~ ~ ~

åeh, har varit så rädd hela dagen, mitt lilla hjärta har legat på operationsbordet & dom va inte säkra på om hon skulle klara sig! :(  Hon hade en riktigt allvarlig livmodersinflammation + att dom hittade bröstcancer, usch usch! opererats hela dagen, men nu ringde dom och sa den gick bra! hon klarade det :D känns som om en himla massa stenar försvunnit från mitt bröst nu :D !
så ikväll får hon nog komma hem igen kanske :) hihi <3



Annars så drog jag & Hampus en runda till Göteborg igårkväll ;D haha. Med lastbilen :) sov där & sen kom vi hem i eftermiddes. Väldans trevligt :)

imorgon blir det  möte osv bara :) kanske passa på & sola lite också när jag ändån är i farten ;p

Nästa helg är jag ensam hemma heeela helgen :] skööönt!



never let go

ojojoj, detta är andra helgen som jag bara tagit det lugnt! framsteg , framsteg :)
Okej dock är jag ju jävligt sjuk den här helgen så kanske därför? xD men ändån! jag saknar inte allt festandet faktiskt :) känns riktigt skönt nu!

men usch såhär sjuk som jag är nu har jag inte varit på fleeera år. Fyfan vad jag mår kattpiss.
Igår var ändån värst. Va hos doktorn fick medicin, så idag är jag ändån piggare och hostar inte riktigt lika mycket plus att jag fått sovit inatt :) känns som om det faktiskt går på rätt håll nu. & febern har sänkt sig lite :)
Om jag är frisk imorgon så kanske det blir en tur till Göteborg med hampus :) men återstår o se hur det blir med det ;p

Btw, kanske har skaffat mig ett jobb :) inte helt hundra ännu, men kanske sa dom :D jag hoppas jag hoppas! vill så gärna ha ett riktigt jobb nu! & detta verkade positivt så jag bara sitter o väntar spänt ! :P hihi

åh min lilla bebis är nog allvarligt sjuk :'(  ! usch hemskt..


Nej nu ska jag krypa ner under täcket igen och fortsätta kolla film o se till att bli frisk ;p

Puss!





sjuk.

GAH! blir galen. Gått & blivit sjuk igen! håller på & hostar upp mina lungor känns det som :(  sällan jag ska ha hosta & sällan jag ska ha ont i luftvägarna. Tror inte allt står rätt till med mig -.- haha!
Blev antagligen inte bättre utav att jag tränade igår ändån , och sen cyklade en runda från vallåkra till råå på kvällen o frös röven av mig på vägen hem xD haha!
Men det var skönt annars och cykla :)

imorgon börjar min praktik :) kul att jag mår såhär då :/  blää. Men ska inte stanna hemma för de , nejnej xD haha
jobbar fredag & lördag :) så lär antagligen bli en lugn helg :)  Är ensam hela helgen också! passar huset :) härligt!
på söndag är jag ju ledig , så på Lördag får jag ju allt festa till det lite ;D höhö

Nej nu ska jag åka & handla med pappa :) ikväll blir det bara massa mys framför tvn, med massa godis o läsk :}

Pussss!




Underbart!

känner mig så duktig idag! :D höhö
Gick upp tidigt och va på sånt städhumör! så började med att damma överallt i alla hyllor osv! sen sorterat o vikt o hängt en himla massa tvätt! vart kommer allt ifrån? ;o
Sen tog jag itu med disken också :) o nu golven, så nu sitter jag bara o väntar på att golven ska torka så jag kan hoppa in i duschen :)  Blir kanske väla med Sarah idag, vi får se hur det blir med det :)
Skulle behöva åka och fota mig så jag kan få mitt ID-kort ngn gång ;p hehe
och sen har jag en del diverse saker jag måste inhandla också :)

Palla att min träningsvärk nyss gått bort så är det träning ikväll igen :P haha!

Annars är det inte mycket mer som händer idag :) njuuuta av att solen är framme bara! wiho
Kanske bege mig hem till mamma & få mitt hår klippt :) är i stort behov av en klippning ;P
& så ska hon få rita upp min tatuering!  bah har hittat en tautering jag äääälskar , men dock har jag inte bestämt mig om jag kmr göra den ändån för vet ej om det kmr passa på mig xD
Annars har jag en jag ska göra iallafall :) hihi

Nej gå & slänga in en tvätt till kanske :)

Ha det Braa! :)






one day you'll see :)

Alla sa till mig men jag ville inte lyssna.
Allt dom sa till mig blev sant.
Jag ville tro det bästa..


"-Wtf har hänt med dig?"

Min lillasyster ställde den frågan till mig. Det var bättre förr, fastän då klagades de på det. Alltid fått höra jag är känslokall i hela mitt liv, utav allt & alla. Förr grät jag ALDRIG inför någon,inte ens på min bästa väns begravning fällde jag en tår.Minns Jonas ord lika tydligt som om det vore igår..menmen! Yes så illa var det.jag var hård som sten sa dom flesta.Tom min familj blev rädd när jag inte ens fällde en tår inför andra på caros begravning.Vilket gjorde mig ledsen och höra, men jag tacklade allt på ett helt annorlunda vis då. Än vad jag gör nu.. Linda säger att någonstans på vägen gick jag och skaffade mig känslor & ett samvete.
Förr älskade jag hämnd mer än något annat, brydde mig inte om någon eller något. Nu tänker jag på vilka jag sårar hela tiden.
Just nu önskar jag att jag var samma gamla vanliga Cindy som inte brydde sig om någon eller något.
Just nu önskar jag att jag kan stänga av som jag gjorde förr!
Vill inte bry mig så mycket.


Min dröm är att få ett jobb utomlands och bara dra härifrån! här finns absolut inte något eller någon som får mig vilja stanna.
En dag ska jag se till att förverkliga min dröm! jag har mina planer,jag har mina planer ;) HEHE


Aja för övrigt så är jag leeeedig fram till fredag :D skönt som fan! Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och bara mååå! :}

Snart helg , me like!


pain is temporary - pride is forever

Hejhopp :)

idag känns det att jag lever iallafall, träningsvärken jag har i min mage skojar man inte bort! -.-
Fyfan vad hårt det var igår, men gud vad härligt det var! :)
Älska tränaren! fast usch efter vi kört hårt pass i en halvtimme o Halva gruppen var halvt döda, så säger han "-så nu är UPPVÄRMINGEN SLUT"   trode jag skulle trilla av pinnen då eller ngt xD haha!
Fick gå en rond mot tränaren, och fifan vilken spark han fick in i magen på mig -.- trodde jag skulle dö eller något haha!  & träffade fel med mitt smalben så har fett ont o ett fett blåmärke idag ;(
Nej fy jag älskade det! riktigt hårt men riktigt skööönt! :)

Är ledig idag & imorgon ska jag bara in och lämna papper och såna grejer så är ledig imorgon med :) sen börjar jag antagligen praktiken på Onsdag eller torsdag :) vi får se.
Fastän jag är ledig vaknar jag ändån megatidigt på mornarna ;p riktigt skönt ändån :)

Ska snart klä på mig & käka lite , sen dra in till stan för o sola o lite så :)


oh vad jag stör mig på att det var denna veckan jag skulle påbörja på praktiken annars skulle jag fått åka med i lastbilen ;( skönt det hade varit o komma ifrån lite bara! :)

hittat en sjukt snygg klänning som jag hade tänkt ha på michelles student, hoppas den passar mig bara! yes ni hörde rätt  JAG i klänning, men jag ÄLSKADE den xD haha, men vi får se vi får se :)



- You blow my mind ;)



härligt!

Vaknade tjugo i 6 imorse, helt megapigg. Så kunde inte ligga kvar i sängen ;p utan det blev ut på en morgonpromenad med Vicky :} haha. Känns himla bra att ha haft en helt lugnt helg!
Dock blev jag sugen på att dra på äventyr med Tessie igårkväll när hon tjata ;p men icke! Jag hade bestämt mig för en lugn helg och så blev det :) 
Va med Hampus & Ola hela kvällen istället :) dom kom & hämtade mig efter jag grillat o myst med pappa :) hade himla kul med att återberätta deras utekväll sen fredagen! hahahah
Sen skulle jag egetnligen åkt med dom hem o glo film när vi vatt överallt vi skulle osv xD men dock vågade jag inte ta chansen o va där en lördagkväll vid 11 tiden då alla andra fortf är vakna ;p kanske inte så lägligt! HEHE.
Så sen åkte jag bara hem, med massa godis o läsk o la mig i sängen o mös! :)

Fått gjort jättemycket idag eftersom jag vaknade så tidigt ;p tvättat en massa,varit hemma hos farmor&farfar o hjälpt pappa måla huset lite grann osv :) duktig jag är! Men nu är jag lite trött så nu förtjänar jag att få gå & lägga mig på soffan en stund innan vi ska hem till farmor o äta middag!

Sen ikväll blir det träning! (y) nice



Hur kan man göra så mot någon?




:)

Det var längesen jag hade en lugn fredag! :)  Men jävligt skönt idag må jag lova ;P  igår blev det först bio med michelle, såg "prince of persia"  faktiskt mycket bra, MUMS säger jag till han i huvudurollen ;) höhö.
Sen va den klar vid lite över 8 typ, så körde michelle o lämnade mig hemma hos möller :) kollade film o hade allämt mys bara. Vid halv 12 drog jag ut till stan ensam, för hade lovat möta upp snutte där:)  så mötte upp honom på crom, tog EN öl o inget mer ;p puh vad fulla människor är jobbiga när man själv är nykter! ;o hahaha. Nej så farligt var det inte, det var kul :) skulle egentligen hängt med vidare och åkt med dom hem,
Men jag pallade inte särskilt länge utan pappa kom & hämtade mig vid halv2 tiden :) då åkte jag raka vägen hem o bädda ner mig o mös framför en film istället tills jag somnade :) hihi.
Så såg min fredag ut :) och idag känns det så skönt! hehe

Idag är det Lördag & det återstår o ser om jag bara tänker ta det lugnt idag med eller om det blir att ta någon öl iallafall :)

för övrigt så va jag ute i stallet igår, och tror det kommer bli bra att jobba där tills 5 september,sen återstår det o ser om jag får fortsättning där :) me like!

Nej nu ska jag gå & klä mig och sen åka o handla lite osv till ikväll :)

Take care!



ONT!

har så jävla ont i mina luftvägar eller vad det är, i bröstkorgen iaf. Varje andetag & minsta lilla rörelse gör ont :(
Kan knappt svälja iheller. Äe fyfan vad ont det gör!! jag hoppas det är bättre imorgon, spännande dag imorgon! kan ju inte vara såhär då :(  ÅH! alltid något.

- "efter regn kommer solsken"  YES, jag känner att detta kommer funka för mig nu. Det kommer bli bra. Jag ser framåt för en gångs skull. Jag gillar det!
Vad skulle jag göra utan min Lillasyster? she's my angel. <3

Idag har varit ännu en helvetes-dag, vissa dagar är sämre än andra. Men nu ikväll vände allt.

Nej nu ska jag bädda ner mig framför en film är helt slut i både kropp & huvud.


- a mans trash, is another mans tresure *



pusssssss!




vänskap<3

Finns det något bättre än o dela en äkta vänskap med en person? Ni vet när man riktigt mycket bara är sig själv och inte bryr sig hur man är. När man är så gott som varje dag o är lika bekväm i hennes/hans familj som sin egen , och man delar allt. Är totalt avslappnad. Ungefär som om det vore en syster eller bror. En person som inte pratar skit om sin vän eller hugger sin vän i ryggen. En som inte ersätter en hur lätt som helst lite då o då. Utan en vänskap där man håller ihop i vått o torrt genom allting. En vän som inte ändras efter vilka man umgås med, en vän som alltid är 100 % ärlig oavsett hur ful sanningen än är! Som bevisar det för den andra och inte bara kommer med tomma ord. Man kan prata om allting, man kan bara umgås med varandra o göra absolut INGENTING för man trivs i varandras sällskap, som försöker förstå fastän den egentligen har en helt annan mening som den står för. Som alltid finns där för en dag som natt. En som är sig själv alltid. En som delar både skratt & tårar.

I dagens läge vart man än kollar finns det nog inte en enda som delar en sån vänskap nästan fastän dom är bästa vänner. Det finns skitsnack överallt, och alla hugger en i ryggen på det ena eller andra sättet, eller tar dom sina vänner för givet, & någon gång kommer det alltid en lögn. Spelar ingen roll vart det än är. Folk idag är rädda för och va sig själva helt ut, och dom flesta i dagens läge både stora o små ändrar sig helt o hållet efter vem dom är med. Ingen uppskattar vad dom har. Jag förstår inte..

Jag saknar och ha min bästa vän som jag bara kunde må med. En sån vänskap är väldigt sällsynt och något jag aldrig kommer hitta igen. hon accepterade mig för den jag är och som alltid fanns där o va sig själv, saknar vår mys-stunder , saknar också allt skit vi kunde hitta på, o saknar att ha ngn o dela mina dagar med, Som aldrig ljög o pratade skit utan ställde istället upp för mig. Vi hade aldrig samma åsikter vi va som natt & dag egentligen, men vi hade DET DÄRA speciella. Hon fanns alltid där, hon skrattade med mig och hon grät med mig. Hon tog mig aldrig för given & hon fick mig att känna mig som om jag va värd något. Vi va varje dag, antingen 5 minuter eller hela dagen spelade ingen roll vi hade alltid kontakt. Vi hade olika vänner men stod ändån fast vid varandra. Trots hennes vänner ej gilla mig ( ovanligt då haha ) så svek hon aldrig-utan stod upp för mig.
Hon va en stor del i mitt liv :) <3 saknar den närheten man delar,den dära okonstlade vänskapen.

Jag har underbara vänner nu också menar inget illa med detta jag säger alltså! <3
Men detta är bara mina tankar om folks vänskap i ALLMÄNHET idag. Överallt är det så mkt skitsnack & lögner. HAR DU EN VÄN SÅ VAR RÄDD OM DEN, FÖR DU VET ALDRIG VAD SOM HÄNDER!


12/10-06 dog min bästa vän. & det var absolut ingenting jag var beredd på. Jag växte upp med henne,vanan att va lr ringas varje dag va skitjobbig o acceptera. Innan lekte livet, sen blev det kaos. Men jag fick lära mig leva med det,jag är glad jag träffade U* direkt eftersom fick mig att bli glad igen,han har hjälpt mig så mkt genom att bara finnas. Går inte att beskriva vad han gjort för mig och vad han betyder.
INGEN SKA BEHÖVA FÖRLORA SIN BÄSTA VÄN,va rädd om dom. nu 4 år senare har jag funnit andra underbara vänner igen<3 Men saknar att dela det där speciella. Det är svårt var gång jag ser tjejer på olika ställen ha sin bästa vän så man riktigt ser närheten.

ojoj vad långt o djupt detta blev nu ;o  haha.skadat.vad jag ville komma fram till att man ska vara rädd om sina vänner & ta vara på dom. Man vet adrig vad som händer. Jag är inte alltid en bra vän mot mina vänner, jag är ärlig om allt, men kan vara dum i huvet på många andra sätt..  :/

HEHE. nä nu har jag fått skrivit av mig! haha,
Ha deeet :)




Äkta vänskap är svårt o få tag i. Jag är glad jag fått uppleva det och ledsen jag förlorat det.

Fuck all ya!

jahapp då var de söndag igen, vart tar veckorna vägen? ;o
usch är rätt trött idag, massa festande i helgen :)  i fredes åkte jag hem till Matte där Uffe,Riki & Matte va, drack lite o så , sen gick vi bort till kemira typ för Linda hade fest där! :)  va där dock inte så länge sen stängde festen ;s men men promenerade bort till Matte igen. sen kolla vi bussen så tog vi 2 bussen hem o softa :)
Lördagen så drog jag,Linda & Natta hem till bobby på fest :) trevligttrevligt va det! dock däcka jag ngn timme där ;) hahaha. o när jag vakna hade Linda dragit hem :P hooooppsan!
& så klart fick jag inte tag i en jävel som kunde hämta mig på stattena, så vid 7 begav jag mig ner mot knutan för o ta tåget, men eftersom jag ej fick komma hem för pappa så va det inte särskilt lockande att det skulle bli liv om det -.-  .. Menmen jag hade tur ;) Ricky ringde mig precis innan jag tog bussen :P så dom fick mig att sätta mig i en taxi till högaborg som dom betalade xD Så blev det efterfest med Sarah,Ricky,Kim,Rihve,paddy & Mp ( eller Np,fick ej rätt på namnet eftersom jag verkligen inte fattar danska! )  haha stackars jävel, han försökte prata med mig hela tiden, men jag fattade inte ett skit xD bara nickade o log typ för det mesta xD
Men sjukt trevligt o kul va det iallafall :D! hihi

Sen eftersom jag ej fick komma hem så stannade jag kvar där hela dagen med Ricky,sarah drog hem o skulle kolla fotboll xD haha, så jag vilade o lite sånt bara :) och tog tåget hem nu vid halv 8, så har jag smygit mig in på mitt rum o undviker pappa xD hehe
Ska hoppa in i duschen nu & sen sätta på en film o softa :) upp tidigt imorgon ju!

Yes de va i stort sett hela min helg ;D hade megatrevligt båda dagarna :)
Godnatt! :)


Jag visste inte det fortfarande gällde eftersom det ej gjort något annars de senaste tiden,jag är inte perfekt & du gjorde lika mycket fel..kommer sakna det iallafall !  nothing to do. önskar dig det bästa! 
I LOVE YOU ENOUGH TO LET YOU GO! <3




ljuvligt!

wääh är på så sjukt gott humör idag :D
& ännu bättre är att det är fredag o jag är sjukt partysugen! :D så WTF händer ikväll ?!

inatt va de nog en "väckacindynatt" haha, min telefon gick varm, o hade problem nog med att somna -.- , sen blev man väckt, sen kämpa jag för o somna om igen, o preciiiis igen så är det ngn annan fjöre som väcker mig, så idag blev det inga föreläsningar trots allt :P jag var för trött i morse så sjukanmälde mig xD så idag va jag uppe i tid o sen åkte jag in till stan , solade-systemet-och lämna in mina papper :) så nu har jag fått gjort en del ändån idag. Pallar inte att jag alltid ska komma på allt i sista minuten xD
thats me i ett nötskal ;)

usch såg en jättesorglig film igår :|  brukar inte va så känslig men den va ändån så sorglig att jag nästan grät! ;o  Soraya M hette den :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen o fixa mig lite, sen iväg o äta hemma hos farmor :) sen blir det party!  något händer väl alltid ;D haha.



The good times, and the bad times- we've been through them all
you make me rise when i fall




:@

helvetes jävla skit, jag har gått och blivit sjuk igen.. :@ skitjobbigt. Menmen, har iallafall börjat på mitt projekt nu :) satt på föreläsning igår i 6 långa timmar INTE KUL, o inte blev det bättre utav att jag va megasjuk! haha, så idag fick jag stanna hemma.. känns inte riktigt bra o precis ha börjat så blir man sjuk o är hemma direkt xD
men men.

Ledig imorgon så jävla gött ;D

Ikväll skulle de egentligen blivit Öl med Jossebabe idag, men va så jävla opepp  så vi sket i det o hon kom hem till mig istället så mös vi bara :)  
MMMMmmm jag vill ha helg nu !   ;)

Har inte kunnat skriva på ett tag då min data har rasat xD haha. sjukt störigt :P så har ingen data ingen internet alls :) men men jag har överlevt xD haha. Annars har det inte hänt mycket, var i malmö förra helgen med Tessie o uffe, askul :D tills dagen efter då vi inte kom hem på ngt sätt förrän sent på eftermiddagen :P annars va det galet kul!

Nej nu ska jag gå & lägga mig , imorgon ska det fixas en massa osv :)
Så Godnatt fuckers! :D

puuuuuuuuss


You make me wanna..lala *

Fredag som fan! :D

Ikväll blir det party med Tessie & Tilda! iiiinte lugnt , pusspådet.
Bär först av till helsingborg en sväng, sedan bär det av ner till malmö :) see you imorgon.



people like you are the reason why i have my third finger :)


du & jag mot världen ;)

inte särskilt bra på det här med uppdatering märker jag xD nu har jag nästan glömt allt som hänt sen sist ;D
Men iallafall det har varit valborg o grejer :)  Började kvällen med att åka hem till Jossebabe åt och lite sånt, sen gick vi till Möller :) sen va det fest.

& allting kändes så bra just då :) men om något verkar för bra är det oftast det ;p

Nu ska jag snart bege mig till stan en sväng :) annars händer väl inget speciellt idag ;p ska va hemma till klockan 9 iaf då är de greys anatomy ;p  höhö. nörd jag vet! -.-
Torsdag imorgon, träffa jossebabe en runda då, gå en runda i stan o fixa lite :)
Måste bara säga att Jossebabe är det bästa man kan ha, hon har fått mig till att inse en massa o att öppna ögonen nu! detta ska jag klara!hur svårt o jobbigt allt än känns. Du&Jag mot världen.

Jag vill ha helg nuuu! :)  uttråkad till max.  

juust de ja, har slutat på ungvision nu , ASGÖTT! :D
ska börja på praktik om ett par veckor, iaf tills jag hittat ett jobb, så får jag iaf pengar under tiden, aldrig fel :D mer än vad jag får nu iaf xD haha. & hästar är ju något jag äääälskar, så ridning och jobba med hästar och hjälpa till med undervisning några månader o få pengar är inte alls dumt :D iiih. me like!

Känns som om allting bara faller på sin plats sakta men säkert nu :) Men samtidigt på ett annat håll känns det som att det bara glider mer o mer ifrån mig.. :/  allting som har sin början har sitt slut.


HALLÅ! tar man inte mig hur jag är eller funkar så säger jag FUCK YOU!!! and you´ll never see me again!!!!!



Nej nu ska jag hoppa i kläder o bege mig till stan :) see ya!
Detta får räcka för idag ;D ska försöka skärpa mig med uppdatering men WTF xD

Dududu<3



When you start to miss me, just remember, I didn't walk away..you let me go!




RSS 2.0