tråååååk!

fifan vad segt detta är! sitter på ungvision o gör absolut ingenting vettigt..
Väntar på att jossebabe ska komma o rädda mig o ta mig härifrån, smiter härifrån lite tidigare skadar inte ;D haha. sen hämtar michelle oss så blir det en sväng till Landskrona o billeberga o sedan Centersyd! :) tycker hon ska snabba sig med att göra sig klar xD haha.

Igårkväll lekte jag med michelle, åkte hem till anna o jonas oh guuuud vad söt deras hund är! åh vad jag också vill ha en siberian husky, ( stavning? )  .. velat ha en sån så länge. någon gång i framtiden ska jag köpa mig en sån! :D höhö
Men nu har jag mitt lilla hjärta Tessi <3 hon är ändån finast!

Nej nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting -.-  skitdrygt.

ikväll är det väl tvättning och städning som står på schemat bara ;(  suck.


och vad händer på Valborg ?!


puuuuss

Jaha,jaha?

usch vad jag försov mig i morse. & till råga på allt, så när jag skulle börja cykla ner till bussen, så upptäcker jag att  cykel-jävlen har punka !! kan det börja bättre ?! haha, fick snabbt ringa farmor o hon kom som ett skott o hämtade mig o skjutsa mig iallafall, så blev bara sådär 2 timmar sen till ungvision o när jag kommer dit så upptäcker jag att min mobil är hemma! fyfan vad knas det kändes utan sin mobil :|  usch usch. aja, dagen kan ju bara inte bli bättre ellerhur? xD
men men

Sen nu har jag nyss kommit hem från ättekulla, har varit o kollat på när Filip tränat fotboll :) stått ute o kollat i 1,5 timme och fifan vad jag fryser nu. Men lagade cyklen iallafall ;D höhö.Så snart ska jag hoppa in i duschen o bädda ner mig framför DH o bara MÅÅÅÅ!
så skönt så :)




stänger av


Puss på er :*



:(

underbar helg. Va med Jossebabe i fredes iallafall! <3  sedan har jag bara MÅTT lördag o söndag :)
Men tyvärr så blev det ju söndag och allting fick sig ett raskt uppvaknande. Söndag, tillbaka till verkligheten!

säger bara tack alla! ni vet vilka ni är.



C <3


PussPuss!

...

Fyfan för allt :)

igår blev det att jag åkte hem till Josse o va med henne & jonte, sjukt kul. Massa skrattande blev det. Det behövdes verkligen! <3 sen hem & bara softade , kollade greys anatomy o lite så :)

idag skulle jag egentligen lekt med Jossebabe<3 , men istället blev det att ta itu med en massa. Lite blandande käsnlor när det gäller det egentligen.. men men vi får väl se. Det var ju iallafall inte en dag för tidigt. Annars har det bara blivit en massa tvättande idag ;p blöh. känns som om tvätthögen aldrig krymper. & för övrigt så har min data rasat! :@  klockrent va ändån att jag tog ett test på facebook om vad som hände ikväll o fick svaret "din data går sönder o du tar livet av dig"   hahahahah sjukt kul. Verkligen tajmat xD!

Fredag imorgon, ingen aning om vad som händer faktiskt, en del av mig vill bara ta det lugnt. & en annan vill iallafall dricka dricka några öl! haha beslutsångest till max. Ska iallafall va med Jossebabe tror jag :) så får se om det blir några öl för oss eller vad det blir :) <3

En vän som dig Josefin Cedergren borde alla ha! <3

Nej nu ska jag gå & klä mig. Michelle kommer snart....

see ya.

Hur ska jag få dig att förstå,
att när jag är ledsen vill jag hålla din hand.
Jag vill va i din famn,
det är enda platsen där jag vill vara.
det får mig att känna mig trygg o säker,
& för varje gång vill jag det bara mer.
Men fortfarande är där saker jag inte berättar,
som hur jag känner när du är långt från mig.
det är orsaken till varför jag går till attack
För jag är rädd att du inte lär komma tillbaka till mig.
Jag antar att jag är rädd att låta dig se,
hur mkt du egentligen betyder för mig.
För du kan hur lätt som helst krossa mitt hjärta,
krossa det bit för bit.
Men jag hoppas att du aldrig får en orsak till det,
jag ska göra mitt bästa för att behandla dig rätt & ge dig allt jag kan.
& även om jag ibland agerar väldigt dumt,
är bara för att mista dig skulle göra mig så sjukt ledsen.
detta är mitt sätt att säga hur jag känner,
ta det för vad det är , för det är på riktigt..


true friendship never ends. <3





" payback is a bitch and so am I "

snäll eller dum..Ja jag vet faktiskt inte vilket av det som överväger mest nu egentligen. Vill jag så kan jag ge igen med dubbla mynt tillbaka genom att berätta en sak, som lär förstöra för den/dom antagligen..
Jag är inte den som är den. & trodde du kände mig bättre än så att gå bakom ryggen på mig.. :)
Jag vet iallafall att det är DU min lille vän som förlorar på det. inte jag. det fanns en tid då jag brydde mig..
Får se vad jag beslutar mig för att göra :) känner jag mig själv rätt så blir det väl ****
sviker man mitt förtroende kan man inte räkna med att jag ska hålla mig iheller.


However det är Onsdag och jag är så gott som frisk! :D skönt som fan. Men stannade hemma från ungvision idag med, mitt huvud orkade inte riktigt med det imorse xD idag är det tvättning och städning på schemat :) sen även åka in till stan o sola. Kanske även fika med Sanna. JAA ni hörde rätt fika. Jag har ALDRIG suttit o fikat med ngn på så sätt i hela mitt liv hahaha. aja, ngn gång ska väl va den första xD! men får se hur det blir med det, i detta vädret har jag knappt lust med någonting. Sen är det så mycket som ligger o trycker också , så har tappat lusten helt för att socialisera mig. Ska iaf kolla på lägenhet så småningom, fick mejl om det idag. Så vi får väl se..
Nej nu ska jag gå & ta itu med tvätten!

see ya!

& du? jag är inte den dumma idiot du verkar tro jag är. Jag är varken blind eller dum.




...

"Personen som behöver en andra chans var inte värd den första."
Har gått och sugit lite på den hela dagen. Den är bra, den är rätt. Nu får man ju givetvis ta och tänka på att man kan se det ur lite olika perspektiv. "Alla" förtjänar ju oftast en andra chans, men någon som krossar en totalt är verkligen inte värd någon andra chans. En människa som får en att känna sig otillräcklig, mindre värd och osäker på sig själv ska verkligen inte ha någon andra chans.

Jag blir arg när jag tänker på att jag själv lyckades hamna i en sådan situation, mest för att jag var så blåögd att jag inte upptäckte vad personen gjorde med mig. Jag vill bara ruska om alla andra människor som är med om samma sak, men som ser förbi det. Misstag gör alla, men jag vill att fler ska inse hur mycket värda de är! Det där snacket "... men egentligen är han/hon ju hur fin som helst." VADÅ EGENTLIGEN? Är det ett skämt eller? Egentligen räknas inte! Jag blir irriterad bara jag tänker på det. However, jag blir irriterad när någon behandlar en haffsigt, får en att känna sig oduglig och otillräcklig, indirekt eller direkt. Man hör folk runtomkring säga: "Strunta i honom/henne, han/hon är inte värd dig, han vet inte vad han vill och han förstår inte vad han går miste om". Man försöker ta in det, håller med dem till viss del samtidigt som man försöker överbevisa dem om att han/hon egentligen inte är så dålig, hur fin han/hon är. Samtidigt försöker man ruska om honom, "HALLÅ! VAD HÅLLER DU PÅ MED? Du säger ju en sak, men gör en annan!" Det slutar med att man vill bevisa för honom själv hur fin han egentligen är. Det är här jag har insett hur fel allt låter. Att bevisa för honom/henne själv och alla andra hur bra han/hon egentligen är. Tsss! Vilket skämt!!!!! Det är inte jag som ska bevisa någonting! Det är han som ska bevisa, eller rättare sagt visa för mig och för alla andra hur bra han/hon verkligen är.

Det tog ju ett litet tag för mig att bli varse om allt detta, jag trodde att "det är såhär det är, det bara är så". Jag tänkte att "det är inte lätt alltid, det är tufft, livet är tufft".

Efter regn kommer solsken





Gaaalet!

underbart väder! synd man är sängliggande med feber o mega-förkyld o hela kalaset! :(  blööh.
Ska snart hem till farmor o farfar o äta middag :) mums!
Sen annars idag ska jag bara ligga o tycka synd om mig själv ;P Men antar jag få skylla mig själv som promenarade så bart ifrån fredriksdal till Knutpunkten i fredesnatt xD haha.
I fredes, fick jag verkligen upp ögonen för hur falska människor kan vara, och nu bryr jag mig inte mer. Är inte hur förlåtande som helst :) det var droppen. Som tur va har jag jossebabe hon sviker inte iallafall, så åkte hem till henne, megaledsen o megaarg, så ringde o väckte jim vid 5 tiden o sa han inte hade något val än att dricka öl med mig xD haha. Han som itne skulle dricka egentligen ;) hahah! gick bra? Well han kom till råå, så gick vi en runda på råå-strand o drack öl o jag beklaga mig lite! o försökte hitta ngn fest, så stack vi hem till han o mötte upp cliff så drack vi lite o sånt, sen begav vi oss till stan igen, ner till dickens träffade Emmylinn där också, efter Dickens stack vi till fredriksdal :) Emmylinn följde också med. sen efterfesta vi där en stund innan vi drog till miatorp o mötte upp dom andra där :) hade verkligen skitkul!
lördagen blev det kalas, kändes sådär kul efter fredagsnatten haha. Men men!
Efter det, orkade jag inte göra ett skit mådde inte alls bra xD så jag gick hem o sov :)
och vaknar idag megasjuk med feber o mår kass idag igen! :@
iallafall, så ryktas det att det blir sthlm så småningom :D yey! har aldrig varit där så ska hänga med Jim antagligen till någon där :) vet dock inte vilken helg det blir. antagligen ska jag flyga då för första gången också, så spännande xD hahaha! Sen kanske det blir malmö på fredag med tessie :) höhö. inte riktigt säkert ännu men vi får väl se.


Linda har köpt en megasöt dräkt , i loooove it! så den får hon inte ha ifred ;) <3


den där längtan..

Underbart väder idag ! har varit ute hela dagen & gått :) cyklade hem till mamma o hämtade bebis, sen va vi ute o gick, riktigt skönt. Skönt o rensa tankarna lite :) Sen gick vi hem till farmor & farfar o drack kaffe o fika :)
Sen hem igen! babblat med Jossebabe i hundra år i telefon idag också haha, det ska va vi till det ;D <3
Skippade ungvision idag, hade ingen lust, känner bara att jag är så trött på allting.
Jag har en sån längtan att träffa på dig någonstans! höhö ;)

menmen, nu ska jag snart gå in till pappa igen o åka o hämta pizza som vi ska kränga framför greys anatomy :)
Sen ska jag bara mååå o feta mig med godis framför tvn/datorn :) mums!


I force my eyes to open wide
God you made me cold inside

love it !

Blev inget ölande idag :) har istället varit med michelle, snackat ut en massa o sånt! åkte till råå o krängde pizza o snacka lite skit, sen hämtade vi riki o matte o körde runt lite med dom bara. & jaa sen körde vi runt lite till xD haha. Sen hem till mig o softa :) ,
silvio kommer antagligen snart en liten runda bara, ska försöka förklara vägen till vart jag bor i vallåkra sen, heja mig! haha
Är riktigt värdelös på att förklara väg -.-

hahahah fick reda på en massa idag också! vet fan inte om jag ska skratta eller gråta! hahahah
jag ska inte vara sämre ;) ;) ;)
pusspådet.

ѕєє, i ιiкє, i wαηт, i gєт!





MMMMMmmm vad jag ska gå & sova gott nu :) upp tidigt imorgon, har en massa att fixa osv. blöh !







;D

Nog lönt att man åkte till ungvision idag då ?! först försvoer jag mig så jag får springa upp ur sängen o stressa sönder för o hinna cykla ner till bussen! , kmr dit så funkar inte nätet så sitter man bara o väntar i drygt en halvtimme SEN kommer dom & säger vi får åka hem. bah! då hade jag hellre kunnat ligga hemma o dra mig i sängen istället! Men fyy vad härligt väder :) suttit ute på altanen o softat sen jag kom hem. härligt :)
Nu har jag precis gjort mat o ska kolla på sjunde himlen ;P sen i eftermiddag åka o träffa silvio bara vad jag vet.
Hade inte suttit helt fel med lite öl idag i det fina vädret, någon som e sugen? :)




what to do , what to do xD

Jag har levt i en lögn way too long, nu får det vara nog ;)



Nu kunde jag inte bry mig mindre :D nu kör jag mitt eget race. trött på er allihopa! hahaha


Tack & hej från mig säger jag nu !!
:*






Söndag *

Ojj vad längesen jag skrev xD haha
Har bara inte blivit så :) Nu har vi iallafall flyttat o grejer, har dock inget internet, men springer in till min kusin o snor datorn ibland ;D haha. Fast har fått låna deras mobilabredband nu när dom är hemma o inte behöver det, så de e ju bra iallafall :) höhö
Jaha måste iallafall säga Grattis till Michelle som fick körkort i fredes :D <3
så i fredes lagade jag o Linda tacos o bjöd hit farmor o farfar o sånt sen åkte vi mest runt o va lite taxi :) sen åkte jag o minni en liten runda till dalhem, men sen hem till Minni igen likafort typ :) igår drack vi lite hos möller , sen promenerade jag en bra jävla bit på väg hem, men ångra mig o gick tillbaka heeeeeeela vägen o lånade michelles mobil o ringde pappa istället ;D haha palla mig då. Sjukt härligt väder idag, så det blir nog att åka ner till pizzerian o käka, blev sjukt sugen på hamburgertallrik :S haha. sen hem o hämta min hund hos mamma sen ut o gå :) så jävla skönt. Behöver rensa tankarna lite :) höhö
Kanske michelle skulle komma en runda ikväll också, annars blir det väl bara att slöa sen resten av kvällen :)


Puuuuuuss

RSS 2.0