ångeeeeeeeeeest o.O

Åehhh vilken ångest jag har.. Vill verkligen sätta i extensions igen, miss it! fast då denna gången INTE hos en privat-person, utan på catflash igen. Dom är skitbra! men det är så förbannat dyrt..det svider bland mina pengar i o med att jag håller på att spara till en viss sak! oooh..plus att mitt hår är så f*cking skadat och bara jobbigt och slitet och tråkigt! nej usch, vet inte vad jag ska göra :(  blööööh. ska iaf slinga det i veckan,  jag e så jobbig med mitt hår. Tröttnar så fort på allting. Är trött på det redan nu liksom och vet jag kmr tröttna på mina extensions och allt jobb som kmr till där lika fort.. affffff..

aja, nog bölat på mig nu! fått gjort ett skolarbete idag iallafall, goodgood. Nu ska jag städa åt pappa så han blir glad :) sen ska jag skölja ur min hårinpackning ( springer runt med en badmössa på huet, så seeeeexxii såå ) sen ska jah ut & gå med lilla Max, sen till centersyd och slösa lite pengar :) mihii.

Fick köpt en ny bikini + sandaler i fredags iaf.  idag är jag på jakt efter JEANS - har typ inga jeans.. har gått upp så mina favoriter är för småå + har spräckt 2 PAR jävla jeans :o nog kul

Ciao




söndag!

fyyy vad skönt det är att må bra idag & inte alls vara bakis! hahah som han som ligger i sängen bakom mig ;) mohahhah! han kom hem vinglandes vid 2-tiden inatt.. :) igår var jag bara på kalas hos farmor, sen hemma bara och tog det lugnt, skönt som fan faktiskt! i fredags blev det lite drickande med Emeliiiiee ;D längesen så det var kul! vi va hos möller sen drog dom ut, men jag,uffe,lillebror & sandra stannade och softade och kollade film o lite så :)

haha så kul : när baby skulle ta svarttaxi hem till mig i vallåkra, så ködre svarttaxin av vägen och fastnade i diket så dom satt där i en timme innan dom kom loss med hjälp av danny xD hahahah! lagom trött va han när han kom hem, decka på 2 sek.

sitter och glor lite repriser nu såhär en söndag :)

morsdag idag - i love u mammi ♥

onsdags-fylla

igår blev det käk på haket med uffe,david,riki & Anna. Sen drog vi hem till Riki och började dricka. Sen begav vi oss till michelle & Matte och fortsatte, sen kom även niklas,mats,möller & lillebror. här började jag bli liiiiiite fuller och gjorde typ väääärldens tabbe : när vi skulle vidare mot Max så kom uffe på han glömt sin jacka så skulle jag springa upp och hämta den, bara det att jag går in genm dörren EN VÅNING FÖR TIDIGT, står där och letar efter jackan bland alla andra, det sitter 3 killar i rummet, men jag kopplar inte ens, så den ena killen bara: Hej?
Jag: hej jag ska bara ha en jacka..
Killen: du e nog fel..
Jag: nej jag ska bara hämta jackan,
SEN kopplar jag och ursäktade mig vääääldigt snabbt & gick därifrån, HAHAHAHHAHAH.. Hur fan lyckas man?!!
undra vafan dom tänkte.. :$ hihi.
Jag & Baby drog hem vid 12 tiden igår, meeeegafull och ville egentligen inte hem, men idag e jag glad att han fick med mig hem :* hahhaha, jobbig jag är! lucky me han står ut med mig ♥♥
Spelade Twister igår, haha sjukt kul! :p

haft vääääärldens bråk med mamma idag, hon går mig verkligen på nerverna. Så nu e vi iaf ovänner-ovanligt? nej.. :/
Well nu ska jag hänga tvätt och slänga mig i duschen.. Sen ikväll blir det hem till Uffe för massa mys. Skolan imorgon - redovisning - i hate it! :( blöh!
Missade min tid idag till fotvården.. Så nu får jag vänta en hel jävla månad tills hon va ledig.. SUCK! trötta mig..

jaja nog tradat här!
ciao! :*



lalala..

waiting for my baby! sen blir det ner i stan - in på banken och fixa och trixa medans baby e på möte - sen mötas upp igen och tralla rundor i stan. Så ser min dag ut idag än så länge.

Ja, jag har ju varit i skolan hela förmiddagen förstås också (y) hehehehe. jag & TouriYa håller på med ett arbete, - Mehtab va inte där idag så extra mycket arbete till oss men hej o hå vad bra det blir :) ! haha.

sola ikväll, jaaadåå! välbehövligt xD


Puuuuuuuuuuuuussssssss!


call me a bitch - and i'll show you one..

Hejhopp :)

sitter och väntar på pappa, han kommer hem med burger king :} inte helt fel!
annars idag blir det bara pluggg, sen hem till baby och mysa. School tomorrow!

Igår var jag & uffe på bio. Vi såg den pirates of the caribbean i 3D :) den va skitbra, men den var inte så bra i 3D.. eller ja jag tyckte inte om det iaf, fattigt. glasögonen flimrade+det va suddigt ibland osv. Men själva filmen va awesome! dock e det lång tid att sitta still ont i benen osv hade jag sen vill jag lova! Efter bion cyklade vi hem till Möller , där Lillebror-David-Niklas också var :) va där en liten stund sen drog alla vidare till Max :) sen blev det twister, hahah verkligen svinkul att glo på :p sen cyklade jag och babe hem, vi skulle upp tidigt båda två ju. Jag tog tåget halv 6 imorse för att jag skulle hämta hem Masse.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite :)

puss på er.

Loveyou Uffe ♥




min värld gick iallafall under.


mys

dagen började med att jag vaknar utav att älskling kastar kuddar på Max för att Max gnyr och skäller på olika ljud :p hahahhaha, ganska kul ändån. Max hoppade bara upp till mig och kröp under täcket också mös vi en stund i sängen innan jag drog till skolan.  after school hämtade jag Max sen åkte vi hem. Jag & pappa drog och handlade möbler på ikea och farfar fick vara hundvakt - vilket gick sådär för max fick panik när jag drog och rymde hela vägen hem till oss, hahaha.. suck!

Nu har jag och Linda nya grejjer till rummet och ligger och myyyyser :) hehehe. Sova tidigt blir det, helt slut.

Godnatt.



16 maj

asssåååå vilken jävla cp-dag. allt kan dra åt helvete! jag är fucking trött och jag vill sova. japp rent ut sagt så är allt åt helvete :) pusspådet.

Denna helgen såg ut som såhär:
Fredag: var bara hemma och tog det lugnt med min lillasyster :) <3 eller ja jag va inom stan en runda med uffe och träfade viktor o handlade godis o lite så. Sen hem och så bädda jag & Linda ner oss i soffan. ♥
Lördag: en väääldigt stressad dag, åkte och lämnade max hemma hos Tina. Sen hem igen och så fixade vi oss snabbt o så, sen åkte vi och förfesta på råå camping. Sedan drog vi till Festen för Jim & Tony :) träffade alla gamla barndoms-kompisar man inte träffat på flera år och sånt, det var verkligen svinkul! mot natte-tid drog jag mig ner i stan och mötte upp Bekkis ;) så drog vi på efterfest tillsammans med Tony & Ola. Malin var också där :) kul kul.
Söndag: drog vi alla och grillade på adolfsberg :) japp så sen på söndagkväll åkte jag hem :p det var i stort sett det hela era nyfikna jävlar ;) hihi.

bilder och sånt finns på fb - pallar ej lägga upp här. inte alls på humör! -.-
men bjuder på en bild på oss bara för vi är så snygga :) hihi jag älskar dig Linda ♥



smärta

tillägnar min fina vän Tess detta inlägget.

Det är sjukt att något sånt händer, jag vet precis känslan när jag var i samma sits för några år sen. Går inte att beskriva. Inga ord hjälper överhuvudtaget. Det finns ingenting som kan lindra smärtan. smärtan går aldrig över , man lär sig själv att leva med den bara.. men det tar oehört lång tid, man ligger på botten och allt man hör är "det kommer bli bra osv.."  visst alla menar väl , men att vara i den situationen där hela världen rasat och höra på att det kommer bli bra osv, man vill bara be hela världen dra långt åt helvete! det finns ingenting som kan göra det bra - ever!

Världen är grym, ingen borde behöva gå igenom det här! :(

Tess, du vet vart jag finns om det skulle vara något. Vad som helst - När som helst! ♥ 
tänker på dig, och alla er andra som saknar.
Jag önskar jag kunde göra något, känner mig så hjälplös..

Keep up the strenght! ♥ 


14 maj

Tja !

idag är det partyyyy på schemat! :D ska fira Jim som fyller 30 år :) inte lugnt! sen inatt blir det hem till baby och sussa! 

Skål! :*



..

Gillar inte den här stickande nervösa oroliga känslan av att något är helt åt skogen fel..

fredagen den 13e!

japp så idag håller jag mig hemma! hahahah
Nej men det blir lugnt ikväll :) blir stan en sväng snart men sen hem igen, och mysa med systeryster <3
nu ska jag snart kränga burger king som pappa kommer hem med :p mums. Sen fixa mig lite :)
ni får ha en trevlig fredag iallafall ;) 

ciao.


12 maj

Tjaa!

Denna dagen har spenderats med Ulrika :) hon kom til mig imorse så käkade vi frukost och mös med bullar och sånt :) Sen hängde vi upp min tvätt, sen drog vi till biltema + biblioteket, sedan hem till henne och pluggade röven av oss! haha :p sen skjutsade hon mig till baby, så cyklade han & jag en runda, träffade jim så va vi 3 ute och cyklade :) sen drog jag och solade och nu ska vi krypa ner och kolla film.  imorgon är det fredag , det blir lugnt - måste va pigg till lördag :p haha! kanske blir en sväng till skolan och plugga med viktor imorgon förmiddag. får se om jag orkar :)

puss på er.

11 maj

Hola!

Nyss gjort klart 3 arbeten i psykologin! känner mig oerhört duktig nu, och duktigt trött haha.. nu ska jag bädda rent i min säng sen ska jag och Max krypa ner, snackat med pappa nu ang han så han får bo här :) mihii, söte. imorgon blir det ännu mer plugg för min del. wohoo vad kul !

Godnattttt!

Me 'n sis - loooong time agoo hahah ♥

10 maj

Helgen som var har varit helt okej :) i lördags blev det fest först hos silvio, sen på viskängen sedan hos möller, sen hamnade jag och baby hos silvio igen under natten innan vi begav oss hem och nannade hemma hos honom. söndagen kände jag mig mer död än levande, så låg bara i sängen heeeeela dagen exakt, va uppe och åt lite då o då bara xD haha..

Sen igår va jag med uffe hela dagen, först gick vi en långrunda i jordbodalen med max, sen gick vi hem och packa med oss vatten och lite annat, sen cyklade vi till råå-strand med max också, satt där och mös, jag badade fötterna för att max skulle få badat lite :) svinkallt verkligen! hahaha.. När vi kom hem på kvällen låg max död efter all den motionen ;) hihiii. så la jag och baby oss och kollade film bara,  underbar dag ♥

Nu är klockan 06.20 och jag undrar vadfan jag gör vaken ?!
Kan verkligen aldrig somna om när han sticker till jobb kl 6.. haha jobbigt läge, så nu sitter jag här och väntar på att kl ska bli 9 så ska jag ner i stan och träffa min lärare.. efter det ska jag hem och hämta min dator och lite annat, sen hem till lilla ulrika och plugga tillsammans med henne :)
Fucking skola, hatar den! helt fucked up.. har aldrig varit med om ngt sämre, lärararna pratar inte med varandra , så i en kurs som jag är GODKÄND i påstår min mentor jag INTE är det och har sagt det till fucking CSN, medans läraren som jag HAR i själva ämnet har sagt till mig flera ggr att jag är godkänd sen länge, och inte har den kursen efter mig. GÅ & DÖÖÖÖ. så jääävla sur är jag.
det bara fuckar alla mina planer nu att jag inte får pengar denna månaden troligtvis.. är så jävla sne så det finns inte :(  drf ska jag ner och skälla lite på han nu kl 9 och reda upp allting!

bjuder på några bilder sen vår dag igår ! ♥

Max

Max & Baby cyklar , hahaha sjukt kul när Max itne gör som uffe vill ;)

MYS !

Jag Älskar Dig ♥

Söte.

that's all folks!

Ciao.

Max!

yes det är som så att jag kanske ska få ha hand om en liten hund. Hon som äger han kan tyvärr ej ha han kvar, så jag tänkte ta honom, Max heter han :) ska bara tala om det för min pappa.. jag hoppas verkligen!

Bara det fungerar med han, med pappas hund Vicky och våra 2 katter :p hehe!


ändrade planer igeeeeen ;D

haha, jävla velande på mig alltså. Det blev ingen utgång igår för min del! jag va hemma och sov kl kvart över 1 :) sköööönt. Sparade mig till idag istället ;) så idag får det bli partyyy!
igår blev det först grillning o sånt i jordbo-dalen med massa folk :) sen blev det hemgång bara! haha,

ikväll är det Linda som är låst till att passa djuren , så ikväll är det all-in för min del! mohahah

först ska jag käka hos farmor nu kl 4 sen dirr iväg till uffe! Träffa Bekkis ikv också! :) woop woop!
Ojjj vad han stressar mig, nog bäst jag slänger mig i dushen och plockar fram kläder fick inte dryga idag ;) hhahaha.

puss på er och ha en trevlig lördag för det ska jag ha!


change of plans!

ähhh skjuts hem fixad inatt så det blir en sväng ut med mina fiiiiina flickor :D ♥! och min fina pojkvän ska jag släpa med mig , fastän han ska upp kl 6 ;) mwah! fast det blir ju ändå hyfsat lugnt :)

Viktor ringde idag, ska faktiskt träffa han en runda ikväll också :) long time no see!


6 maj

Hellooo.
Som sagt så var vi ju på fin middag igårkväll :p haha! faktiskt helt okej, mycket skrattande blev det iallafall, och massa mat fick vi serverat hela tiden! jag & Linda satt med Armen och Zaven, det hela varade i 3 timmar, sjukt trötta var vi när vi kom hem. Så kollade lite BB med pappa sen somnade jag.

idag är det fredag, jag & Linda är husvakter denna helgen, så vi delade upp dagarna att ta hand om djuren.. såklart fick jag fredagen.. suck! ikväll vill Bekkis & Tess att jag ska hänga med ut juuuu.. ganska sugen, men jobbigt att behöva ta sig till vallåkra o sånt på natten, så får se hur jag gör! om jag sparar det tills imorgon istället eller något.


Bonell middag

igårkväll efter vi solat, blev det en sväng till Möller där david & riki också va, så kollade vi ishockey -.-  dom drack lite öl, sen blev det lite tv-spel haha skitkul. Sen cykla jag och baby hem :)
imorse stack baby till jobb redan kl halv 6 och jag kämpade med att somna om, var hur pigg som helst! -.-
men efter många om och men lyckades jag.

Nu är jag hemma, ska plocka fram kläder och slänga mig i duschen, ikväll är det Bonell middag på hotell öresund i landskrona, ett måste att vara fin-klädd sa min syster -.- ! 3 långa timmar på en fin middag med henne och malin, wuhoo, vi får väl se hur det slutar xD

Puss på er!

saknar mitt hjärta, så tomt utan henne.

På vift i stan med Josefin :)

åkte in till stan i förmiddags och mötte upp Josse :) hihi, sen gick vi till UM och sedan i affärer, för jag skulle hitta min kjol, tror ni den fanns? nejdå, så jag kom hem med lite annat smått o gott istället :)  en tröja - ett par leggings - underkläder, haha. Så nu är jag väldigt fattig! och det är en evighet tills den 25e, starkt jobbat Cindy!
Så nu när jag kom hem klickade jag hem kjolen från internet istället :)

och fyfan vilket väder det är , även om det är typ sol är det typ 100 grader kallt :o !

Nu väntar jag på att uffe ska sluta, sen ska jag åka in till han. Sen ikväll drar vi och solar, eller han får hålla sällskap och jag sola ;) haha! 

See Ya!


im actually not funny, im just really mean & people think im jokin'

wallaaaa idag har det inte hänt ett skit, tvätt & lite så , hann även med en runda i stan med lillasyster - krängde på donken - solade ( lr Linda solade inte jag )  - bokade tid på mettes till mina fossingar :) fick ju presentkort av farmor i julklapp till fotvård, massage och massa sånt trams, asgött!

imorgon  ska jag upp tiiiiidigt, dra mig in till helsingborg och fixa med lite saker, sen ska jag träffa Ulle-Gulle på kvällis :) ♥ längesen. Hon ska hjälpa mig med lite skolarbete (y) sen ska jag tvinga med henne till solariumet också när vi tar paus i pluggandet ;) haha.

Min pojkvän börjar jobba imorgon GOOD FOR HIM ( and me? ) ;D haha! ♥
oh han kom hem med 2 bio-biljetter igååår, YEY! han ville sälja dom till ngn men ICKE han ska på bio med mig! har inte bestämt mig om vi ska se den nya fast and the furious, eller om vi ska vänta till pirates of the caribean! hmmm...

Nu ska jag sussa med min söta kise Gösta :) hahaha.

Natti !


3 maj



denna ska snart infinna sig i min garderob!

valborg

i lördags firade vi valborg hemma hos michelle & matte, dock stack dom ut senare så jag och uffe drog till Max och feta i oss massa mat , sen till plantan hem till Mimmi & Micke, fast vi va där kanske en kvart eller något , sen drog vi hem och nanna istället :) sen dagen efter hann jag inte mer än att vakna förrän uffe drog ner mig i stan med han,riki och david för att kolla på ngt trams där , men vi såg ingenting , gick istället runt och softade osv överallt & ingenstans xD sen mötte vi Emil & Jonte också så käkade vi , sen hamnade vi i jordbo-dalen och tände en brasa och satt där hela kvällen, mycket mysigt och trevligt faktiskt :)




Haha pojkarna fick ju skaffa massa ved ;)  hahahahah, senare kom dom med massa "träd" hur stora och långa pinnar som helst -.- 
aja mycket trevlig kväll, med massa skratt :) hihi



RSS 2.0