Sista dagen i Februari

herregud vart tar månaderna vägen? ;o  kan man ju undra.
Jag suger iallafall på att uppdatera , det är en sak som är säker xD nu har det nyss varit helg igen och den spenderades först på fest i Ramlösa, dock rätt drygt där? Babe kom och rädda mig tsm med Fredrik. Så satt vi där en stund sen drog , jag tess älskling och fredrik till Lila, därefter till Billesholm o parta hela natten ;D awesome!
lördagen kom vi hem rätt sent så softade jag och baby bara ;)  höhö
i söndes gjorde vi heller inte så mycket, softade då med ;D
Idag pallra jag mig iväg till skolan och träffade bekkah och snackade lite skit,
sen mötte jag upp uffe, så drog jag och uffe till Väla, in på elgiganten och fixa en sladd som går från datorn till tvn :) sen sprang vi inne på väla, men dock hittade jag INGENTING :(  .. Sen åt vi på graffiti :) sen pös vi hem. Nu ligger han och typ sover , men jag ska väcka han snart för han ska hjälpa mig koppla sladden osv till tvn , för jag har laddat ner "den otroliga vandringen" ni vet den gamla filmen med dom 3 djuren som ska ta sig hem? hihi :D älskar dom filmerna. Sen imrogon blir det skola igen kl 13.00 - 15.00 , sen ska jag gå en runda i stan tänkte jag , kanske hittar ngt , kanske pysa upp til skopunkten också en runda :) hihi. är det något jag älskar så är det att handla SKOR ;D hela nästa helg är planerad redan ;o hahahah.. fullbokad. Utgång med Bekkah på Fredagen, drar till Malmö med Tess på lördagen. haha (y)  Nej nu ska jag byta om till myskläder och pussa på min älskling så han vaknar och kan hjälpa mig pilla med datorn , jag är inte alls teknisk hahahah..

Åh ja just det btw, började ju min psykolig A kurs idag, och vem fan tror ni inte går i den klassen förutom den lilla idiotjävlen som anmälde mig för ett par månader sen ?! YEY !! :@

Ciaooooo!


Helg :)

ja då var det helg igen! hinner fan inte med alltså :P haha,
igår träffade jag bekkah en stund, drog upp till skolan och satte oss i studieverkstaden och pluggade ett par timmar. Sen drog vi och käkade , och skvallrade om alla skandaler sen förra helgen xD knaaaaaaaaas som fan! hahaha.
Efter det drog jag hem till baby och VÄCKTE han som fortfaranade SOV, snacka om att sova bort hela dagen haha.. Drog upp honom sen tog vi bussen till vallåkra, och där hämtade pappa oss så drog vi och hämtade Linda sen blev det centersyd. hittade dock ingenting där, mer än en massa godis! haha ovanligt?
efter det åkte jag och uffe till miatorp, sen hem till mig och mös hela kvällen ♥ såg en duktig läskig film,  usch vad jag hoppade hela tiden , men jag äääääääälskar skräckfilmer! haha
imorse åkte vi till stan han skulle på möte, och jag gick och slösa pengar på kullagatan ;) hittade massa fina saker! hihi :*  nu ska vi bege oss ut till thomas och fixa med en bil, sen får jag se vad som sker ikväll ;)
booooorde plugga men vafan! hahah lär väl inte bli så ;) BTW vampirires diarys börjar idag :D :D :D

puss på er!

LOVE

16/2 -11

jag vet inte vart denna veckan tagit vägen.. haha dagarna har bara flygit iväg och jag är helt fel i dagarna. knas!
åkte hem från älskling innan idag, så har vi varit en runda hos farmor & farfar och fixat lite, sen nu håller pappa på med mat, så ska vi mysa framför tvn :) ♥
imorgon blir det möta bekkah i stan, upp till skolan , snacka med läraren , sen sätta oss tillsammans o plugga röven av oss! -.-  fuck vad skolan gått åt helvete. skärpning nu..
efter det blir det antagligen väla eller centersyd med Linda och kanske uffe.
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, för jag fryser som in i helvete.. :(
Sen bädda rent i sängen , sen krypa ner till en bra film. så mysigt så! hihi :*

från och med imorgon, är jag ensam i två veckor, eller ja iaf två dagar sen kommer min syster och bor hos mig resten av veckorna ♥  hihi.

ciao.



alla hjärtans dag



jahappppp, här sitter man ensam hemma hos baby medans han är iväg. nog kul. haha hejdå

Ledsen.. så nu kan ni gotta er haters.

Ja det är jag. Jag är så förvirrad så det finns inte. Varför stöter jag bort alla som verkligen visar att dom bryr sig om mig? Jag är så dum , så dum..
Jag känner mig verkligen ensamast (heter de så?) i världen nu.. Men är verkligen inte det. <3 T- tack för att du är precis som du är, du kan få mig att le och räta på ryggen direkt! you rock my world.

Mitt hjärta är så skadat och sårat och fullt med blåmärken,
men jag skulle inte byta ut det mot något hjärta i världen.
För det är mitt.
Och det kan älska precis lika mycket som ett helt hjärta,
det tar bara lite längre tid
. ♥

Nej nog med deppandet, idag har varit en toppen-dag, det var kul o va tillbaka i skolan o träffa Bekkah igen :) fifan vad våra munnar gått i ETT hela dagen hahaha. och imorgon blir det museum, hahahah.. omfg
annars idag blev de inom solariumet en sväng och sen lite här o där ;)

Nu ska jag färga håret , mörkt! :)

åh, sen längtar jag tills helgen.

What's a girl to do when the heart is in 2 different places?

Nej nu ska jag slänga i hårfärgen!

Puss på er :)





usch

what a night! xD haha

Jao nu är min praktik slut , lite tråkigt. Men har jobb till sommaren om jag vill..Ska bara kolla upp hur det går med skolan och sånt först. men alltid något :) varit ledig idag , asskönt! bara legat och dött i soffan , jävla skitväder ju! snart får jag väl resa mig och börja skala potatis till pappa -.-  suck.
Sen blir det bara mys resten av kvällen :) imorgon ska jag träffa sjuksköterskan sen är det skola.

usch har tandvärk, en jävla visdomstand som håller på att växa upp :(
nej nu ska jag gå & göra nytta ;p

Puss!

5/2 - 11

Tja !
Lördagkväll och jag väntar på min skjuts till tåget, sjuk som man är så ska man på det ändån! haha.. orkar inte ligga hemma idag ;p så blir fest på ättekulla med Jim :)
Har suttit & förfestat med pappa & mobror Mika xD haha soft!
Men nu är det dags och bege sig,
ha en bra lördag-kväll ;D

Puss!


Fredag!

Hallåja :) , då va man sjuk igen.. jävla skit är det. Så idag blir det bara lugnt :) denna veckan e det sista praktik-veckan, sen nästa är det back to school! trist ..
i onsdags hade jag & farmor en hel-dag på ikea :) myspys ♥ fick handlat en jäääävla massa till henne & farfar. höhö
och jag fick handlat en stor spegel som jag hängt upp hemma hos älskling! haha, va tvungen för riktigt bakvänt att göra ve sig där alltid annars utan spegel ;P
nej nu ska jag klä på mig & bege mig till Landskrona och lämna lite saker till min syster. Och handla hem lite gotte till ikväll ;)  blir hemmakväll med pappa ♥ haha han har saknat mig hela veckan då jag bosatt mig hos baby xD
mmmm, allting är så perfekt! ;)



Nej nu ska jag åka , ha en bra helg allihopa.
Pusssssss!

farmor <3


RSS 2.0