29/11-10

jag borde egentligen sätta mig och pluggaaaa... men hittar inte motivationen ikväll! blöh, så istället sitter jag med datorn i knäet och glor på CSI och tradar med Ulrika på msn , och skriver blogg? heja mig -.- haha!
idag har jag varit i skolan, haha. Vi skulle borsta tänderna på varnadra och mata varandra, många goda skratt vill jag lova. kind of creepy tyckte jag det kändes..
Men vi slutade tidigt , redan vid 11 så jag drog och solade efter medans jag ändå väntade på min buss :)
ska ta upp det där med solningen nu igen, behövs verkligen.. hehe

Imorgon är jag leeeedig! så imorgon förmiddag kommer Ulrika hit till mig (med bullar förhoppningsvis) ochså blir det frukost tillsammans, sen ska vi ut i snön och plumsa! :D blir långrunda med hundarna :) efter det hem och värma oss lite , sen dra till väla en sväng och kolla läget lite efter julklappar ( dvs om mina jevla pengar har kommit in då ) aja men iaf , mysigt värre! ♥

nej nu ska jag gå och blanda mig ett glas O´boy! mums.

see yaaa!

26/11-10

Hejhopp :)

fick pratat med baby igår efter många om & men ;p hahah, vilket strul. Men till sist fick vi rätt på det. Och kunde prata ett bra tag :) ser redan framemot nästa torsdag igen :) , efter vi pratat, skulle han gå & träna och jag skulle in och glo på Vampiries diarys såklart :D höhö. Sen gick jag och la mig INNAN 10 ;o haha WTF !?

idag blev det ingen skola.. Och idag är det FREDAG! ;D skönt. Men ska bara ta det lugnt denna helgen, får inte mina pengar förrän efter helgen precis, nog kul !? :/  annars skulle jag egentligen åkt hem till uffes mamma och ätit och druckit lite, sen dragit på 80-talsfesten, eller så skulle jag ha hängt med Bekkah till Malmö och dragit på rave.. Men är man fattig så är man! så blir inget av det..

Så ikväll ska jag , pappa & systeryster , julpynta lite & möblera om och lite sånt smått och gott :) myspysigt.
Ibland är det skönt med en lugn helg :)  ska antagligen hämta hit bebis, längesen jag hade henne nu, får passa på när jag är hemma! ♥ då blir det långrunda i snön!

jag har hittat en julklapp nu iallafall :P babys julklapp. Nu är det bara resten som jag ska klura ut också. + födelsedagspresent till pappa han fyller ju år om 2 veckor typ.

Ha en bra helg alla ! ;D


äntligen

är det torsdag! dessa dagarna har gått megasakta bara för att man har väntat på det .. hahah
sov morgon idag , så kunde sova ända till 9 :) skönt. Nu ligger jag och kollar tv, och myser. ska bara till skolan vid 1 - 2 haha, efter det ska jag åka hem till älskade Mia :)
Sen ska jag pallra mig hem till mamma vid 6-tiden, för då ska baby ringa! :) ♥

usch, vaknade med ont i halsen och grejer imorse.. fortfarande inte släppt. Bara jag inte ska bli sjuk nu :(
nej nu kurrar min mage, ska gå & slänga i mig något att äta innan min farmor kommer och hämtar mig och kör mig till stationen ( ja jag är lat ) haha.

puss!

Duktig!

yes I am! ;D

Hade skriftligt och muntligt prov i fredags, fick meddelande från min lärare idag att jag var MYCKET DUKTIG! wuhoo..
och idag är jag ledig , men har hunnit klart ett arbete och skickat in! ojojoj inte illa cindy , jag kan om jag vill ;D höhö. Hunnit med och tvättat och städat också idag :) jag är så duktig så.

nu väntar jag på att pappa ska komma hem, så ska vi åka och hämta mitt nya ID-kort och handla och lite så bara. Sen ska jag inte göra mycket mer idag! mysa framför DH ikväll ;D hihi.
Ska ringa CSN och snabba på dom också :) dom e ju inte alltför snabba om jag får säga det själv ;o
snart torsdag! jag längtar :*  först tänkte jag "en månad det går snabbt, inte så lång tid"  Men NU, omg, jag saknar -.- hahah.. det känns som en evighet! dock bara 2 veckor kvar och ngn dag men iaf. Det känns som det kommer gå hur långsamt som helst! :/

haha jajaj nog tradat på mig. Ska vika min tvätt och hoppa in i duschen! btw någon som är sugen på att följa med mig på 80-tals festen på fredag ?! ;D;D;D hahah

Bye!


torsdag!

fyfan vad jag mår.. Har inte ens kunnat resa mig idag! har nog aldrig varit såhär bakis på jag vet inte va ;o öhh..
har iaf legat i sängen tills nu, men sen ringde baby och väckte mig :D oh vad glad jag är att jag vaknade utav mobilen fastän den var på ljudlös! dock bröts vårt samtal när tiden var slut :'/ , bara för han får ringa till mobil ju.. Men så bestämde vi att på Torsdag kunde han ringa igen och då skulle jag vara hemma hos mamma, så kunde han ringa till vårt hemnummer då kan vi prata hur länge som helst :D så längtar ihjäl mig ♥ jag älskar dig så så så mycket.

Nej nu ska jag ta de här bakis-arslet och gå o koka lite makaroner.. Finns väl inget bättre när man är bakull än mjölk & makaroner med ketchup !?

kvällen igår var kul ;p började med att hampe & robin kom hit :) så tog vi några öl här medans dom blev tokiga på mig när jag gjorde ve mig. Sen kom Uffes mammas och hämtade oss, så åkte vi till Putte och satt där och förfesta innan Danny kom och körde oss till krogen. Ja och seeeeen gick det väl bara utför? haha.. och det känns idag vill jag lova!

puss på er

Lördagsmorgon!

skönt var det att vakna kl 8 imorse och må helt bra! ;D så hoppas ni mår förjäääävligt alla som festa igår och hade kul ;) hihi. Själv var jag bara med Niklas och Emil en runda , sen åkte jag hem och sov! mådde knas..trodde jag skulle bli sjuk, men nu mår jag bra igen ;D Sitter och väntar på att pappa ska komma med nybakta bullar :D mums! sen ska vi ner till farmor och farfar en runda. Pappa ska byta däck och lite så. Nu är det vinter , snön ligger så fint här! ( just nu iallafall ) får väl se hur länge den gör de ;p

ikväll blir det utgång :) vet dock inte vart vi ska förfesta ännu, men det löser sig alltid! haha
hon är ju faktiskt bara 10 på morgonen nu xD

vi hörs mer sen!

PUSS!

Prov

hade mitt första prov idag :) gick sådär? hade ej läst.. Har fortf ej skaffat bok ;o men det lär bli G iallafall.. men ett VG hade ju inte varit helt fel -.- menmen! det kommer fler. efter det slutade jag :)

Som det snöar just nu :D stooora fina vita flingor, me love it! hahah, tyvärr lär de ju ej bli särskilt långvarigt men ändå :) så mysigt.
ikväll , vet jag inte ännu vad som händer. Kanske blir några öl med Niklas och company.. Eller så ska jag bara ta det lugnt, för imorgon blir det utgång antagligen ;P
Pratade med Sarah igen igår, vi bestämde att ses en dag. & sluta vara tjuriga på varandra :P haha! :*

ha en trevlig helg allihopa!

baby!

Åhhhh! mitt hjärta ringde nyss :D blev så glad , saknar dig så mycket! oh nu käns det som vi bara babbla om massa onödigt :P längtar redan tills nästa gång du ringer! ♥

från det ena till det andra så hade jag 25 minuters lektion idag, känns okej? -.- baha! onödigt. Sen gick jag och rebekah till hennes mammas jobb och sen gick jag och mötte upp Linda så drog vi till väla, sen hämta pappa oss så åkte vi och köpte en dator till mig :D wuhoo! sitter och pillar med den nu.
Var ju verkligen i behov av en ny dator. speciellt nu när jag ska plugga.

Nu är jag mega-glad, har varit en super bra dag! och nu blir det ännu bättre med lite vampiries diarys :D hahah! love it! damon är min stora kärlek ;D ( förlåt uffe du får komma på god andra plats ;D ) hahah skoja du är finast baby & jag älskar dig över allt annat :) ♥


lägenhet

fick en lägenhet i förrgår, SKITFIN, en tvåa på slottshöjden. Men igår bestämde jag mig för att tacka nej. Pga att jag vill bo kvar hemma tills efter nyår iallafall, går mycket pengar nu ju under jul/nyår med mina planer ;)  höhö och dom ville jag skulle flytta in 1/12 .. lite synd. och lite ångest har jag! men vafan, ibland får man prioritera! så det är bara och leta vidare :) blöh.. är det ngn som vet ngn eller känenr ngn som ska flytta så säg gärna till :)

Nu ska jag hoppa i kläder , sen dra mig till skolan! har datakurs -.- känns lönt? men behöver poängen ;) och det är ju inte allt för jobbigt med lite data ;p haha!
skönt är det att ha Rebekah i klassen så man känner ngn :) annars hade det varit drygt!

alltså lägg ner?
haha

PUSS PÅ ER!


äventyr!

idag har jag varit på äventyr ;) tyvärr kan jag inte berätta vad jag har gjort just nu, heheheh! men iaf tack alla! :) ♥

innan dess var jag på polisstationen på förhör ( inget allvarligt eller vettigt ), sen passade jag även på att fixa nytt ID-kort xD blev lite strul med det dock, eftersom mitt pass va såpass gammalt som det va så dög de inte att jag visade det för att visa att JAG va JAG xD så sa dom ngn måste intyga att du är du, så en kompis skulle då intyga att jag va jag, haha men det dög inte att han gjorde det. Som tur va kom pappa dit snabbt o lätt från jobb så det blev fixat. får det om en vecka :)

va hos tandläkaren igår. Dom sa jag va tvungen och sluta dricka cola på ett tag nu , för mina tänders skull.
Som dom flesta vet , är jag BEROENDE utav coca-cola. Dricker MINST 1,5 liter cola om dagen. Kan bli irriterad om jag inte får cola osv.. så nu ska jag för mina tänders skull ha uppehåll har jag bestämt mig för! :(  önska mig lycka till! lär behövas.. puh

ikväll blir det mys till DH & fixa med tvätten , sen sova tidigt :)



skola!

jajjemän , imorgon är det första dagen i skolan för mig ;) mohahah

Hela helgen har jag bara tagit det lugnt :) det räckte med torsdagens bravader för mig ;) haha.
igår blev det släktmiddag bara , skitgott , krängde som fan! inget klår farmors mat xD
Sen blev vi hämtade där utav grabbarna så körde vi & lämnade Linda i Landskrona, sen var vi runt här o där och överallt bara. Sen åkte jag hem och sov!

Jag saknar!! ♥

Nej nu blir det film med systeryster :)


Fredagsmys!

igår blev det bara massa fredagsmys, deckade rätt snabbt. Sov redan vid halv 11 ;o  haha sorry Tess :*
men det var skönt & vakna utvilad idag :) så efter jag vakna åkte jag & pappa och handla o lite sånt. Sen slog jag & min lillasyster våra kloka huvuden ihop och montera upp skohylla & hatt hylla ;D hahah blev bra till slut xD

nu ikväll blir det släktmiddag hos farmor & farfar :) mums. Efter det hem och fixa sig snabbt, sen blir det utgång med Carro i Landskrona antagligen :) lutar åt det iallafall vi får se.

Ciao!


awesome!

det blev en riktigt lyckad kväll igår med babe :) drog först till bilesholm och förfesta hos tony , fredrik , och några andra jag inte kommer på namnet på ;p sen drog vi till helsingborg , drog till Lila helvetet först! galet. Sen tempel en liten stund :) sen drog vi till miatorp på efterfest. & nu gick jag hem till Ulrika, och sitter här lagom sleten medans hon städar.. haha! men det kan de väl vara värt efter en rolig kväll :)
Ska snart bege mig hemåt, vet inte om det blir äventyr med Tessie ikväll igen det är ju trots allt Fredag , eller om det bara blir en myskväll idag. återstår och se :)

pallar inte att poliserna stoppade oss & värsta visiterade oss ordentligt osv ;o skitjobbiga. Men efter sådär en timme fick vi åka xD idioter

u har jag & ulrika , hunnit med Maxi, systemet , försäkringskassan och massa sånt :) tack för hjälpen med att vara taxi ;D haha. Mådde sådär va, men var tvungen och fixa allting xD <3

Nej nu ska jag lägga mig här på soffan och bara vila en liten stund :) äckligt trött. haha
sen får jag hoppas pappa hämtar mig xD

puss på er!

vi ♥


21 år

idag fyller jag & min älskade caroline år :) nu är jag heeeela 21 år , och caro skulle ha blivit 20 :/ ♥
har inte gjort något särskilt idag, jobbat sen åkte jag till graven och tände ljus och så typ :)

Firade mig ordentligt i helgen :) i fredes blev det först kalas hemma. Sen drog jag & Linda till stan :) in på tapaz, sen kom uffe & david också dit. Sen gick vi till bara rock, sen drog vi hem o efterfesta hos uffe. På lördagen åkte jag hem och fixade mig , sen kom Kim och hämtade mig o skjutsade mig till Mia, så gjorde vi ve oss det sista, sen drog vi till Jennie & Alen på förfest :P mycket trevligt :) sen åkte vi till stan. sen drog jag & bobban hem till mig vid 3 tiden, haha men sen vid 6 - tiden kommer uffe & David o hämtar mig med taxi hemma hos mig xD så åkte vi hem till uffe, nog schysst jag är och lämnar lilla bobban hos mig? (a) , sen slockande jag typ DIRR vi satte på en film :P haha, sen låg vi bara och mös hela dagen :) tills hampe kom och hämtade oss. ♥

Jag börjar skolan på måndag gott folk, ojojoj ;) hahah. önska mig lycka till för det lär behövas xD

tack alla för alla gratulationer idag! :)



Lalala :)

igår blev det som så att jag & Linda slösade pengar som vanligt :P hahaha. köpte ett par skor eller två egentligen , men när jag kom hem bestämde jag mig för att lämna tillbaka dom ena xD typiskt mig! sen blev det en ny väska och en kalender så jag kan hålla reda på mig själv typ! HAHA.
efter det åkte jag bara hem och lämnade allting & åt lite, sen åkte jag hem till uffe , där han & david satt och drack (: jag kollade greys där :) sen deckade jag haha! hann se halva av den andra filmen dom startade xD sen fick uffe bära mig till sängen (y) service! hahahah..

har varit med uffe hela dagen idag, sen kom pappa och hämtade mig ikväll & så släppte vi av uffe hos anna :) nu sitter jag och glor VD och myser med massa gotttt! :)

imorgon blir det kalas för mig :D wiho! efter det blir det utgång med Linda & Mallan :) kanske även blir en tura med Rocky & sturk före utgång :) återstår och se vad klockan blir ;p hehehe.

Och lördag är det fest hos Alen & Jennie först :) sen utgång då med tillsammans med Mizon! :) ♥

Så ser framemot denna helgen som faen :) hihi. så himla skönt & vara ledig dessutom :)

puss på er!



I live for the weekend!

är det bara jag som sitter en Måndag och redan längtar tills det är helg ?! -.- well det gör jag iallafall :) ledig heeeela nästa helg så kan ju inte bli bättre? :)

nu är allt klart med skolan , nu väntar jag bara på vilken dag det blir, om det blir nu i november eller om det blir i januari :) jag hoppas på november faktiskt ;p fast egentligen spelar det väl ingen roll , haha.
Efter jag var och fixade det, så åkte jag hem och väntade på pappa. Sen var vi och åt på resaturang :) myspys. Sen åkte vi till farmor & farfar , farfar hade fått ny mobil så jag skulle hjälpa han. haha! xD

1 november redan, usch vad tiden går snabbt. om 7 dagar fyller jag 21. Jag älskar födelsedagar :) brukar få höra jag är barnslig. men vad bryr jag mig om det? det är mysigt att fylla år :) haha. Kmr nog aldrig växa ifrån att älska födelsedagar ;p heheheh! dock var det roligare förr att fylla år. Då hade jag Caro att dela mina födelsedagar med.. hennes födelsedag var också 8 november. Det var så mysigt. Vi spenderade alltid våra födelsedagar tillsammans. Först tårta hos henne, sen tårta hos mig ;P hahaha. ♥

puss på er.


RSS 2.0