feberfri !!

wiiiiie känner mig feberfri! men är fortfarande helt sluuuuut.. MEN idag var jag TVUNGEN att plåga mig upp ur sängen imorse för att ta mig till skolan.. var tvungen att vara på en viss lektion för att kunna få godkänt i hela kursen.. skitjobbigt var det, och till råga på allt var det massa rollspell o såna grejer ;o trodde jag skulle avliva på kuppen & fyfan vad jag & Rebekah sööööööööög på rollspell hahahha, -.-
aja , man kan ju inte va bäst på allt :) hostade mig igenom dagen iallafall, duktig är jag (y)

När ska folk lära sig? jag är skit-kassssssss på att höra av mig.. inte för att jag inte VILL men ja jag vet inte -.- ÄR VÄRDELÖS.. men är trött på allas klagande, eftersom ni känner mig borde ni veta hur de ligger till vid det här laget..
I'M ME!

nej nu ska jag fortsätta på en av dom spännande böckerna jag fick i julklapp :D & fortsätta hosta ihjäl mig..........

BYE!

sur & jävlig.

är jag idag. det har varit dåligt med uppdatering för jag har legat äckligt jävla sjuk hur länge som helst nu. inte haft ork till ngt. idag kan jag åtminstone prata, o just nu känns jag feberfri.. wuhoo'
usch har inte varit såhär dålig på hur länge som helst..

& varför inte när man ligger och mår som sämst så ska man vara förmedlare i ett bråk som inte har med mig o göra ?! hatar att man hamnar emellan 2 vänner -.- pågått i två dagar nu, yey!


- och DU är en idiot.

o värsta av allt är att hur sjuk jag än är måste jag till skolan imorgon. det är en obligstorisk lektion. skjut mig..

hejdå.

over and over again!

i keep playing it over and over again in my head.

ikväll blir det bara mys hemma! :) köpt massa gott och ska feta mig och bara ägna mig åt mig själv och bara må! ;D ska kolla på Babe den modiga lilla grisen HAHAHA.


btw här har ni en bild på min tatuering, dock en dålig bild för jag fick krångla med webcameran ;p haha


!

You're not easy to love
Why is everything with you so complicated?
Why do you make it hard to love you?



Rihanna - complicated.

you're blind if you can't see, that his love is all in me :)

Why you pointing fingers at me?
Just accept the consequence, Don't be upset.. You just got what you gave!

Hejhopp :)
underbara söndag! helgen har varit toppen , igår åkte jag hem till oscar, kollade film. Sen va vi ute och åkte puuulka , sen drog vi på ngn fest ;D haha. fint!
nyss kommit hem, ska äta - duscha - och sen iväg.
Julafton om 5 dagaaaaaaaaar! ;D haha. så snabbt tiden går! snart nytt år , nya tag ;)

Tess you rock my world! ♥ du är en så sjukt underbar vän.

ciao!


FEST

fyfan vilken kväll! började med att Niklas kom och hämtade mig vid 7 så körde vi hem till oscar och började dricka lite :) sen kom cookie också. Sen ringde vi Kim så fick han köra oss hem till sandra där de va fest. massa folk, sen drog jag , cookie & oscar ut till hbg. mötte upp tessie '& hela kompaniet på lila helvetet :) efter de blev de tempel. Sen blev det efterfest hos tony :) sjukt kul. Nu är jag hemma, men ska snart bege mig till Landskrona, hem til oscar och dom en sväng :) ikväll blir det antagligen FEST igen xD
nej nu ska jag hoppa i lite kläder och börja fixa mig lite :)

see ya!

tatuering

va iväg och tatuera mig hos Pippis igår :) första timmarna var det inte så farligt, men dom sista 30 minuterna var ett rent helvete -.- haha. den är dock inte helt klar , men såhär får den vara ett tag nu ;D hahah..(kommer bild när jag orkar )
idag har jag varit i skolan, sen hos Mia och hämta bok ( tkr det är mkt bra att dom har satt en busshållsplats utanför henne precis nu ) mohahah!
När jag kom hem slängde jag in en tvätt sen decka jag på soffan en timme, skööönt! nu har jag precis blivit klar med en tvätt till så nu ska jag och pappa åka o handla :) ikväll blir det pluggggg, (y)

pusssss

bla bla bla

hejhopp, det är lite dåligt med uppdatering, i know. har typ absolut inget vettigt att skriva. Baby, är hemma igen. så har spenderat dagarna hos honom. i osndags va vi hos Anna, och i torsdags hos möller sen minni. och i fredags bara hemma och softa. och i lördes hos möller igen ;p och söndag va slappe-dag :)
idag var jag ledig från skolan, ( tror jag ) haha fattade inte schemat riktigt. men det märker vi imorgon xD haha..
så idag åkte jag & mia till väla, sen fixade hon sina naglar osv :) sen hämtade pappa mig. Så va vi och åt hos farmor & farfar, MUMS! sen har jag varit ute med Niklas,Danny,Sanne,oscar, och jokkinen ikväll och kört rundor :)
nu ska jag hoppa in i duschen & sen hoppa i säng! lång dag imorgon, skola från 9- halv 4... sen på kvällen ska jag iväg och plåga mig några timmar ;o uuuuusch..

puss på er!
jag & vicky myyyyser

brunhårig

nu e jag inte rödhårig längre :) ulrika färgde tillbaka det till brunt imorse :p mihii
nu håller jag på att fixa mig ,ska snart bege mig hem till uffe :) sen bär det av hem till Anna.
hörs en annan dag!


confused

Well, igår blev det fest med Tess ♥ :) började med att Danny kom och hämtade mig och körde mig till Miatorp. Där mötte jag upp Tessi, Mierza, Izza och ngn annan jag glömt namnet på.. :) därefter träffade vi alla andra och sen blev det Fest! riktigt trevlig kväll faktiskt :) ! va väl hemma vid 5 tiden imorse eller ngt? danny va så snäll att han hämtade mig igen xD hehe!
Idag skulle det egentligen blivit utgång med Rebekah och alla dom andra, men blev helt mätt och seg efter släktkalaset vi haft för pappa ikväll ;p så jag & Linda smet undan tidigt och har glott film ( the proposal ) mycket bra faktsikt (y) , blir väl att sova snart eller något. Lugn och skön Lördag så mår man bra imorgon med ;) haha.

Puss!

*.*

bara jag som alltid har skitsvårt att komma på överskrift? haha!
idag blev det ingen skola, pga tåghelvetena! försenade en HEL timme......

mitt hjärta ringde ikväll igen :) inte länge kvar nu ♥

Imorgon är det FREDAG! först blir det skola - sen sola - sen kanske väla - sen antagligen party på kvällen med Tess :* .. får se vart kvällen bär av! har inte riktigt bestämt mig faktiskt :b kanske bara stannar hemma? fast näää, va insnöad hela förrahelgen ;o så vi lär ses i dimman ;)

på lördag blir det kalas för pappa som fyller 47 :)

nej nu ska jag sova , Godnatt.

RSS 2.0