!!

HEEEJJDÅÅÅÅÅÅÅ IDAG DRAR JAG TILL SUNNY BEACH !!




Skorpionen! - stämmer faktiskt in rätt bra :)

PERSONLIGHET

 

Skorpionen är den mest intensiva, djupsinniga och kraftfulla karaktären i zodiaken. Även när du verkar lugn och avslappnad, är du full av känslomässig energi, som en vilande vulkan. Du har en tyglad agression, en ofantlig kraftfullhet, en magnetisk intensitet och en hypnotisk personlighet. Du är ofta ett trevligt sällskap - tankfull, aktningsvärd och reserverad, älskvärd och artig. I vardagslivet förefaller du tillbakadragen och vaksam.

 

Du har en enorm viljestyrka och orubblighet. Du är väldigt känslosam och känslig, och du blir lätt sårad, ibland utan någon verklig anledning. Du kan då explodera i ursinnig ilska. Du kan också vara väldigt långsint.

 

Du kan använda din enorma energi på ett konstruktivt, positivt sätt mot människor du tycker om, men du kan också vara väldigt destruktiv, och rentav grym emot människor du inte gillar. Du vill leda och du är väldigt krävande och oförlåtande inför andras tillkortakommanden, samtidigt som du inte kan se dina egna brister.

Du är en god vän, så länge du inte utmanas.

 

 

Du passar bäst ihop med

Fiskarna - Här finns en mycket stark attraktion, men era båda mycket känsliga och ägandeinriktade personligheter riskerar att snabbt gå varann på nerverna. Du uppskattar till en början Fiskens bundenhet, men snart övergår din angenäma känsla av att känna dig uppskattad i irritation och förakt för den svaga Fisken, och det finns en mycket stor risk att Fisken blir allvarligt sårad.

 

Vattumannen - Vattumannen är för oförutsägbar och frihetsälskande för dig, som vill ha din partner för sig själv. Dessutom uppfattas Vattumannen som alltför hämmad av din passionerade natur.

 

Stenbocken - Era två mycket envisa personligheter riskerar att snabbt gå varandra på nerverna.

 

Skytten - Den frihetsälskande Skytten riskerar att locka fram de allra sämsta sidorna hos din svartsjuka natur. Ditt behov av kontroll är mycket påfrestande för Skytten.

 

Tvillingarna - Rent intellektuellt är det här en lyckad kombination. Tvillingens behov av frihet riskerar dock att framkalla svartsjuka hos din ägandeinriktade och kontrollerande natur. Detta riskerar att leda till en mycket explosiv relation. Ur sexuell och fysisk synvinkel är detta en mycket dålig kombination. Du har alltför stark sexualdrift för Tvillingens smak.

 

Oxen - Mellan dig och Oxen finns en stor ömsesidig beundran och, men också en mycket stor svartsjuka. Detta är ett mycket explosivt och förmodligen inte särskilt långvarigt förhållande. Dock är den fysiska attraktionen överväldigande, och med båda parters mycket starka sexualdrift står mycket stor sexuell njutning att finna i denna relation.

 

 

Väduren - Ni är båda är alltför temperamentsfulla för att ni ska trivas tillsammans. Ni vill båda alltid få er vilja igenom, och ni vägrar båda att vika er. Fysiskt sett kan dock denna relation kännas lockande.

 

Du passar inte lika bra ihop med

 

Skorpionen - Det går inte att komma ifrån att en relation mellan två så känslosamma, bestämda och dominanta personligheter blir mycket explosiv. Risken för gräl och konflikter är överhängande. Men å andra sidan, finns här en stor attraktionskraft, överrensstämmande intressen och preferenser och en stor ömsesidig förståelse, vilket faktiskt kan göra det här till en lyckad relation.

 

Vågen - Det finns en mycket stark attraktionskraft mellan era båda personligheter, såväl som mycket stor ömsesidig förståelse och stora likheter i vad ni anser vara viktigt i livet.

 

 

Jungfrun - Jungfrun fascineras av din mystiska och viljestarka personlighet. Med din förutseende natur är du skicklig på att undvika att ge Jungfrun något att irritera sig över, och på det sättet undviks att onödiga konflikter uppstår. Ifall Jungfrun ser upp med att såra din känslofulla natur, kan det här bli en lycklig relation.

 

Lejonet - Visserligen finns en överhängande risk för konflikter mellan era två viljestarka personligheter. Men trots det, finns här en stor chans till en lång och lycklig, då attraktionen och passionen mellan er är så stark att kompromissvilja alltid finns.

 

 

Kräftan - En idealisk kombination av två passionerade och hängivna personligheter. Varning dock för kraftiga humörsvängingar och svartsjuka från båda sidor.

 

 


,

Säg aldrig för mycket till den du litar på , för den du litar på litar på någon annan också! så sant som det var sagt..

Gjort färdigt lite skolarbete idag bara, nyss slängt i hårinpackning till mitt stackars slitna hår.. varit ute på en långrunda med hundarna harjag också hunnit med :) tvättat uffes kläder också, fick tvätta om ett par för hand, fick gnugga som fan för att få bort fläckar -.-  jag är så duktig så! Nu väntar jag på att klockan ska gå, vid 5 blir det god middag hos farmor & farfar! mums.. och ikväll blir det bara lugnt,

2 dagar kvar nu :)



Kom ihåg att varje gång du gör en kvinna ledsen
- ha i baktanke att det finns andra som skulle kunna dö för att se henne le.









jag har så trååååååååkigt =(

vilken pissedag, det enda vettiga jag har gjort idag är att jobba några timmar.. dör av tristess assååå! är ruskigt sugen på en utgång av någon konstig anledning..det är ju så trist ute här i hbg liksom? haha.. Men jag funderar iaf på att dra ut en runda nu någon av dagarna, kanske ge Tess en pling och se om hon är sugen :) miss her. long time no see. Nu ska jag kränga ostbågar till en film, sen sova. imorgon blir det jobb, sen stan med Linda :)!

btw: blogg.se , suger k*k.. tips på andra bra blogg sidor? :)

Ciao.

Old pic!

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be ♥


,

totalt jävla respektlöst..

Cp mobil..

japp som sagt har min mobil lagt av, men har en fattig mobil jag fick låna av papps så länge :) så nu kan man nå mig åtminstone har samma nummer som vanligt! :p

Har varit och hämtat ut mitt pass i förmiddags, skit mycket folk. Men som tur är gick det snabbt för mig att hämta :) sen köpte vi med bullar hem, och väckte min syster och käkade frukost. om 5 jävla dagar reser vi !! :D wieeeee.

nu ska jag byta om sen blir det lite jobb i eftermiddag :)
så puss på er ♥

söndag!

& allt vad det innebär.. haha!

I fredags vart det partyyy.. blev rätt hårt xD att spela "3man" får det att snurra till ordentligt i mitt huvud ;) hahah, vi var hemma hos möller först , then afterparty hos Max och Amir ;)
nu är det helt plötsligt söndag igen, min mobil is broken.. yey! :@ ska fixa hem några filmer & bara lata mig hela dagen i think.. köpa massa godis och bara må för mig själv idag! loveit.

Det är bara 6 dagar kvar tills vi reser :) wihooo!

Don't tell me to behave
Cause I'll never play that game
Don't tell me what to do
Cause I'll never be uptight like you
Don't look at me that way
Cause I ain't never gonna change
And if you're talking about my life
You're only wasting your own time

If I want to be provocative, well that ain't a sin
Maybe you're not comfortable in your own skin
;)


1 vecka..

..tills vi åker!

så idag blir det lugnt för jag måste hålla i mina pengar tills dess :) hehehe.. fixa mig nu bara - sen möta upp uffe, sen blir det väl till möller lr ngn annanstans ikväll.
hihi igårkväll var jag och baby ute på en inlines-runda, kul! så lääääängesen det var man åkte, stel som en pinne var jag ;p

Ska lämna max hos mamma snart :) han ska vara där inatt. så slipper han vara ensam <3

Nej nu ska jag fixa mig,

trevlig helg!


having a dick makes you a male, not a man

Halloj,
nu är jag heeeelt slutkörd. Så nu blir det film & mys tills jag somnar! "dum,dummare" går på tvn - loveit! hahahaha :D

GODNATTTTTT!

love you



jubbbbbb

Hej o hå,
uppe med tuppen idag, jadå. Hunnit vara iväg och fixa mitt pass, så det kommer på fredag så är det avklarat :) har även hunnit tvätta några maskiner och hängt ut. Nu ska jag på med arbetskläderna och ner och jobba! (y) efter det blir det ännu mer pluggggande.... Har några arbeten efter mig i Geriatrik.

så spännande är min dag idag -.-  suck..

FUCKKKKKKKKKKK OOOOOFFFFFFF.

,


11 juli

shit det är redan typ i mitten av juli, snart är sommaren över (y). det är landskrona-karneval helgen som kommer fick jag precis höra, WTF ?! vart tar tiden vägen, hinner inte med det jag ska! vart tar mina pengar vägen?? fucking csn segar. Det är typ 2 veckor tills jag & babe reser! knaaaaas stop the time for a moment så jag hinner med :p nu ska jag fixa mig och dra till stan & fixa lite :) sen ikväll blir det bara masssssssssa pluggande :( 
i veckan blir det fortsatt med jobb hos farmor&farfar- målar osv, money money.

puss på er.

vilken vecka..

cp vecka jadåå.......


puss

I'm proud of my heart. it's played, cheated, burned and broken. But somehow it still works

Fredag idag!
varit i skolan - en kurs till avklarad och godkänd! skönt som fan känns det. Efter skolan hämtade ulrika mig så var vi på väla & handlade och fikade. Hon fick mig på andra tankar ett tag ♥ sen körde hon mig hem, nu ska jag slänga mig i duschen ( sitter med sån kräm på benen som måste bort ) haha, sen ska jag till systemet och inhandla lite dricka. ikväll blir det lite drickande ( ovanligt nej.. ) haha, what a girl to do.. förhoppningsvis är jag inte bakfull imorgon för då är det fest i landskrona! looking forward :)

Trevlig helg!



,

Hur ska jag få dig att förstå,
att när jag är ledsen vill jag hålla din hand.

Jag vill va i din famn,
det är enda platsen där jag vill vara.
det får mig att känna mig trygg o säker,
& för varje gång vill jag det bara mer.
Men fortfarande är där saker jag inte berättar,
som hur jag känner när du är långt från mig.
det är orsaken till varför jag går till attack
För jag är rädd att du inte lär komma tillbaka till mig.
Jag antar att jag är rädd att låta dig se,
hur mkt du egentligen betyder för mig.
För du kan hur lätt som helst krossa mitt hjärta,
krossa det bit för bit.
Men jag hoppas att du aldrig får en orsak till det,
jag ska göra mitt bästa för att behandla dig rätt & ge dig allt jag kan.
& även om jag ibland agerar väldigt dumt,
är bara för att mista dig skulle göra mig så sjukt ledsen.
detta är mitt sätt att säga hur jag känner,
ta det för vad det är , för det är på riktigt..





RSS 2.0