Dont Be In A Relationship If You're Going To Act Single.


When i'm good, i'm good. -When i'm bad, i'm better.


Hej

vaknade hos uffe imorse, han fick öppna lite paket innan han drog och jobba ( och jag somna om ;) ) sen hämtade pappi mig vid 12 så drog vi och handla sen frukost hemma hos farmor. Sen iväg till råå igen, in på apoteket och en snabbsolning. Nu blev det nyss middag hos farmor också, hemma och proppmätt nu, ska sätta mig och plugga ett tag. imorgon är det heldag i skolan 9-15, usch längesen ,  hataR det. Muntligt prov dessutom all day - hur kul är det på en skala liksom..?

GRATTIS Min fina älskling!

på din 23-års dag :) jag älskar dig.



29/8

igår blev det filmkväll med uffe,robin & lillebror :) såg Crash (?) tror den hette så..SVIIINBRAA iallafall!
trodde jag hade skola idag, men tydligen inte förrän onsdag ;p så var på väla, stort det blivit nu :) kom hem med 1 par skor - 2 par jeans -  1 linne + presenter till uffe :) inte helt fel.
sen hämtade pappa mig så åkte vi till farmor en runda, sen hämta vi upp Linda, så nu är jag & Linda hemma hos mammi, ska äta här osv. sen ikväll ska jag hem till uffe igen, han fyller ju år imorgon! ;)

Mhmm thats all for today!

byeee!


Malmö

igår blev det en runda till malmö-festivalen med hela gänget. Proppfulla tåg så satt mitt på golvet och spela 3man ;) haha! fint. Sen blev det efterfest hos Max&Amir :) och sen cyklade jag och älskling hem MITT under ovädret ! dygnsura var vi när vi kom hem.. lite läskigt och gå i åskan xD haha.

Idag skulle det egentligen blivit en krogrunda med Josse & Andy, men jag har 2 livrädda hundar som är rädda för åskan och josse skulle jobba imorgon trots allt, så ikväll blir det bara mys med min älskling.

btw, palla att vallåkras pizzeria brann ner idag pga blixten xD happp ingen bakfylle-mat därifrån mer ;( haha!

Bye



Kräftisar!

gick upp tidigt imorse för att mamma kom o hämta mig så bar det av mot centersyd :) shoppade lite smått och gott, hihi. Uffes födelsedags-present blev också köpt. Efter centersyd körde mamma mig till skolan så hade jag munligt prov i psykiatri, gick bra! :)

sen åkte jag hem för jag var så frukstansvärt trött, skulle egentligen träffat jossebabe en stund. Men vi ses nog en sväng imorgon mihii,

Nu ska jag,mamma,pappa och lillasyster ha en liten kräftskiva för oss själva! mums !! :) ska gå och ordna med det nu,

efter kräftisarna tar jag tåget till min älskling och nannar där. ♥

Sen är det helg! ;D


en mindre bra dag..

är så trötttt idag, förstår inte varför. helt off
Varit iväg & jobbat ett tag och nu ligger jag bara hemma, tänkte vila en stund. Men det gick sådär va... Haha
tänkte ta och läsa på lite på mitt muntliga prov jag ska ha imorgon istället (y)
imorgon blir det skola, sen träffa Jossebabe en liten stund bara på eftermiddagen. Åh vill att det ska vara imorgon så att pengarna rullar in på kontot!
blir kanske en runda till centan med pappi, får se.
Måste hitta present till my baby ♥ som blir 23 om 6 dagar samt hitta skor till mig!

snart helg igen, hääärligt. Men usch vad veckorna bara springer förbi ! ;s
Jag vill ha jobb, jag vill FLYTTA! , jag vill ... japp listan kan bli huuur lång som helst.
så tänkte bespara er mitt gnäll nu och göra något vettigt av den här dagen.

puss på er.


?!

vilka jävla problem det ska vara..
har ruskigt svårt att bestämma vad jag ska ha för hårfärg :p haha
ni får hemskt gärna komma med era åsikter..

trivs inte i det jag har nu, men det bästa är att min utväxt syns inte så behöver inte färga håret stup i kvarten vilket är bra för mitt hår att det får vila!
men jag trivs bäst i mörkt hår, men får färga det hur ofta som helst då ( vilket både är jobbigt & sliter på håret ) .. Åhh hjälp ?!

Sen är jag ganska sugen på att slänga i en hårförlängning dessutom igen, antingen med keratifästen ( 3e gången gillt ) eller något annat bra/bättre sätt? som är mest skonsamt iaf..TIPS?! -  men innan dess vill jag vara säker på min hårfärg.. BLÄÄ!

Mig i ljust hår


Me in brunt hår!


& Svart hår





skogsrunda :)


fina vädret idag ju! så det blir en lååångrunda i skogen med hundarna :) myspys. Sen blir det städning + massa pluggande hade jag tänkt mig. så ska hoppa i kläder nu och bege mig,

hörs senare :)

vallåkra-helgen

Är över! :)

Snart lugn o ro igen i lilla vallåkra xD haha
fyfan vad döttttt det har varit det här året ! blää
Lördagskvällen blev dock ändå rätt hyfsad :) skratta typ ihjäl mig halva kvällen, helt cp.. :p
Fredes så var vi hemma hos mig och festade :)

Idag blir det att feta sig i soffan med massa gotte ! 

see you later alligator!



:)

fattar inte varför det alltid är så komplicerat att komma på en rubrik? kan fastna där hur länge som helst, palla mig då? nope,

iallafall , idag blev det en sväng till skolan och hade prov - psykoser - och det gick bra :) Godkänd. Efter skolan drog jag hem & bytte om till arbetskläder och stack och måla några timmar. Sen drog jag till Miatorp och sola ett litet tag. Välbehövligt. Nu ska jag plugga tänkte jag, ( försöker tvinga tanken att stanna kvar hos mig -.- )

imorgon tänkte jag ha lite party hemma hos mig, ( uffe som bestämt ) haha

Nej hejsvejs! 

Måste bara skriva ett HA HA - åt uffe ;) mohahah


Saknar min bebis

Maybe this world is another planet's hell.

igårkväll drog jag hem till uffe efter jag jobbat klart, sen tog vi en runda på inlines ;) haha, kul! sen gick vi bara upp om och jag fixade mig lite, sen vart det på med inlinesen igen så åkte vi till Lillebror & Robin, sen drog vi till viskängen och mötte upp jurre,riki,sandra och en annan tjej. Satt där och bara mös sen åkte vi hemåt igen :) helt slut när jag kom hem :p kollade lite film sen sov vi.

Idag åkte jag ner i stan så fort ja vaknat och mötte upp Josse! :) ♥
Så strosa vi lite i stan och bara mös, hon shoppade lite kläder och annat trams, sen gick vi och käkade. Sen skulle hon jobba så åkte jag hem till uffe igen, mös lite med honom innan jag skulle dra och sola o han skulle till Robin.
Tro fan när jag gått i ÖSREGNET till solningen så FUNKAR inte solariumen !!
lagom surt! traskade hela vägen till ramlösa igen och väntade på tåget, som tur var träffade jag Linda W där som höll mig sällskap :)
Nu är jag hemmis, nu blir det plugggg.. prov imorgon på psy
koser
, yey.

Natti..

Jag & Farmor ♥




sjuk värld !

Det är en sjuk och orättvis värld vi lever i..

Vila i Frid Mikael, mina tankar går till Fam. Magnuson! :(


allt känns så hopplöst..

:(
skolan funkar inte för mig. Jag KAN verkligen inte !! sitter och försöker plugga röven av mig men får inte till något, det går inte alls bra för mig just nu. Och nu har vi gått in på ny kurs - psykiatri.. visst den är rolig faktiskt för den är intressant, men har 2 kurser jag har arbeten kvar i som jag inte kan alls, och cp fucking lärarna har aldrig tid att hjälpa. nope tror jag tog mig vatten över huvudet när jag satte mig i skolbänken igen. Och nu DRUNKNAR jag :(
fuck off and die.

!!!!!!!!!!!!!!

jobb - ja tack. Tips är jag tacksam för?

(v)

Jungfrun och skorpionen - Jungfrun fascineras av din mystiska och viljestarka personlighet. Med din förutseende natur är du skicklig på att undvika att ge Jungfrun något att irritera sig över, och på det sättet undviks att onödiga konflikter uppstår. Ifall Jungfrun ser upp med att såra din känslofulla natur, kan det här bli en lycklig relation.


:@

alltid är det strul med fucking tågen. Stod på ramlösa 30 min o vänta på ersättningbussen.. wihoo och i detta roliga vädret i mina fina randiga PYJAMASBYXOR, hahahah..
Well, nu är jag hemma. Ska krypa till kojs nu, tomt utan älskling. Men jag har ju min andra lilla älskling ( max ) hihii
imorgon blir det skolan sen har jag inga planer.

och btw, trött på allt o alla.

jup, i'm a bitch a classy one,
and yeah you're a hoe a nasty one.



söndagsmys

Hejhopp!

I fedags blev det som sagt party all night long. Trevligt värre :) I lördes gjorde jag och uffe faktiskt ingenting, tog det lugnt och bara umgicks. Och idag har vi inte gjort alltför mkt heller, nu blir det iallafall film & mys :) sen ska jag ta tåget hem till min lilla vovve som antagligen saknar mig :p imorgon är det dags för skolan igen iaf,

Hejsvejs

Fredag & allt vad det innebär :)

Hejhopp!

natten till igår var INTE rolig - fick en inte sovit en blund alls !! och varför det? jo för att min "ÄLSKADE" pojkvän snarkade som aldrig förr !! aldrig nånsin har han hållt på så.. omg säger jag bara! gick ut o la mig på soffan, men nej då har dom 2 kattungarna vaknat till liv och för ett sånt jävla oväsen! ojojoj vad mit humör inte var och leka med när uffe vaknade :p hahahahah... aw snuttte! kl 8 ringde min klocka ( då hade jag somnat 7 ) vaknar av att uffe kommer ut och väcker mig och säger jag ska till skolan! grrrr......
haha, tog mig igenom skoldagen med nöd och näppe iaf, sen raka vägen hem och SOV! haha så jag var på bättre humör när uffe hämtade mig igen när han slutat jobb. Så åkte vi hem till honom och bara va :)

Har nyss kommit hem, ska städa åt pappa nu så han bjuder på alkohol till ikväll ( eftersom jag är fattig som en kyrkråtta ) ... blöööööh! får in mina pengar snart åtminstone, men det känns som en evighet !!

ikväll blir dte antagligen lite party, snackade nyss med lillebror och han sa vi skulle kanske sitta hos möller eller hos lillebror -vi får helt enkelt se :) jag är iaf på partyhumör till tusen!

Nej nu ska jag återgå till min städning så den är överstökad..

Ha en trevlig helg allihopa!

P.s
måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän! - trots alla motgångar vi har haft under åren så är kärleken starkare än Nånsin, han får fortfarande min mage att pirra, känner mig som nykär igen! trodde aldrig man kunde älska en person så mycket som jag älskar honom. Visst kan det gå upp och ner ibland men vi håller fortfarande ihop - vi har det bättre än nånsin, oavsett om vi bråkar så är det inga allvarliga bråk som förr att vi gjorde slut titt som tätt och bla bla bla you now the story!
Massa kärlek till dig Ulf Bergdahl ♥



Hahah något bitter på denna bilden - men jag tycker han är så otroligt fin ändån!

you promised me heaven and put me through hell

wihii, ny mobil (y) tackar vi Kim för!

mått sisådär idag - vaknat till och från hela natten och sen när jag vakna i morse mådde jag illa till tusen och dte har hållt i sig sen heeela dagen.. :/ tråkigt
var en sväng på sjukan med syster innan idag - hon ska "bränna" inne i näsan.. haha stackare
sen efter det åkte vi till farmor & åt middag :) gottit..
nyss glott GREASE haha (y) håller på med sista tvätten nu sen är jag klar för idag! skola imorgon :) om 2 veckor blir det praktik på ängelholms sjukhus - sluten avdelning - psykiatrivård.. spännande ;)

Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat. Orka med alla känslor, och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på all sten som jag snubblat på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde. Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv !!


fucked up

Orkar verkligen inte..

9/8-11

En regnig och tråkig tisdag..
ska väl ta tag i min tvätthög som bara växer & växer..suck! Plugga lite vore kanske bra också idag när det ändå är sånt pissigt väder! tråkigt värre men men, what to do - what to do..
vill bara vara klaaaaar med skolhelvetet nuu :( skola är inte min grej för 5 öre !!

igår blev det mys hela kvällen hos uffe, med massa godis & film :) ♥  blir väl likadant idag fast med systeryster - så kan vi snörvla ikapp eftersom båda är dunder-förkylda..

Tror jag ska börja söka jobb eller något.. vore väl en bra idé? , så jag kan börja spara pengar till allt jag vill göra!

jaja nog av mitt tradande idag, hejsvejs!






mörkhårig..

vill jag vara igen! blir så trött på mig själv..
MEEEN - jag får vänta tills hösten åtminstone ( låta håret vila lite ) sen får jag se vad det blir för färg - maybe jätteröd? eller något annat kul :)

kul att hela min arm är totalt blå? (y)
kul att jag har mensvärk till tusen - men måste städa?
kul att jag är megagnällig idag?
Nej usch..

Helgen har varit helt okej, i fredags drack vi lite hos först lillebror - sen max - sen lillebror igen - sen decka älskling så promenerade jag hem till honom ;p hehhhe
Lördagen så var jag först på kalas hos Moa, sen åkte jag till lillebror där baby,lillebror,robin,rebecca,anna & sandra, max & amir också var :) Helt okej kväll faktiskt.
söndag - var vi döda bara :) film&mys blev det.

Nej nu får jag väl ta tag i städningen så den är överstökad - sen glo film med syster. Trots att jag såg filmen igår med uffe, men fyy så bra :) jag är ju lite hästnörd - så den filmen passade mig ypperligt ;D haha.. "secretariat" en sann historia :)

puss på er.



Loca People

Hejhopp :)
Fredag idag! väntar på att uffe ska sluta jobba så ska jag hem till honom - sen ska vi till lillebror ikväll tror jag. Ska snart åka med pappa & lämna linda på jobbb ska passa på att käka i min favvis kiosk i landskrona :) moahaha.. Denna veckan har jag inte gjort mycket vill jag lova - mått piss! & till råga på allt så har jag åkt på en DUNDERförkylning fyfan.. + igår var jag hos doktorn för att ta prover osv, så stack hon mig FEL wtf.. hela min arm svullna upp som fan, har fortf lite ont kan ej sträcka på den helt, men svullnaden har lagt sig åtminstone :) Har blivit stranden 3 dagar åtminstone denna veckan - men FYFAN vad kallt de var i vattnet jämfört med bulgarien, jag brukade aldrig klaga på vattnet här annars! men brrrr inte alls vad jag vant mig vid ;)
Ska fixa mig nu,

btw bilderna från bulgaria finns på Fb - pallar ej lägga upp dom här.

Trevlig Helg!



Home sweet home..

jaha då var man hemma i kalla tråkiga sverige igen, brr.. Haft en fin vecka i Bulgarien! :) varmt och skönt, dock var jag sjuk någon dag, men men! ska slänga in lite bilder osv senare när jag har orken :) hihi,

Nu är man hemma i verkligheten igen , så får väl ta tag i pluggandet igen.. :/ blöh
sen bädda ner mig och mysa till en film bara :)

Peace

RSS 2.0