Friday !

Började med att vi vaknade skiiiit-tidigt & jag gick upp och städade o tvättade osv :) sen bara nörda vi oss lite, sen åkte uffe iväg och jag stack iväg på ärenden med farmor :) hihi. Nu ikväll har jag varit på teater med mina kusiner + flera. Min kusin brukar ha föreställningar så brukar ställa upp och åka o kolla :) haha, nu håller jag på att fixa mig ska dra in till stan och ta några öl med världens bästa Tess, längesen jag träffade henne nu ju ;o haha! för övrigt blir det ganska lugnt, måste hem inatt eftersom jag är ensam hemma och har hand om pappas hund + katter. 

Nej nu ska jag pysa, ses i stan ;)


r.i.p

Idag fick jag avliva min hund.. fyfan - det var sjukt jobbigt :'(  ! kan inte fatta att mitt lilla hjärta är borta. Det är så fruktansvärt tomt utan henne. Det går inte med ord att beskriva vad hon betyder för mig.. Det var hon som låg hos mig den kvällen min bästa vän dog, det var hos henne jag alltid kunde söka tröst. Bättre hund finns verkligen inte! ojj vad detta gör ont. Jag saknar mitt lilla hjärta. Att se henne ta dom sista andetagen var så sjukt jobbigt så ni anar inte. Mitt lilla hjärta du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

~15/5-03 - 27/4-11~



karma fucks you right back ;)

fucking luder , fatta som du går på mina nerver. Men fan vad göttt det är att veta det , i just looooooove it. är så fucking sne!  Du existerar inte i mitt liv ändåååå slipper jag inte sånt jävla trams ?! shiet ..

i don't have an attitude, i have a personality you can't handle!


Jag behöver inte skriva några namn här, men dom flesta vet vem det är som är så fucking patetisk,
stop kissing my ass hädanefter - försökt vara fucking trevlig mot dig - det är slut med det nu !

well nu har jag avreagerat mig. Fatta så sne jag är av höra sånt skit från allt och alla xD VÄX UPP DIN JÄVLA FITTA.

Nu ska jag cykla och möta mitt lilla hjärta, han ska nanna här inatt. BTW så har jag börjat exprimentera med mitt hår , jsut nu är det inte mycket att hurra för , avfärga det innan , så ni kan ju själva tänka er :p rött - orange - & i botten LJUST - well ska slänga i brun grundfärg i veckan :) i slutet blir det säkert bra xD haha. tar en stund men vafan , är man trött på sitt hår så är man :P , varit ute och glidit MC i eftermiddes, asgöttt. LÄTT att jag hellre ta MC-kort än körkort. hell yeah!

Nej får pysa nu :}

Puss på er!




,




long time , no see!

träffat Josse idag :) kul! det var inte igår precis xD haha. sprang i affärer och hon slösade pengar xD sen mötte vi upp uffe så åkte vi till tågaborg och yra rundor där haha.. Sen åkte vi hem och jag & uffe fortsatte att gå i affärer :) sen mötte vi upp: riki,möller,jonte & emil. så softa vi lite på viskängen innan jag tog bussen hem. Ikväll skulle vi egentligen dratt till tam tam , men det blev inte så :(  tråkigt! istället sitter jag här oh tråkar sönder och vill att klockan ska gå fortare -.-  ..

Btw så ska jag pröva exprimentera med mitt hår! ;D haha. återstår väl att se hur det ser ut sen :o !! men duktigt trött på det svarta nu redan xD sååå vi får väl se vad det blir för något :) hihi. Imorgon kanske det blir att träffa Bekkis en sväng och snacka lite skit och bara umgås :)  ♥ btw , så fick jag min one-piece igår , men njaaa det är mycket pengar och tror jag behöver dom till mitt hår istället - så skickar nog tillbaka den :P haha.

Nej nu ska jag återgå till min tvätt och vika den! wihoo.

Puss på er.


,


steeeek ;)

mmm, legat och stekt med syster på våran altan hela dagen, där är asskönt att ligga. Blåser inte och är sjukt varmt! solen tar som fan , känner i mitt ansikte redan.



Ja vicky var också med och mös såklart :) <3

Nu får det vara nog!

Då var det söndag, är inte lika sjuk längre. Det blev lite drickande i fredags ändåå, eller ja lite o lite.. KNAS som fan! men men skit i det vem bryr sig om det om 100 år? -.-  lördagen spenderade jag HEMMA i min soffa, uffe kom vid halv 10 tiden och höll mig sällskap. Och idag har vi bara softat också :) uffe åkte hem nu kl 8.. Jag stannade hemma och nu kollar jag BB med syster. Det är inget jag följt , men delar man rum så har man inget val ibland -.-  , ledig hela denna veckan, skönt. Tam tam på onsdag :) höhö, om allt går enligt planerna dvs. haha!

Och duuu, är så långt nere i mina ögon, PTWIII! duktigt less på det nu,

CIAO.


Fredag!

och jag är sjuk.. det bara kom från ingenstans igår när jag och älskling skulle sova. Började känna mig febrig och sen har det varit en jobbig natt. jävla skit.. aja, vaknade tidigt idag, kl 8 :) väntar på att uffe ska komma hem så ska jag ner till stan en sväng :) Sen ska jag hem och fixa lite osv. Sen åker jag hit igen i eftermiddag. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, får se :) ska ta det lugnt iallafall. Jag lovar att det är uffes fel att jag blivit sjuk :P han fick mig att cykla genom heeeela stan igår och jag frös som fan xD haha,
Nej nu ska jag lägga mig under täcket igen ett litet tag tills han kommer hem :)

Trevlig helg!

sjukt bra! - verklighetsbaserad.



Om boken: 26000 kronor. Det var den summa som Zanas och Nadias pappa fick när han sålde sina döttrar till goda vänners söner i en avlägsen bergsby i Jemen. Intet ont anande hade de två engelska tonårsflickorna kommit till faderns hemland för att tillbringa ett härligt sommarlov. Så är de plötsligt bortgifta med två fullkomliga främlingar…
För Zana och Nadia var det som att förflyttas tillbaka till medeltiden, till hårt slavarbete och fullständig kvinnlig underkastelse. De var fångar i hemmet och minsta steg bevakades. De utsattes för våldtäkt och misshandel och fick föda sina barn under ytterst primitiva förhållanden.
I åratal var de ensamma och utlämnade, undangömda från omvärlden, men till slut lyckades flickornas mor spåra sina döttrar. Zana, den äldsta, fick äntligen utresetillstånd – mot att hon lämnade sin son hos fadern i Jemen.
Här berättar hon själv den sanna historien om en åtta år lång mardröm. Och kvar i den lilla bergsbyn finns fortfarande hennes syster Nadia med sina tre barn…

Älskar denna boken, riktigt bra är den. Jag kunde verkligen inte slita mig.Det är en skrämmande historia som visar på otrolig styrka och mod! Finns en fortsättninga också som jag inte läst ännu, men ska dra till bibblan och låna den tänkte jag ;)

Godmorgon :)

( Eller kanske godmiddag? ) haha.. Nej men har faktiskt inte sovit såhär länge, för min kära pojkvän började skriva sms kl 9 imorse för att jävlas på min sovmorgon! -.- och lättväckt som man är så vaknar man såklart FAST den är på ljudlös. Men har iaf inte rest mig ur sängen ännu , bara för att slänga in en tvätt lite snabbt ;) sen raka vägen ner under täcket igen och kollat tv :) mysfaktor på hög nivå! ska snart gå och käka lite frukost , sen kl 2 in till stan och möta upp uffe, kanske hem till möller en sväng eller något. we'll see. Igår blev det shopping på centersyd åt pappa ;) haha jag och Linda har så kul med att handla kläder till pappa, han har knappt något och säga till om den stackaren xD köpte även hem något till uffe :) hihi. Hittade även ett par fina byxor till honom, men dom får jag köpa när jag fått mitt csn om en vecka ;) haha. Älskar att handla killkläder, det är fan så mycket roligare än att handla till sig själv. Finns så mycket snyggt! ikväll blir det solning när uffe spelar fotboll HAHA ja ni läste rätt xD. Sen hem till mimmi en sväng, glömde min skjorta där för någon helg sen så på tiden den hittar hem igen ;P imorgon är det helg, tror det blir ganska lugnt denna helgen faktiskt. kan va skönt det med. men man vet aldrig, har inget planerat iallafall :) på lördag ska jag iallafall inte göra någonting, bara va hemma. Är hundvakt liksom :) sen nästa vecka är det påske tam tam, planerna var ju att vi skulle dit - jag,uffe,tess,fredrik och några andra jag icke känner. Men får se hur det blir med det hela, för mina pengar kommer in dagen EFTER, så jääävla störigt. och vill egentligen inte röra mina sparpengar.. Men är ju så jävla sugen på det så vafan.. haha! det är ju bestämt sedan länge så.. aja vi får se, Nu ska jag sluta trada här och gå och äta.

Ciao!


Gäsp!

Usch satte mig nyss och tänkte plugga, men guuuud vad trött jag är! så tror nog att det blir att jag kryper under täcket istället :o ! varit och jobbat hos farmor idag igen. den lilla tanten kan köra slut på en ;) hahah aw <3 , imorgon ska jag ringa ang ett jobb :) håller tummarna. Annars har jag ett till jag tänkte ringa på :) tänkte ta mig ett tim-jobb nu samtidigt som jag pluggar :) .. så jag hoppas på det bästa. Nää nu ska jag krypa ner....

Godnatt!

Jag älskar dig Ulf Bergdahl. Vi har haft våra upp & ned under åren men alltid hittat tillbaka till varandra. Vi har prövat gå vidare , men faller alltid tillbaka. Den senaste tiden är det bara PERFEKT. helt jävla underbart. You mean the world to me.


så jävla irriterande

beställde ju grejer, har äntligen hämtat ut dom från posten, och såklart gillar jag dom inte! kunde besparat mig det besväret och dom pengarna. ÅH ! yeye, nu ska jag plugga röven av mig och sen hoppa in i duschen. Får se om jag pallar ta mig till Älskling sen ikväll eller om jag sover hemma. youneverknowyouknow :} men först och främst så ska jag feta i mig glass , mums. Från det ena till det andra så är min andra tatuering på G ;) hihi. Berättar inte vad än så länge :) men afff så FIN! ska göra klart min andra också, men det blir ju gjort gratis närsomhelst. Jag ska bara hitta orken att lägga mig under nålen igen.. ajajaj. haha, men oh vad jag längtar tills min andra är klar, mjau vad sexiiiig. ;) Funderar på om jag ska ta med mig bebis till uffe ikväll om jag orkar ta mig dit? :) hahah då blir han INTE glad xD men skit i det :D hihi <3 Jaaa men så gör jag nog! haha.

Ses!



Underbart väder!

sånt här väder borde det vara ALLTID, inte för varmt och iinte för kallt :) helt perfekt helt enkelt. Men jag älskar vintern ändån :) haha.

Men såklart kan man inte njuta av det -.-
Drar och sliter lite! :/

See ya!

dagens i-landsproblem..

Jag har såå jäääävla svårt att hitta skor som passar mina fötter !! strl 36 brukar alltid klämma på tårna och strl 37 kan jag absolut inte ha för dom ramlar av mig.. skitjobbigt är det. och i typ vanliga skoaffärer är det sällan dom har 36.5 :S aja, var iallafall på väla idag och köpte mig ett par skor, så fina så :) det fick bli en väska också (y) och ett linne. Sen åkte jag hem till mamma o hämtade min mobilladdare, fyfan vad det är jobbigt när mobilen är död.. haha. Min älskling är på läger så det blir till att sova hemma inatt igen :P haha awww, så sött xDDD! hahahha ♥ imorgon är det fredag, händer typ inget speciellt i helgen. Borås egentligen på lördan med tess, men ska hjälpa farmor på söndag, så får nog hoppa de xD tyvärr..

förövrigt har de senaste dagarna varit hemska.. Min katt har varit sjuk & verkligen lidit.. Ikväll verkar det ha blivit någorlunda bättre, så vi hoppas på det bästa. Hemskt o vara så hjälplös :(  <3

Nej nu ska jag kolla film :)
Godnatt på er.


what to do, what to do!

blir så trött på mig själv ibland xD , beställt grejer så har det kommit till affären men så behvöer jag ett jävla sms för o hämta ut det, och jag bara tömde min inkorg utan att tänka på att det låg där :@! tröttsamt som fan. Men ska gå dit och kolla ifall det kan fungera ändå (a) hehehe. Annars idag har jag bara varit i skolan och haft prov, blev godkänd wohoo! sen promenerade jag & Bekkis i stan en runda bara och snackade lite skit :) nu är jag hemma och sitter och pluggar röven av mig. fyfan vad jag är duktig! göra klart 2 arbeten till idag hade jag tänkt :) snart ska jag gå ner till farmor och käka :) mums. Och ikväll ska jag & systeryster mysaaaa! med massa gott och greys anatomy och off the map :) hihi. imorgon är det jobb hos farmor igen, sen doktorn med Linda och sedan Väla är det tänkt :) slösa lite pengar ( som jag inte har egentligen ) hahaha. Fyfan vad Etiken är trååååkigt! men men får väl slita mig från detta nu och fortsätta en stund till..


it's not about WHO is real to your face, it's about who STAYS real behind your back

!

Jag är så f¤cking arg!
Jag är så f¤cking ledsen!
Jag är så f¤cking trött!
... på allt



nööööördar

det är jag och min pojkvän det, sitter mittemot varandra med varsin laptop och helt osociala xD hahaha.. wellwell, idag har det inte hänt särskilt mycket, varit i skolan sen mötte uffe upp mig där så drog vi hem till mig och hämtade lite saker, sen bussen hem till han igen :) nu har jag gjort klart 2 arbeten så va precis nere i affären o köpte chips, nu blir det mys resten av kvällen det förtjänar jag!
btw ngn som e duktig på design på blogg? xD

puss på er.

BILDER FRÅN BEKKIS FÖDELSEDAGSFIRANDE!



Pallar inte lägga upp fler nuu , dom finns ändå på Fb, så min fina pojkvän ( som dock aaaaalltid ska upp med fingret när de e en kamera i närheten -.- )  han får avsluta de hela ;D hihi ♥

Cindy + Tess = BÄST!

Ja mer än så behöver jag väl inte säga? xD haha. Massa kärlek till dig gumman ♥
Helgen som varit har varit suuuuuper! I fredes firade vi ju Bekkis ;) hel-lyckad utekväll! Sen Lördagen va jag,tess & riki på plantan hos mimmi och festade till de med Annelie, Dennis och Micke o Jim :) soft kväll ändå. Sen tog jag och riki taxi hem. Eller ja hem till riki o släppte han där, sen mig på elineberg hos uffe. Idag har det inte blivit mycket gjort :) slänger in bilder från Fredes imorgon när jag e hemma ;)
Nu ska jag slänga mig i duschen xD

see ya!

Fredag :)

Hejhopp :) då var det fredag igen, sitter och väntar på världens segaste uffe.. Sen blir det ner i stan och handla presenter osv. Sen hem och fixa mig För Bekkis fyller 20 idag , så det ska firas ordentligt! ;) GRATTIS BABE! ♥

BYEEEE! ;D

RSS 2.0