick.
Riktigt arg, skönare och bli arg än ledsen vill jag lova ;b Men det är fredag och inget eller ingen ska få förstöra min kväll!

iallafall, en positiv sak idag (y) kolla mitt konto och hade mer än jag trodde :D älskar såna överraskningar! hihi.
ikväll är det fest.
dock inte bestämt helt vad jag ska göra ännu xD men är partysugen iaf!

Ensam hela den här helgen också.. eller ja Linda också om hon behagar att vara hemma och hålla mig sällskap :P höhö <3

Nej nu ska jag återgå till min städning, sen lite mat o dusch, sen till systemet :)

pusssss.



vill inte känna det såhär!

8 september redan ;o vart tar dagarna vägen?! kan man ju undra ..
Vaknat 700 gånger inatt utav att ebba hoppat upp o tagit ALL plats o försöker putta ut mig från sängen..schysst!
åkte hem och tvättade lite och sånt i eftermiddes, babblade med Linda lite :) sen drog jag in till stan & solade på tretorn, puh hade glömt hur jobbiga dom solariumen är! svettas sönder -.-  men så är dom svinbra, så ibland kan det vara värt att plåga sig dom 20 minutrarna.. fast dock väldigt SÄLLAN! efter solningen gick jag till bussen & åkte hem till ulrika.. så nu sitter jag här och väntar på att hon ska sluta jobb , så ska vi ut & gå med hundarna :) sen mysa.
riktigt sugen på något men vet inte vad.. ska gå & snoka i deras kyl nu :) hihi.
imorgon blir det möte kl 10 , sen ska jag hem & byta om lite snabbt, sen iväg hem tilll farfar & tjäna lite money money :b , ska måla deras takkupa,veranda,staket m.m.. aldrig fel med extra pengar :) suger & vara fattig. Vill ha ett fast jobb nuu! Kanske blir en runda till Mia också på kvällen :) lite kvalitets-tid :*  hihi
shit vilken meningslös blogg jag har egentligen -.- hahah..

Go'natt.

happy happy

Go'kväll ;D

haha..

Mysdag :) Ulrika kom hem till mig & vi gick en lång promenad med Bebis :) det var kallt men mysigt :b blev varmare när man rört sig ett tag. höhö. Sen åkte vi in till Landskrona & käkade och lite sånt. Sen mot asmundtorp & gick med Ebba & Ebbe , hennes små pajjas-hundar xD haha. Sen drog vi till miatorp , ska spendera natten här :) så nu sitter vi med varsin laptop i knät i varsin hörna av soffan & nördar.. Nu ska jag nörda mig ännu mer , jag ska spela sims 3 & hon ska spela wow höhöh!  nörd-varning på oss ikväll! mohah
Tog med oss lilla Ebba hit , hon ska mysa med mig inatt! lalala..


see ya!

The bitchy talk , the jealous stare. the funniest part : you think I care!

"Same ex who was your back up plan, moved on to a better man. Same friends who told you to leave, have all tried to get with me."

Jag har typ haft huvudvärk sen i förra veckan :( det suger verkligen! megajobbigt.. Skönt är det & ha varit ledig de här två dagarna iallafall :) igår gjorde jag typ inget vettigt på hela dagen :P va hos farmor&farfar en runda typ, och jag har världens bästa farfar !! ;)
Sen på kvällen åkte jag in & jag sola och lite sånt, gick även en runda genom hela hbg och in på Utposten & tog en öl, sen vidare till någon annanstans och tog en öl där :) sen donken & sen hem igen! supertrevlig-kväll , pusspådet. vilken jävla storm det har varit idag istället! stod och försökte hänga tvätt ute då -.- inte det lättaste vill jag lova . Men men nu sitter jag & väntar på att pappsi ska komma med burk-cola till mig! det är jag i behov av så kanske min huvudvärk försvinner en stund :) mums!
Ikväll blir det en lång-runda med världens bästa bebis! :)

~ smärtan är oförlåtlig å hämnden är ljuv! ~





5 september

Söndag!

buhu har haft min sista dag i stallet i fredags :( ganska sorgligt faktiskt! kommer sakna alla..
aja , börjar på föreläsningar imorgon direkt , sen ut i butik ngnstans -.-  hellre varit i stallet men men!
i fredags blev det fest hos niklas, sen en fest i landskrona, sen utgång! hade riktigt trevligt :D höhö. Lördagen , hade jag huvudvärk xD , men mot kvällen kom det folk hit o skulle dricka lite :) blev sängen rätt tidigt ändån! :) just nu önskar jag att jag hade ett tv-spel eller ljud på min dator så jag kunnat nörda mig lite 8-) , duktigt uttråkad men ändå lagom slö till att inte orka hitta på något :P huhu.
ähh jag har inget vettigt & skriva som vanligt xD

ni är så patetiska xD

Hejsvejs!



Alexander Åke Walldow Sondén.

idag är det 3 hela år sen du försvann :( saknaden är fortfarande lika stor. åh snutte.. det är fan inte rättvist någonstans!


yeye.. ont i hela kroppen har jag! en helkroppsmassage hade inte varit helt fel! -.-  haha. sovit på antagligen den sämsta sängen EVER ett par dagar nu xD haha. ikväll blir det bara lugnt & sova hemma i min egna säng! packa lite till pappa som åker imrg-bitti :) sen tvätta lite om jag orkar..& cykla bort till kyrkan & tända ljus..
Egentligen skulle jag åkt till Niklas o hjälpt dom bygga ;D men dom får klara sig utan min expert-hjälp ;) huhu.
Nej nu ska jag slänga mig i sängen en stund.

YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE, UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE




RSS 2.0