;)

Go ahead and look , yeah I know he's fine
Try to run up, but he's already mine.
When he looks at you he laughs in your face.
Silly hoes you should know you can never take my place.
Go ahead and flaunt and drop it like its hot.
No matter what you do, he'll forget me not.
Don't try to be sneaky and keep it on the low.
You should already know - to him you just another hoe..



Cindy = städerska? ^.-

hej o hå.. Har varit flitig och städat heeeela dagen hos farmor & farfar (y) ett jääävla jobb då dom har renoverat undervåningen, så jävla massa damm o skit överallt! helt slut nu, och är ändå inte färdig ska dit imorgon och göra det sista rycket.. wuhoo! -.-  sen har jag även ett annat städjobb på G, flyttstädning. goa pengar iallafall, håller ju på att spara som fan nu. Till vad är min/vår lilla hemlighet ;) hihi! men jag läääääängtar så förbaskat. haha.Nu ikväll ska jag försöka få ett arbete klart, så jag e färdig med en kurs. Sen är det DH ikväll, sen sova tidigt så jag kommer upp imorgon. Hade det inte varit så kallt hade jag velat ut & gå en långpromenad. Älskar att vara ute & gå, dock ska man ha hund med sig, annars suger det :P haha.. ska börja träna nu, eftersom jag har så svårt för att gå upp i vikt.. Så för att få större rumpa + lår, så har jag fått tipset att börja träna. så nu jääävlar! xD va ett tag sen jag rörde på mig , hahaha.. Baby ska banne mig inte få slippa undan nejnej han ska börja med mig ;) mohaha. Nej nu ska jag ta ett ryck här hemma och slita mig från datorn!

If a bitch ever steals my man, there's no better revenge than letting her keep him.
Real men can't be stolen unless he wants to.

Ciao!


My baby! ♥


Vicky :)


Tessi ♥



mums.

inget klår farmors mat! hehehe. Proppmätt, sen gick jag och vicky en långrunda. Nu drar jag och mammi o handlar o sen steka lite i solariumet (y) .. imorgon blir det jobb hos farmor, tvätta alla hennes fönster YEY! haha -.- det är enda nackdelen med att hälsa på där , man får alltid en massa jobb ?! hahah <3

BYE!

Fint med Farmor som granne ;D

yes det är det! nyss åkt hem från uffe o är megahungrig , bara till att slå en pling till farmor o fråga vad dom ska äta idag ;D haha! så nu ska jag snart bege mig över dit och äta GOTT :D
Helgen som var så blev det ju utgång i fredags med Tess ;) Först förfest hemma hos uffe, med han och Riki. Hämtade tess på ramlösa vid halv 9 tiden. Sen kom Tony och hämtade oss vid 12 tiden o körde oss ner till Lila och sedan blev det tempel ;D naaaaaaaajs. staplade in vid halv 6 tiden och väckte uffe xD höhö. Lördagen va mindre rolig, va en runda i skogen med uffe o riki typ o gick. Sen hem o vilade lite ;D men orkade inte göra något speciellt, så jag stannade kvar hemma hos uffe när han stack på fest. söndagen spenderade vi i sängen med massa godis och film :) mys. Idag blir det plugg som gäller.. :/ 

bye.

FREEEEEEEEDAG!

yes då var det fredag, har varit på väla med älskling, hittade inte ett skit ;o tråkigt tråkigt. Ikväll blir det utgång med Tess :)

Torsdag.

sjukligt trött idag med! vad är det med mig ?! skönt o va ledig idag iallafall :) inte gjort så mycket, legat och glott film tills Linda kom hem, då gick vi en runda med vicky :) ska fixa med tvätten nu , sen ikväll ska jag hem till baby, imorgon blir det skolan 9-halv 12 sen möter baby mig vid skolan, så ska vi softa i stan tills han ska på möte, sen väla o slösa lite pengar ;) hihi. Vet inte riktigt vad som händer ännu, kanske det blir malmö denna helgen eller blir det till nästa helg med tessie och några andra från ludvika :) får se när det blir. Annars no plans for the weekend xD nej nu ska jag läsa lite till mitt prov imorgon :)

byebye!

Helt slut!

OJ vad trött jag var imorse, Josse det håller inte att hålla mig vaken så sent när jag ska upp tidigt! haha.. Men jag tvingade mig upp till slut och åkte in på skolan och gjorde mitt prov, så jag blev godkänd i två arbeten! (y) efter provet satt jag och pratade lite med minni & sofie en stund innan jag drog och solade på miatorp :) Efetr solningen drog jag hem till ulrika så körde vi till Emelie. Så gick vi till jordbo dalen med Lilla Jordan och matade några tråkiga mätta ankor som inte åt bröd ?! haha. Lekte lite på lekplatsen, hängde knäveck och gungade o lite så, hihi. Sen promenerade vi ner till stan därifrån, snackade lite skit o lite så :) hur skönt som helst. sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska snart börja städa och tvätta :) ikväll blir det bara massa plugg fram tills det är greys anatomy! :D Ledig imorgon igen. sen är det fredag ;D wuhoo! Nej nu ska jag slänga in en tvätt och faktiskt vila lite på soffan, tar på krafterna att leka på lekplatsen ;) hahaha.

Ciao!

Jag & Josefin för något/några år sen? :P

15/3 - 11

Hemma ikväll faktiskt ;p pappa kom och hämtade mig innan ikväll så körde vi och handla massa gott. Så nu ska jag bädda rent i sängen och sen på med pyjamas och feta mig framför DH som börjar ikväll igen ;D yey!
Helgen som var , har varit helt okej :) imorgon skulle jag egentligen till skolan, men tror inte det blir så. Utan tänkte stanna hemma och RÅPLUGGA istället !!  ska fan i mig komma ifatt nu :) har bestämt mig att nu jääävlar får det bli skärpning, och sån tur jag har som har världens goaste vänner som ställer upp och hjälper mig :D hihi ♥

Godnatt !


myspys

igår träffade jag Bekkis i stan, snackade lite skit. slösade lite pengar -.- yes så nu har jagg löshår igen, ångest redan hahha.. sen åkte jag hem till baby och mös innan jag tog tåget till klippan hem till Tess! vi satt och snackade lite och sen gick vi o käka på en restaurang, myspys! fick hem hela packningen igen iaf sen förra helgens bravader xD sen ett par timmar senare än tänkt åkte jag tillbaks till Hbg och solade. Träffade världens mest jobbiga människa (y) yey.. sen hem till uffe igen o mös :)

idag är de fredag så ska hem och hämta kläder och sen får vi se vart kvällen bär oss ;) höpphöpp.

BYE!

To cold for you to keep her, To hot for you to leave her!

Feel the adrenaline moving under my skin,
It's an addiction such an eruption.
Sound is my remedy, feeding me energy,
Music is all I need.
Baby I just wanna dance, and I dont really care.

woopwopp idag blev det skolan en sväng ;) blev dock inte långvarig där. HEHE, sen åkte jag hem och hem till farmor&farfar och käkade och så :) myspys. Idag ska jag sova hemma, längesen nu haha. Denna veckan har inte blivit något vettigt gjort alls xD igår låg jag i sängen och kved hela dagen hade en jäääääävla mensvärk, så det blev inget klippan för min del xD tar det imorgon istället ;p Kanske ta tag i lite med pluggandet idag? mjaa jag får se :) imorgon blir det stan med Bekkah, inom bibblan o lite så. Måste låna böcker for school -.-  sen kanske slösa pengar på en hårförlängning? hm, beslutsångest därja xD för övrigt så har jag inte särskilt intressant liv just nu hahah.. Men I'm happyyyy :) . Vill komma ifatt med skolan nu bara så jag kan ta mig timmar att jobba så det blir mer pengar (y) .. Känner att jag inte tar på mig ngt jobb medans jag ligger så efter, blir för mycket. Som tur är har jag världens goaste vänner som hjälper mig komma ifatt lite. wääääh, nej nu har jag inte mycket mer vettigt och säga här inte. Slängde iväg min gamla dator till min morbror så snart får jag tillbaka alla mina gamla bilder, yey!

nickelback - burn it to the ground! ♥ yeeah!



Kärlek.

mmmm, massssa kärlek till min fina pojkvän som ligger och sover så sött bakom mig! ♥ jag älskar dig.

det är skönt att inte vara bakis idag iallafall :) I Fredags blev det fest med tjejerna, mötte upp Bekkah på ramlösa tog tåget till klippan mot Tessie, Jojo kom också. Sen även Tilda, satt där och drack o jag och tess försökte göra ve oss xD hahah. sen Kom fredrik och hämtade oss så drog vi hem till han, sen vid 1-2 tiden drog vi till stan, crom först sen Lila. Sen försökte Tess få med mig till kvidinge på efterfest, men nja jag stannade i Hbg och drog på efterfest hos chrille istället. :) sen gick jag & uffe & riki hem till riki på morgonen xD höhö senare drog jag o baby hem och hela lördagen blev det bara softande.
Tack för Fredagen tjejer, det var awesome! ♥
bilder kommer

puss på er!

Massa Plugg :)

Oj vad jag har fått gjort en massa plugg nu , känner mig så stolt över mig själv. Det går så mycket enklare nu när jag kommit in i det hela! idag var jag på vårdcentralen lämnade prover, dock ska jag dit imorgon igen. mindre kul. Får se om jag orkar pallra mig hela vägen dit igen, ska även hinna med att dra hem till Mia en dag i veckan och Ulrika, sen hinna ta en shopping runda med Rebekah imorgon eller på fredag, har fullt upp.. haha. Blev ju ingen penicillin , så på fredag kör jag o my girls på en rejäl utgång för en gångs skull ;) jag, tess och Bekkah! ♥
Nu är baby iväg och fixar sina ärenden i stan, så jag ska passa på att åka hem till farmor&farfar och äta god middag, hihi :) även hinna måla lite hemma hos dom kanske. Får se vad jag orkar :)

mmmm, såg nyss på reklamen att snart börjar DH igen xD + Greys anatomy! yeee.

btw, så hatar jag dig. Håll dig borta från mig :) Gå&Dö eller något.

Ska pysa, hörs senare eller något!
puss på er!



ONT

Idag drog jag mig till skolan igen, medans baby låg kvar hemma och sov. gottegris är han..
tom när jag kom hem vid halv 6 tiden hade han fortf ej gått upp ;o haha.. då hade jag hunnit med att hälsa på både farmor&farfar OCH mamma :) Sen lagade pappa god middag till oss: kyckling,ris och currysås, MUMS! hihi..
efter det har jag pluggat som satan, fått gjort 2 arbeten (y)så jävla bra är jag.
Så nu ska jag krypa ner till min sjukling och kolla på film och bara mysa, imorgon blir det upp tidigt och dra till doktorn :( har så ont så det är sjuuuuukt! :'/  skitsynd om mig. Hoppas bara på att det inte blir penicillin för då kan de ju ej bli mina planer i helgen :(

aja nog tradat, HEJDÅ!

RSS 2.0