you can't play on broken strings

Har haft en toppen-helg! Blev fest i fredags, åkte hem till Sarah och förfesta där lite med Sarah,Sara & Johan. Sen åkte vi hem till Snicky där de va en massa trevligt folk :) o sen drog vi till stan! men pallade inte kön till tivoli så vi drog hem till Simon ist ;) Kom inte i säng förrän hon va 7, Alex fick komma och hämta mig då o körde mig hem! :) stackare haha jag bara drar upp han så tidigt xD

Sen lördagen skulle vi egentligen dra tidigt till danmark! men folk segade så vi kom inte iväg förrän på eftermiddagen! Men men så iaf åkte jag, Linda , Hampus , Hampus , Uffe , Robin & Munken till danmark, en riktigt underbar dag var det! hoppas vi gör om det :) sen när vi åkte tillbaka till hbg drog vi in på crom -.- ( säääällan? ) haha.

TYVÄRR blev det helt fel senare på natten. Jag försökte bita ihop så gott det bara gick men det gjorde så fruktansvärt ont. och fastän jag inte GRÄT så rann tårarna ^.-. jag varken snyftade eller grät men tårarna rann. kan inte förklara men det var skitskumt! för det var liksom inte att jag kände ngt på så sätt för den tiden är förbi då jag kände ngt, men de va bara själva principen o saknaden utav att ta hänsyn. Det kunde skötts på finare sätt man hade kunnat ta hänsyn, då hade allting varit helt lugnt tom från min sida ;o och det säger inte lite..
Vänskapen betyder allt - hoppas en dag vi kmr hitta tillbaka till den vänskapen vi delat alltid :) <3

Tråkitg slut på en trevlig dag!

Jag bröt ihop. Gick o vandrade runt i Hbg utan ngn aning om vart jag gick. Tankarna snurrade runt,. Jag tappade orken & föll ihop, fick ringa Josse hon fick komma & hämta mig. Stackaren! hon fick genom halva stan för och hämta mig. Jag älskar dig! Du är min absolut bästa vän. Vet verkligen itne vad jag skulle gjort utan dig! det slutade aldrig, vi fortsatte mot plantan & satte oss där o bara satt. Sedan kom Andy, Henke & Linda också. och jag trodde inte det var möjligt men dom lyckades få mig till att skratta mellan tårarna iallafall!
Men ville inte stanna, jag ville hem- Så ringde Ulrika som kom så snabbt hon kunde tsm med Oscar..
Dom körde mig hem. Jag gick ut med Bebis, sen la jag mig i sängen & jag somnade efter många om o men.

Idag har jag inte gjort alltför mycket. inte haft ngn ork. Men idag är det bra igen :) men trött. Så nu är jag glad det har blivit kväll så jag snart kan gå o krypa ner o sova! sen upp till jobb imorgon och sen blir det stan efter jobb :)


Förr fanns du alltid där när jag grät ,
Nu kan du inte ens se mina tårar ...
Förr fick du mig alltid att må bra ,
Nu ser du inte ens att jag mår dåligt ...
Förr fick du mig alltid att glömma problemen ,
Nu ser du inte ens att dom finns ...
Förr hjälpte du mig alltid upp på fötter igen ,
Nu ser du inte ens att jag har fallit ...
Förr var du den som jag litade mest på och kunde berätta allt för,
Nu finns du inte ens här för att lyssna ...
Förr var du den enda som jag lyssnade på ,
Nu finns du inte ens här för att ge mej råden ...
Förr fanns du alltid där ,
Nu ... vet jag inte vem du är längre



lovely!

Riktigt mysig dag :)

Först legat på stranden & stekt med trevligt sällskap , enda negativa är att jag somnade i stolen 1 timme & nu ser jag ut som en kräfta YEY! haha
Sen hem & duscha o sånt, skulle egentligen träffat Alex en sväng men det blev inte av för fick inte tag i ulrika ;D haha. Så istället åkte jag och Linda ner till pizzerian o feta oss :) sen gick vi upp mot skolan för jag har haft min cykel där sen ett par dagar tillbaka, men den va fan stulen! jävla skit..haha
Så vi började gå hemåt istället, men fastnade hos Annika o oljan, för anna var där :) busade lite med Electra o snackade lite skit, tiden bara flög iväg ;o sen kom även hampus dit o väntade på Jonas så buasde vi med castro & Electra :) sen blev kl mkt helt plötsligt, så gick jag & Linda hemåt igen.
& nu ska jag snart slänga mig i sängen , för imorgon blir det jobb (y)

Japp det var väl det hela!
Nu kallar sängen , Godnatt! :*

Livet är kort, bryt reglerna. Förlåt  snabbt och kyss långsamt! Älska sant, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som en gång fick dig att le.

:)

im doin'things that I normally wont do
the old me's gone I feel brand new
and if u dont like it then fuck u


ikväll blir det fest :)

!!

TOTAL LYCKA <3


Regn :)

& jag tycker det är SÅÅ skönt med regn idag! orkar inte med sån äckelvärme -.- kan va skönt ibland men inte för mkt xD men de behöver ju iallafall inte åska , jag tycker det är lite obehagligt med åska.. Men men ;P

Igår va det HEMSKT att jobba! sprang ute med 12 hästar med nybörjarryttare i 2 TIMMAR i den stekheta solen, så fuck er alla som låg på stranden o gotta er medans jag höll på o dö! -.-
lagom svettig (y) mums...
Helt döö va jag när jag kom hem iallafall..haha men Ulrika kom hit så åkte vi till råå & mötte upp Möller,Kevin,Jonte & Ragnar där och tog oss ett kvällsdopp :) eller ja när jag kom så va det bara möller som ville bada med mig :P Så vi hann precis innan åskan & regnet kom :)
Sen skjutsade Ulrika hem mig igen :)

Idag var det lite skönare att jobba :) det ösregnade så hela jag har varit plaskblöt hela dagen, men idag var det iaf inte utav svett ;) hahah

Kanske åker inom Möller en runda ikväll , blev duktig sugen på att dricka lite när han sa dom drack -.- MEN duktig som jag är så håller jag mig eftersom jag ska jobba imorgon! :) höhö men åker in o säger hej en runda iaf.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen få med mig min kära lillasyster på en promenad. önska mig lycka till HAHA

ha det bra pusss!

judge me
& i'll prove you wrong.





:))

Ärlighet, tillit.. & kärlek är det enda som behövs.
Allt kan hända,
men man kan inte leva sitt liv utan risker eller chanser *

Söndag 11/7 - 10

Hejhopp :)

Dåligt med uppdatering de senaste xD men men

i veckan har jag bara jobbat & ridit en massa :) & i onsdags blev det även kvällsdopp med Uffe & Linda :) cyklade från vallåkra till rydebäck, sen fortsatte jag & uffe från rydebäck till Ga i hbg och träffade riki en runda xD sen tillbaka mot råå badade en sväng till sen mot rydebäck o hemåt igen :) en jävla cykel-tur , men det var skönt! hur härligt väder som helst ju :)

i fredes blev det utgång med Sarah & Anna, åkte först hem till sarah o där va även Natta :) drack lite o gjorde ve oss. Sen drog vi hem till natta o gick ut med hennes hund o drack vidare där :P sen kom även Anna o förfestade med oss :) mkt trevligt. Sen vid 12 drog vi ut, men natta stannade hemma, träffa Tessie ute också :) hade kul tills allting urartade..
tråkigt det ska bli sånt men men!

Lördag så tog jag det mest lugnt, va på råå camping ett tag o käkade o sånt med släkten.

Nej nu ska jag snart bege mig till stranden o sola & bada :)

Ha det bra!

Never kiss your dreams goodbye

Hejhopp :)

Vilken dag.. är sådär smått halvdöd. Mår konstigt och är hela tiden svimfärdig typ :s jobbigt.. nyss sovit ett par timmar, skulle egentligen bara sova en halvtimme-timme, men somnade rätt ordentligt visst xD men det va skönt! höhö
Helgen har varit super! i fredags jobbade jag länge sen åkte jag hem o bara mådde :) skulle egentligen hem till Möller den kvällen och dricka lite, men eftersom jag red den dagen på jobb med tjejerna & slog i mitt huve rätt rejält i en gren i skogen  i full galopp när vi racea så hade jag fete huvudvärk så det blev en hemma-kväll , skulle ändån upp & jobba på lördagen :)
Jobbade på lördagen , red sen ut en sväng med Emma o mös :) sen slutade jag vid 1 tiden & drog ner til stranden & stekte :P asgött.
Sen på kvällen kom Jossebabe hem till mig & så gjorde vi ve oss här o lite sånt, sen drog vi till åstorp för att möta upp Andy,robban & kent. Så det gjorde vi :) träffade även Hampus , Jonas och oscar i åstorp en liten runda :)
Sen begav vi andra oss till nyvång för o festa ;) det var riktigt trevligt. vaknade astidigt idag, att sova borta är inte mig grej , haha. Skitjobbigt att vakna upp hos andra xD men iallafall fick god frukost och lite sånt , sen körde Kent oss till Råå så drog jag ner till stranden en sväng :)

annars idag har jag bara träffat Hampus och lite sånt typ :) sen nu ikväll legat död i sängen xD hehehe.
Hampus Nilsson , är så otroligt glad att du bara är som du är , du är en underbar vän! <3<3<3

Saker & ting kan inte bli bättre!

Nej nu ska jag mysa och kolla film o sova, jobb imorgon :))
pussssss!


RSS 2.0